To ma chudak povinny pracovni placeny pobyt...Je ale s indysponovanym vozem jezdit to je opravdu tragedie... ja bych se stydel a jen potme s tim odjel rychle to nekam namontovat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hele prdelky já som túúúú apropó dneska som bol v jaskyni a to si ani neviete pretstaviť tu nádheru vážne by som to prial každému vidieť tu nádheru nelze opísať
Náhodou mne sa páčí hoci čo takže nemám vyhradený vkus ale je fakt že na Legynu som pyšný a strašne rád mám prírodu a samo aj ludí teda hlavne tady na fóre
Ivošku jaskyňa je oáza kludu a ten kdo to nezežije ten nevie čo to je je to taká nádhera keď si sám hlboko a zhasneš svetlo je tam absolutná tma , klud a ticho len sem tam žblnkne voda a padne kamienok proste vetšú nádheru si neviem predstaviť
Ty jeskyně jsou úchvatné. To děláš jako profík nebo koníček . Ale máš pravdu je to ohromný relax . Jak na tebe působí tma? Já jsem svého času dělal elektrona v uhelném dole, tma a ticho to znám . Někdy je to dost depresivní .
Nie vieš som hasič a dostal som sa do lezeckej skupiny a tam sme začali liezť do jaskýň no a to ma tak chytilo že som sa stal speologom ale len ako koníček a hlavne som samotár čiže leziem do jeskýň( samo po tom čo poviem kde a kam )sám a vychutnávam si to Ako náhle sa vrátim domou tak dám viacej foto na moju stránku lebo tu mi ide pomali net
Pěkný den.
Teda peha ty díry pěkný ale nezapomeň sypat hrášek nebo tahnout za sebou provázek aby si se vždy dostal ven!!! S kým bych si pak na srazu dal Drinkovici
Ať nám jezdí a nezlobí