výmena zadných strún ( z omegy A )
Moderátor: Blue Lanos
Já osbně bych takhle pružiny "nebastlil" pokud je mi známo Omega má náhon na zadek, proto je vzadu o dost těžší než Espero a i celkově je to jiná váhová kategorie. To ti i při ořezání moc pérovat nebude
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zdar,.. tak som to vymenil späť ale aj tak som spravil menšiu úpravu..
.. t.j. (viď foto) jedna podložka + druhá podložka + ten super doraz a z hora jedna podložka + ten onýý origoš
... uvidíme jak budú jazdné vlastnosti..
adios
.. t.j. (viď foto) jedna podložka + druhá podložka + ten super doraz a z hora jedna podložka + ten onýý origoš
... uvidíme jak budú jazdné vlastnosti..
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
pruziny
Tie podlozky boli nejake origos, alebo si ich dal niekde vyrobit. Tak isto ten doraz. Mam Nexiu s LPG a je dost ucupena. Pripadne mi prosim posli foto na mail, do toho odkazu ma to nechce pustit. dik
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zdar.. ten doraz mi dal znami za stofku..
.. a tie "podložky".. sú vlastne origoš podložky z nich odrezaný ten onýý klobúčik
.. a tie "podložky".. sú vlastne origoš podložky z nich odrezaný ten onýý klobúčik
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...