....to PPP proč by ti do toho měl někdo vrazit - opatrnosti nikdy není dost ale chce to pořádný " kozy " vysouvací a dobrý dřevěný podložky a není co řešit....takhle jsem dělal taky komplet brzdy : kotouče, destičky - nezapomeň na "sádlo", bubny výměna - pakny výměna a trubky vzadu ke kolům ( originál neměly a tak měděný a tvaroval jsem - žádný problém a brzdím a to i dle palikxe nadstardartně....
.... a ještě předtím po koupi auta jsem nechal kontrolu brzd provést ve značkovém servisu - a teď se můžete všichni smát : vyfoukání brzd 880 Kč tento jejich fór mi doma rozesmál - kdybych si to přečet tam, tak bych tu kancelář technika rožšlapal i s ním....měl kliku...
Mějte se fajn
NEnechajte si to robit u neznamych garazovych "vseumelc
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
Serpico -> noo robti to budem prd garazami na prijazdovej ceste sirokej asi 6m. Auticko bude na takych kozickach z lidlu (ine nemam) pri ktorych bolo napisane ze pri ich pouziti musi auto stat aspon dvoma kolesami na zemi. Uz som mal sice espero na 4 kozickach a na skusku drcnutim do platnika nereagovalo lenze ak pojde okolo niekto co neodhadne vzdialenost a "strajchne" tak to auto zhodi rovno na mna .
Keby som mal dom a dvor tak tam by nic take nehrozilo, snad len ze na man padne lietadlo .
Keby som mal dom a dvor tak tam by nic take nehrozilo, snad len ze na man padne lietadlo .
kozy
....to PPP nechme chmury a katastrofy stranou ( to by jsme nemohli nic dělat ), člověk míní osud mění - to, že na tebe spadne letadlo je snad už 1 k mililionu na druhou - makám taky na ulici ale dávám si bacha, aby mi někdo nepřejel čouhající nohy a tak, při trochu opatrnosti lze přežít snad všechno....
Mějte se fajn ( apropo letadla představují snad nejbezpečnější dopravu s vyjímkou novodobých teroristů )
Mějte se fajn ( apropo letadla představují snad nejbezpečnější dopravu s vyjímkou novodobých teroristů )
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico