No na tie orinálky Legy sú 2 cm akurát ale treba to odskúšať lebo aj 3 cm tam vošli ale bolo to velmi tesné no a valcovať falce alebo vytahovať tak to v žiadnom prípade takže ako vravím treba to skúsiť ale ľ sú dosť lenže na letné to aj tak musíš sundať aj keď neviem ja tam nedostanem ani centík takže leto je v pohode a tu zimu vždy dáko prečkám Ono zober si to tak že je lepšie aj v zime elko ako plecháč Jo a ta tubička je 480 W a aktívna , dneska sme tam tahali kablíky a ješte mi treba buchnúť do plata basreflexi ale nevie to tam vyšpekulovať lebo tie origoš repro sú velké no ale jedno miesto som našiel - v strede pod tygrom takže bude asi jeden a nebude ho ani vidieť jo a ješte musím vyšpekulovať uchytenie lebo sme ho dneska skúšali a potvora skáče ale to je detail :lol:Jo a začlo nám tu snežit a zajtra som hasič takže bude robota no tak idem spinkať tak sa mi tu majte
No kabeláž natiahnutá a zajtraby som mal ísť montovať ale dáko mi je strašne zle mám horúčku a celý sa trasiem tak si idem lahnúť a uvidíme jo a pôvodné zatial bez problémou takže zostanú lebo stíhajú bez chyby tak sa mi tu majte dúfam že to so mnou nie je tak zlé No problém je že som v robote tak dúfam že to tu dáko do zajtra vydržím a ráno mastím k lekárovi čauko
Kua mel si ric a ja bych dorazil ti to natahat a rozbublat subik a dali by jsme si pak...
Toz sa hlavne uzdravuj a brzo se protahnu za vama tebou a Simone at povykladame... Mam ted plan folie pruziny snizeni xenony podlozky a pak dorazim...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dosla mi jedna podlozka jelikoz jsem vemeno a tak aspon na odskouseni to slo a vypada to super je to 20mm vyzkouseno i na letnakach a vse ok a nebude v to zaden problem a omezeni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Taky jsem po tech polozkach patral nez jsem se dopatral a s temi stevty to je komplikovanejsi jeste musim doresit matky.Dnes jsem tam byl nahodit na letnaky 225 pneu a je to krasa a taky jsem hned vyzkousel podlozku a u te 225 to uz bude asi na hrane... [URL=http://ukazto.com/?img=1974646,DSC01038.jpg]
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já mám na podložky ťažké srdcelebo už som na ne doplatil a torozmlátenými falcemi což sa síce vyrešilo vytiahnutím ale potom to odnesli nové tlmiče a nakoniec mi prasklo jedno uloženie tlmiča a to som sa v tedy málem vysekal aj s rodinkou v tedy mastili podložky von a upravil som kola lebo OPEL má kola utopené až hrôza no tak tolko moje skúsenosti a nakolko vlastne mám letné aj tak na hrane tak zimné vydržia aj bez podložiek
Ja proto volil radeji nejmensi mozne a nemel by byt problem jen u tech 225 co jsem tam ted nahodil je to na tesno ale melo by to byt v poho a u zimaku super.Jeste uvidim jak vyjde ten predek po snizeni...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No práve že mu koukají ven a teraz ješte snížený podvozok tak bacha Hanzýku já ne tohle už raz doplatil a ta krása je vždy pomýjivá Falce sa dosť blbo opravujú já jazdil asi týden ako frajer a raz to prehuplo - rana ako z dela a oba zadné falce v háji a dosť škaredo takže preto sa toho už bojim lebo fakt mi zrobili viac škody ako užitku
Ty Hanzy to chceš dávať rozperu medzi predné tlmiče Pokud jo tak hned ukaž ako vyzerá lebo s takou vecičkou mám zasa len tie najlepšie skúsenosti a aj by som si ju tam dal samo že ako vždy samo výroba ale nechce sa mi špekulovať ako má vyzerať tak radej počkám až to nahodíš