Goose píše:Tak sup sem s nima...
Zitra vyfotim dalsi
Moderátor: Blue Lanos
Mas si koupit Legu v te jedine spravne barve a vsechno by Ti ladilo! BTW je toho vic, co ti "neladi", namatkou: madlo zadniho kufru, drzaky zpetnych zrcatek, ramy oken, vsechno gumovy, podstavec anteny, pristrojovka vcetne budiku a plastu kolem pristrojovky atd. atd.-peha- píše:Viete čo mna najviac štve -ostrykovače ktoré sú čierné a dosť ma rušia na kapote
Ja jsem o ni mluvil dva dny pred tim nez jsem ji koupil. Den pred koupenim se vsichni sli bavit a ja jsem se nemohl dockat a tak jsem sel radsi spat, abych se ji dockal. A uz je to tu zas nadava mi ze sedim u kompu. Rika: Od ty doby co jsi si koupil to zas.... bily auto jsi porad u nej nebo na foru a me se nevenujes Tak jsem ji slibil, ze si zajdem zahrat do hospy kulecnik. Tak vsem preji dobrou nocGoose píše: Tak to jsme na tom stejne...mlada zacala zarlit hned co jsem koupil Leganzu...mluvil jsem jen o ni a venoval jsem se jen ji a mlada zustala vzadu,ale zacla mi to dost vycitat a tak ted aspon na oko je Lega vzadu...
Uplne to samy,nevsimas si me,nemluvis se mnou,porad jenom auto atd atd...Latrele píše:Ja jsem o ni mluvil dva dny pred tim nez jsem ji koupil. Den pred koupenim se vsichni sli bavit a ja jsem se nemohl dockat a tak jsem sel radsi spat, abych se ji dockal. A uz je to tu zas nadava mi ze sedim u kompu. Rika: Od ty doby co jsi si koupil to zas.... bily auto jsi porad u nej nebo na foru a me se nevenujes Tak jsem ji slibil, ze si zajdem zahrat do hospy kulecnik. Tak vsem preji dobrou noc
neboj znam to vsichni me rikali at uz drzim pusu teda rekli to sproste, ale ja jsem slusny chlapecabroman píše:to ste mali vidiet mojich znamych (hlavne moju kocku) co si museli vytrpiet kym som sa rozhodol pre toto auto (pardon Lega nieje auto, to je sen ) , cely cas nepoculi o nicom inom ... a to este netusia co ich caka ked ho budem mat (nech je pondelok okolo druhej poobede) ...
To moje mlada ma stesti, ze ji pri sexu nerikam LeganzoKrtek píše:Ono to bláznění oněčem je k něčemu taky dobrý. Já tenkrát v roce 2003 od zčátku roku oblítával prodejny, očumoval auta a nemluvil taky o ničem jinym. Rodiče furt mektali proč vyhazovat peníze za nový auto, když mi Felda furt slouží... No a v září už sami spustili, tak už si urva něco konečně kup !!!
Ženský jsou stejně divý stvoření. Jak čtu a koukam, každej se tý svý nevěnuje dost. Ono jim nestačí bejt spolu celej den. Ona čučí na televizi, já sedim metr vedle u notesa a furt se jí dost nevěnuju ! Neim co by chtěly.
A nejhorší vzpomínku mam, když sem kdysi šetřil na novou grafárnu (tehdá GF4 Titanium). A když sem jí koupil tak sem se já IDIOT stavil u bejvalky a musel souložit ! Fakt zážitek, holka rajtovala jak divá a já nespustil oči z tý náááádherný krabice na stole
Ja uz s pritelkyni chvilku ziju a dneska mame vyroci a co si myslite ze se deje rve a nikam se ji nechce a ja si chtel udelat hezkej den nebyla schopna ani uvarit.-peha- píše:Téda hošani vy ste chudáci a já si myslel že tohle platí jenom u ženatejch Ale viete moja polovička sedí vedle mne a vôbec jí to nevadí že som na netu vono je to o dohode keď sa dvaja dohodnú tak je to paráda a hlavne nekolik dlouhých a šťastných let v stavu manželském je teraz to najlepšie hlavne že sa máme rádi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |