Jak na autohifi v nexii
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Mno, hlavne ne papirovycubafire píše:No už to tak dopadne, ale neodpustim si jednu otazku. A jaký má právný Nexiák vzducháč? Co? Miloshi, Ivane?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Právě asi nebude jiné řešení než ten plech vyříznout a ten woofer přidělat jako by do sedačky, molitan ti ty basy zas tak tlumit nebude...cubafire píše:dobré, ALE
Woofer není problém koupit (resp postavit - protože návodů mám dost i nějaký ten SW na výpočet objemu abasreflexu) ale jak zabezpečit to, aby šel zvuk z kufru do kabiny, když je tam ten de*ilní plech? Vyvrtat ďůry?
Olda píše:Právě asi nebude jiné řešení než ten plech vyříznout a ten woofer přidělat jako by do sedačky, molitan ti ty basy zas tak tlumit nebude...cubafire píše:dobré, ALE
Woofer není problém koupit (resp postavit - protože návodů mám dost i nějaký ten SW na výpočet objemu abasreflexu) ale jak zabezpečit to, aby šel zvuk z kufru do kabiny, když je tam ten de*ilní plech? Vyvrtat ďůry?
NEVÍM PROČ BY JSI MĚL ŘEZAT SEDAČKU KDYŽ MÁŠ SEDAN TAK TAM MÁŠ
TU SKLOPNOU OPĚRKU A TOU TI PŮJDOU BASY DOVNITŘ
A JESTLI BUDEŠ MÍT JENOM TROCHU SILNĚJŠÍ WOOFER TAK SE BASY NESOU CELÝM AUTEMA NEJVÍC PODLAHOU
A JESTLI SI MYSLÍŠ ŽE MOLITAN BASY NETLUMÍ TAK SI VEDLE-ČÍM JSOU OBALENY SLUCHÁTKA
ŘEZNÍK
-
- Kontaktovat uživatele:
řezání sedaček nepřipadá v úvahu. To nikdy. Chtěl jsem vyříznout ten plech nahoře a dát tam mřížku, ale asi máš pravdu, že by to bohatě stačilo narvat do té díry v opěrce. Ještě bych oddělal ten rukáv, ten mi stejně jen zavazí. O molitanu nevím, proč sebavíte, ale já jsem jen hloupí amatér, takže se mě to stejně netýká. Každý z vás asi na srazu pochopil, že poslouchám od dechovky, cimbálovky až po rock, takže mě nejde o nějaké hlasité bouchání do oken, ale o sytý zvuk v celém pásmu. Ale to už si naladím sám.
Jinak dík, perfekt nápad s tou opěrkou. tama to bude hrát. To by mělo stačit.
Jinak dík, perfekt nápad s tou opěrkou. tama to bude hrát. To by mělo stačit.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost