Nevím jak daleko máš do Polska. Pokud blízko, tak zkus zajet na nd. tam. Jsou opravdu levní.mino22 píše:Takze kable mam , stali 538 SK , cene som sa aj ja cudoval , kedze som tiez pocul ze stoja okolo 1500 SK .Kupoval som ich na objednavku v truck shope , prisli zo Zvolena . Ale u nas je chudoba , nemozu si dovolit zdierat narod , lebo by nic nepredali . Kazdy kto ma lanosa nakupuje v Madarsku suciastky , labo tam su lacnejsie . Tiez by som tam siel keby boli tie kable drahe u nas. Zajtra vymenim tie kable a dam vediet ako to jazdi .
cukanie motora pri jazde
Moderátor: Blue Lanos
Re: cukanie
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
- Reklama
Keď som ešte vo februari mal corsu a nastrkaval jeden kabel na sviečku tú "pípu" som nalomil ako som na ňu zatlačil.Tak som musel kupiť ten jeden kábel ...Stál 750 Sk- len ten jeden a nebol originál(v auto Bardi obchode)!
Mino ak to vymenis apomoze to tak mi prosim ta napis adresu tej predajne. Vopred Ti dakujem.
sevas ros, do toho Polska to mam velmi daleko presne z opacneho konca, SENEC. Ale aj ja som pocul ze sa tam da nakupit lacno,nuz co sa da robit. Mozno by som mal skusit to madarsko to mam blisie.
cukanie
Tak som ich vymenil a cukanie zazracne prestalo . Konecne . Az som zabudol ako kludne to ma ist . Pozeral som tu krabicu od kablov , su vyrobene v polsku , na kabloch je zas Made in USA , dovezene zo Zvolena , ale predajnu neviem , ja som ich objednal na predajni v Kralovskom Chlmci . Neviem co za dilera ich doniesol .
Tak to máš fakt daleko, já do Polska 15 km, takže to jde. Stejné problémy s kabely jsem měl na esperu, vyměnil jsem snad tři sady. Pak jsem objevil s lepší izolací a ty vydržely asi rok a půl (45000 km).idik píše:sevas ros, do toho Polska to mam velmi daleko presne z opacneho konca, SENEC. Ale aj ja som pocul ze sa tam da nakupit lacno,nuz co sa da robit. Mozno by som mal skusit to madarsko to mam blisie.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero