Tak jsem byl dneska konecne kvuli tomu v servisu a tam mi rekli, ze nejlepsi bude vymenit tlumice (a ze pry to dela cidlo vepredu, kde jsou podle diagnostiky navic tlumice v lepsi kondici nez ty vzadu), ktery furt stoji bez desetikacky 15 litru (a jiny tam dat nejdou a repliky se nedelaj).

Kdyby to pry totiz bylo jen vadne cidlo, tak sviti porad a ne, ze se rozsviti az behem jizdy. Kdyz jsem oponoval ze lonska kontrola tlumicu byla prece OK a ze se chovam k autu pekne a moc nejezdim (tudiz se nemohlo od lonska nic moc zmenit), doporucili mi zajet znovu na diagnostiku. Zde mi udelali test brzd a tlumicu na pockani za 190,-, jenze vysledky (brzd i tlumicu) jsou jednak defacto identicke s temi lonskymi (a loni se ta kontrolka "ICS" rozsvitila jen naprosto vyjimecne, za to ted se rozsveci cim dal driv - treba do minuty - a casteji) a i podle techniku, co na te dioagnostice byli, jsou brzdy i tlumice jeste rozhodne a s rezervou v poradku:
LP 73%, PP 71%, LZ 66% a PZ 67%. Kdyz jsem se s nima bavil, cim by to teda mohlo byt, tak je napadl akorat pridreny vodic k jednomu z cidel (vsak v prvnim servise mi napsali do protokolu
"diagnostika systému ICS – vadný senzor ICS předních tlumičů")... A kdyz jsem se ptal na diagnostice, kam s tim mam teda zajet, tak mi doporucili znackovy servis (nacez jsem jim odpovedel, ze odtamtud zrovna jedu). Takze jsem teda zajel zkusit stesti do druheho mistniho DAEWOO servisu a objednal se hned na zitra rano (dokonce me pry odvezou do prace, az tam auto necham

). Snad tam konecne najdou presnou pricinu a doufam, ze zjisti, ze je to opravdu jen nejaka prkotina, protoze ja si zadnych zmen na aute po rozsviceni (ani pred rozsvicenim) nevsiml, nebo ze by se auto chovalo nejak divne a novy tlumice se mi fakt kupovat nechtej...
PS: Ted koukam na lonske vysledky diagnostiky a temer presne pred roke (12.5.2006) mi v jine firme namerili
horsi vysledky nez letos!

Konkretne:
LP 71%, PP 67%, LZ 65% a PZ 66% ... Takze budto mam tlumice, co se sami regeneruji

anebo to "mereni" neni zrovna presne...