ja muzu poradit jen to, s cim delam, pouzivam vosky od RIVAXu, jsou super, dej to nejdriv vylestit a je lepsi to nechat i strojove zavoskovat, to bude stat max do dvou tisic kc, vylesteni a navoskovani, pak uz staci rucne jednou za ctvrt roku sam domaLanos píše:Tak to vypadá že máte pravdu.Je pravda že je to povrchvé v drtivé většině a dáva smysl že to začlo na bocích.Tam je opotřebení od okolí asi největší.Je taky možné že ani nikdy ho majitélé nevoskovali audělali to až když ho prodávali.I když ty tečky dost dobře drží,asi je to tim,že ten lak má mikroskopické vrypy a tak to tam dobře sedne.Nevíš náhodou AKRI o nějakém kvalitním vosku,krerý by to mohl na nějakou dobu vyřešit????Všíchni tvrdí že zrovna ten určitý je nejlepší A nebo co jíného s tím udělat?Kromě špatných odpovědí jako:nedělat nic,nebo:přelakovat
Lak na karosérii
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
http://www.riwax.cz/pages/katalog/lest_vosk.htmMuco píše:ja muzu poradit jen to, s cim delam, pouzivam vosky od RIVAXu, jsou super, dej to nejdriv vylestit......
To Akri:
aké sú to tie vosky RIVAX ? (možno budem chcieť volovinu,ale nemáš nejaké foto,aby som všetky krabičky nemusel čítať..???-----ak to nie je reklama )
vpravo si vyber, podle toho co potrebujes.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Tak vám pánové Lanosáci moc děkuji s tim lakem a přeleštěním auta u profíku a strojovým zavoskováním.Všechny tečky a fleky zmizly a auto vypadá tak jak jsem už 2 roky neviděl. Udělali mi to v Ostravě Přívoze.za 1800.Sice spartansky vybavení,ale šlo jim to dobře.Jen jsem zvědav kdy se oběví první tečky Teď tam zůstalopár hlubších škrábanců a už nachytaná špína