Rodinka sa rozrústá

Moderátor: Blue Lanos

Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:Tak sup sem s nima... ;)

Zitra vyfotim dalsi

Obrázek Obrázek Obrázek :D
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vypada moc hezky...za deniho svetla bude vypadat jeste lepe... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:Vypada moc hezky...za deniho svetla bude vypadat jeste lepe... :lol: :lol: :lol:
Dekuji je to moje princezna :D Mlada na ni zacina zarlit, ze se ji venuji vic nez ji :D
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Viete čo mna najviac štve -ostrykovače ktoré sú čierné a dosť ma rušia na kapote
Mas si koupit Legu v te jedine spravne barve a vsechno by Ti ladilo! :lol: BTW je toho vic, co ti "neladi", namatkou: madlo zadniho kufru, drzaky zpetnych zrcatek, ramy oken, vsechno gumovy, podstavec anteny, pristrojovka vcetne budiku a plastu kolem pristrojovky atd. atd. :mrgreen:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

:D :D :D :D Tak to jsme na tom stejne...mlada zacala zarlit hned co jsem koupil Leganzu...mluvil jsem jen o ni a venoval jsem se jen ji a mlada zustala vzadu,ale zacla mi to dost vycitat a tak ted aspon na oko je Lega vzadu... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše::D :D :D :D Tak to jsme na tom stejne...mlada zacala zarlit hned co jsem koupil Leganzu...mluvil jsem jen o ni a venoval jsem se jen ji a mlada zustala vzadu,ale zacla mi to dost vycitat a tak ted aspon na oko je Lega vzadu... :lol: :lol: :lol:
Ja jsem o ni mluvil dva dny pred tim nez jsem ji koupil. Den pred koupenim se vsichni sli bavit a ja jsem se nemohl dockat a tak jsem sel radsi spat, abych se ji dockal. A uz je to tu zas nadava mi ze sedim u kompu. Rika: Od ty doby co jsi si koupil to zas.... bily auto jsi porad u nej nebo na foru a me se nevenujes :lol: Tak jsem ji slibil, ze si zajdem zahrat do hospy kulecnik. Tak vsem preji dobrou noc :cry:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Konečne som sa sem dostal takže je velmi pekná a podobá sa ako mojej kráske :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Latrele píše:Ja jsem o ni mluvil dva dny pred tim nez jsem ji koupil. Den pred koupenim se vsichni sli bavit a ja jsem se nemohl dockat a tak jsem sel radsi spat, abych se ji dockal. A uz je to tu zas nadava mi ze sedim u kompu. Rika: Od ty doby co jsi si koupil to zas.... bily auto jsi porad u nej nebo na foru a me se nevenujes :lol: Tak jsem ji slibil, ze si zajdem zahrat do hospy kulecnik. Tak vsem preji dobrou noc :cry:
Uplne to samy,nevsimas si me,nemluvis se mnou,porad jenom auto atd atd... :lol: :lol: :lol:
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Goose píše:Uplne to samy,nevsimas si me,nemluvis se mnou,porad jenom auto atd atd... :lol: :lol: :lol:
Jsem tu potaji pssst. Mas pravdu. Jsme na tom stajne. Ale kdyz se holce neco libi tak je to v poradku.
abroman
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od abroman »

to ste mali vidiet mojich znamych (hlavne moju kocku) co si museli vytrpiet kym som sa rozhodol pre toto auto (pardon Lega nieje auto, to je sen :D ) , cely cas nepoculi o nicom inom ... a to este netusia co ich caka ked ho budem mat (nech je pondelok okolo druhej poobede) 8) ...
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Latrele »

abroman píše:to ste mali vidiet mojich znamych (hlavne moju kocku) co si museli vytrpiet kym som sa rozhodol pre toto auto (pardon Lega nieje auto, to je sen :D ) , cely cas nepoculi o nicom inom ... a to este netusia co ich caka ked ho budem mat (nech je pondelok okolo druhej poobede) 8) ...
neboj znam to vsichni me rikali at uz drzim pusu :D teda rekli to sproste, ale ja jsem slusny chlapec :D
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Ono to bláznění oněčem je k něčemu taky dobrý. Já tenkrát v roce 2003 od zčátku roku oblítával prodejny, očumoval auta a nemluvil taky o ničem jinym. Rodiče furt mektali proč vyhazovat peníze za nový auto, když mi Felda furt slouží... No a v září už sami spustili, tak už si urva něco konečně kup !!!
Ženský jsou stejně divý stvoření. Jak čtu a koukam, každej se tý svý nevěnuje dost. Ono jim nestačí bejt spolu celej den. Ona čučí na televizi, já sedim metr vedle u notesa a furt se jí dost nevěnuju ! Neim co by chtěly.
A nejhorší vzpomínku mam, když sem kdysi šetřil na novou grafárnu (tehdá GF4 Titanium). A když sem jí koupil tak sem se já IDIOT stavil u bejvalky a musel souložit ! Fakt zážitek, holka rajtovala jak divá a já nespustil oči z tý náááádherný krabice na stole :shock:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Krtek píše:Ono to bláznění oněčem je k něčemu taky dobrý. Já tenkrát v roce 2003 od zčátku roku oblítával prodejny, očumoval auta a nemluvil taky o ničem jinym. Rodiče furt mektali proč vyhazovat peníze za nový auto, když mi Felda furt slouží... No a v září už sami spustili, tak už si urva něco konečně kup !!!
Ženský jsou stejně divý stvoření. Jak čtu a koukam, každej se tý svý nevěnuje dost. Ono jim nestačí bejt spolu celej den. Ona čučí na televizi, já sedim metr vedle u notesa a furt se jí dost nevěnuju ! Neim co by chtěly.
A nejhorší vzpomínku mam, když sem kdysi šetřil na novou grafárnu (tehdá GF4 Titanium). A když sem jí koupil tak sem se já IDIOT stavil u bejvalky a musel souložit ! Fakt zážitek, holka rajtovala jak divá a já nespustil oči z tý náááádherný krabice na stole :shock:
To moje mlada ma stesti, ze ji pri sexu nerikam Leganzo :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Téda hošani vy ste chudáci a já si myslel že tohle platí jenom u ženatejch :lol: :lol: :lol: Ale viete moja polovička sedí vedle mne a vôbec jí to nevadí že som na netu vono je to o dohode keď sa dvaja dohodnú tak je to paráda a hlavne nekolik dlouhých a šťastných let v stavu manželském je teraz to najlepšie hlavne že sa máme rádi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

-peha- píše:Téda hošani vy ste chudáci a já si myslel že tohle platí jenom u ženatejch :lol: :lol: :lol: Ale viete moja polovička sedí vedle mne a vôbec jí to nevadí že som na netu vono je to o dohode keď sa dvaja dohodnú tak je to paráda a hlavne nekolik dlouhých a šťastných let v stavu manželském je teraz to najlepšie hlavne že sa máme rádi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja uz s pritelkyni chvilku ziju a dneska mame vyroci a co si myslite ze se deje rve a nikam se ji nechce a ja si chtel udelat hezkej den nebyla schopna ani uvarit.
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“