Klakson
Moderátor: Blue Lanos
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pod kapotou hned ty prvni dve vedle sebe, sou to ty mensi dve a sou identicke to poznas nebo si to najdi ve schematu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
Kable boli zoškvarené. Asi to poriadne skratovalo. Klaksony netrúbia. ked dám na vymenené káble skúšačku tak svieti. Je možné že sa obidva klaksony pokazili súčastne, keď len na jednom klaksone boli káble zoškvarené?Zajtra idem kupiť nové.
Espero 1.5 16V LPG-Lovato 75 000km, Hyundai s USB+pamäťavá karta
No, takze sa doho pustim aj ja a uvidim ci sa mi to podari....
Drzim place, aby to vydrzalo co najdlhsie
Drzim place, aby to vydrzalo co najdlhsie
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Re: Klakson
Hladal som, ale zatial takyto problem nikde nebol uvedeny....
Auto v kludovom stave, klucik vypnuty, v aute nikto nie je a rele klaksonu spina...v nepravidelnych intervaloch, ale pocut a pri dotyku relatka aj citit spinanie. Klakson netrubi. Vlastne netrubi ani ked stisnem volant... neviem si vysvetlit ako je mozne ze relatko sa neustale samovolne spina. Prosim o radu....
ďakujem
Auto v kludovom stave, klucik vypnuty, v aute nikto nie je a rele klaksonu spina...v nepravidelnych intervaloch, ale pocut a pri dotyku relatka aj citit spinanie. Klakson netrubi. Vlastne netrubi ani ked stisnem volant... neviem si vysvetlit ako je mozne ze relatko sa neustale samovolne spina. Prosim o radu....
ďakujem
Re: Klakson
No, ak klakson netrubi tak nech ti niekto stlaca trubu a premeraj kable ci mas v nich 12V. Ak ano tak vymenit klakson, dost casto odchadzaju.. A to samovolne spinanie relatka klaksonu sposobuje jeden kruzok pod volantom .. Mne to spinalo a trubilo samo aj ked som tocil volantom .. Takze rozobrat plasty pod volantom a pozriet hned za volant na take kolecko do ktoreho ide jeden kablik. Pravdepodobne bude uvolnene a bude sa tocit ako chce alebo bude v nespravnej polohe.. Treba ocistit kontaktnu plochu toho kolecka a potom ho tam pekne nastavit ako ma byt, zapadne do takej zapadky a prilepit ho dookola po obvode izolacnou paskou, ta skvelo drzi...
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..