Moderátor: Blue Lanos
Takova Lega s motorem z MV6, to by bylo zradylko-peha- píše:Hopsa páni pri objednávke tesnení a rozvodov a termostatu mi vyskočilo pri zadaní môjho kódového čísla motoru mi stále vyskakuje OPEL Omega tak neviem ale dokonca mám známeho ktorá bez akých kolvek úprav vrazil do Legy 2,0 Omegácký motor a ať pozerám ako chcem tak zatial sme v servise na Espero,Nexiu,Nubiru dostali všetky veci a náhradná diely s číslom na OPEL veď skúste dačo objednať cez Štangl a na Legu nič lebo všetko je OPEL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ten motor byl pry primo v Australii vyvijen, Opel sidli tusim trosku jinde.simone píše:to SLAM Holden je OPEL predavaný v Australii a pod menom Holden. A motor v aute daewoo Nubira a leganza su vyrabane prave tou firmou. Takže: opel v australii je holden. Holden vyraba motor pre daewoo takže?
skyus http://www.holden.com.au/www-holden/act ... elid=31000 je to u nas predavaný Chevrolet EPICA
Mozna ale bude lepsi, Rosikuros píše:Slámku jestli jsi vyměnil "jen olej" tak se nad sebou zamysli.![]()
![]()
Každé auto má i filtry a rozvody.
Maximalne "nezklamal", kdyz uz...ros píše:Nemusím nikoho "tedy ani tebe" nachytávat. Jen jsem chtěl vědět jak budeš reagovat. Celkem přesně jsem odhadl co odpovíš "nesklamals"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |