Sportovy filter v lege

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Sportovy filter v lege

Příspěvek od -peha- »

Nečakaj dáký nárasť po športovom filtru len to bude viac hučať ale výkon to nezdvihne no a hlavne je potom potrebné vyrobiť prepážku aby nenasával motor horúcí vzduch.Dobrá volba je športová vložka do pôvodnej krabice ta je dobrá lebo sa môže oprať a vlastne vydrží velmi dlho čo je priaznivé pre úšporu pri tých papierách Já ho idem tiež kupovať lebo som to už prepočítal a je to výhodné :D

Takto to vyzerá od Greenu ale robia to aj iné firmy :lol:
Přílohy
green_serial_1.jpg
green_serial_1.jpg (62.72 KiB) Zobrazeno 3071 x
Reklama

HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Je to super treba dat sportovú vložku a nie športový filter :D a zvuk je potom ok len sa vsadí namesto pôvodného filtra a všetko ostáva pôvodné akurát v tej krabici treba vybrat jeden nátrubok ktorý všetko škrtí :D prierez sacieho má byt všade rovnaký :D
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

filtrom motoru neuškodíš a pružnost motora bude lepšia len to chce dobre namontovat ;) dnes to už má skoro každý :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ale mal som kedsi stránku na šport vložku do Legy ale už ju neviem nájsť takže neviem kde tu vložku zohnať.
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Peto dá sa podla rozmerov ja už tiež neviem ,kde som to zohnal ,ale je to asi ten najlepší spôsob ako ulahčit lege dýchanie vo vys.otáčkach a pritom to nerobý žiaden rámus :D
kesko

Příspěvek od kesko »

Pozrite na nete katalog K N filter, malo by tam byť aj katalogové číslo http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Díky Kesíku už ho MÁM :lol: :lol: :lol:

http://www.fusion.sk/katalog/product/12911/

A úúúž je objednaný takže v štvrtok už bude kočka mať dobrý luftík :lol: a samo aj úpravu chobota zrobím :lol:
Patrick

Příspěvek od Patrick »

ok díky, dost o tom uvažuji, tak můžete mi prosím přesněji poradit jak přesně vše udělat, aby vše bylo ok? stačí tedy jen vyndat tu "krabici s tou trubkou a tu trubku celou oddělat" a dát jen nový sport filtr? nechci tam nic zkazit, možná pokud by bylo možné foto od vás, tak by to bylo super :) díky moc.
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Patrick píše:ok díky, dost o tom uvažuji, tak můžete mi prosím přesněji poradit jak přesně vše udělat, aby vše bylo ok? stačí tedy jen vyndat tu "krabici s tou trubkou a tu trubku celou oddělat" a dát jen nový sport filtr? nechci tam nic zkazit, možná pokud by bylo možné foto od vás, tak by to bylo super :) díky moc.
zajtra dám foto ;)
Vrajpr

Příspěvek od Vrajpr »

ahoj mam dotaz..... za filtrem vzduchu je nad krokovym motorkem a klapkou nejaka (nadobka) na vzduch ..je to neco jako tlakova nadoba nevite k cemu tam je ??
PS: ja ji zkusil vyndat a na sani zaslepit diru.. Jezdi mi to lip a hlavne uz mi to mene cuka pri pridani plynu :arrow: ..Tak jsem na rozpacich zda ji tam mam vratit...dik za odpoved
Přílohy
1.jpg
1.jpg (180.74 KiB) Zobrazeno 3011 x
Leganza 2.0 16V CDX LPG r.v. 98, 98 Kw
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Je to rezonátor, jestli jsem to správně pochopil , tak je to zásobárna vzduchu při prudkém sešlápnutí plynu :D
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Patrick

Příspěvek od Patrick »

Sice ještě nemám sport. filtr, ale pokud odstraním ten"chobot" který vede do vzduchového filtru ze spoda, tak pomůžu trošku motoru více dýchat? mám zatím klasickej filtr, ale pokud by to odstranění pomohlo trošku pružnosti motoru, tak bych to udělal, mám ji rád a nechci tím Leganze nějak ublížit, např. aby nebyla vyšší spotřeba, nebo něco horšího, ale jinak Lega jede jak má a jsem spokojen s jejím výkonem :) i při 278 000km najeto, díky.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Patrick záměnou za sportovní filtr - tedy mokrý - naolejovaná bavlna do stávajícího airboxu né kónus ji neublížíš naopak lepší filtrace a menší odpor jak už jsem psal jinde zlepší se mírně odspodu chod motoru, vlastně tyhle filtry byly odzkoušené na dakaru aj. zn. KaN, Green, JaR aj. se stále používají právě pro ljejich epší filtraci a v těch " dakarských " podmínkách plné písku a tedy prachu neznám lepší odzkoušení...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Patrick

Příspěvek od Patrick »

ok, děkuji. Jen pro jistotu je to tenhle ? http://www.tuning-centrum.cz/product/58 ... -fi-rv-97-
kesko

Příspěvek od kesko »

Ano je to on. Už ho mam skoro 3 roky a pohoda. -i
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“