Moderátor: Blue Lanos
Presne tak, 2.2 a 2.0 v Leganze jsou uplne stejne motory a s Opelem nemaji nic spolecneho, je to prace australskeho Holdenu (ve spolupraci s Daewoo).ros píše:Nevím co jsou za problémy z 2,2, ale někde jsem četl, že je pouze větší zdvih.
Vse nasvecuje tomu ze tve auto bylo ze predu zborene,vymena skla,nove svetla,nadrzka houbicka dorazy...Slam píše:@peha&whisky22: Dik za info, jeste se teda poradne podivam (koukal jsem na fotky svyho motoru a na boku mam misto dorazu na obou stranach jen diry, kapota zespodu na fotkach videt neni), nez se nastvu, ze mi tam neco chybi!
Jo ale jsou to kopie opel motoru delane jinde.Mam kamose co dela oply a hned jak ho videl rikal opelSlam píše:Presne tak, 2.2 a 2.0 v Leganze jsou uplne stejne motory a s Opelem nemaji nic spolecneho, je to prace australskeho Holdenu (ve spolupraci s Daewoo).ros píše:Nevím co jsou za problémy z 2,2, ale někde jsem četl, že je pouze větší zdvih.Od Opla jsou ty nizsi kubatury v Daewoo modelech.
Taky hezky najezdisros píše:Čus, po ránu ještě moc nevnímám okolí, ale už se to zlepšuje. Nevím co jsou za problémy z 2,2, ale někde jsem četl, že je pouze větší zdvih. Koupil jsem ho loni v květnu a najel jsem 35 tisíc. Auto má najeto k dnešku 154000. Odřadil jsem si už víc než půl milionu km tak si to teď užívam. Malé opravy jsem už měl, ale jen provozní. Rozvody, tlumiče ... Je to dost dobré auto, ale to asi proto, že jsem už 5 let Daewák. A jako rodina jsme skoro všichni na korejcích Kia, Hyunday, Daewoo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |