výměna žárovek

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Abych pravdu povedal tak nie ale v piatok už snad bude kúsok času tak tam juknem a dám vedieť :lol: jinak už viacerý my hovorili že to dáko dobre svietí no a já si na jazdu v tme vôbec nesťažujem lebo vážne svieti skvelo a počas jazdy som vlastne asi dvakrát kontroloval káble a lampy a nezohrievajú sa takže potomdám vedieť :lol: :lol: :lol:
Reklama

romishowski

Re: výměna žárovek

Příspěvek od romishowski »

Hanzy píše:
romishowski píše:Zdravím všechny majitele Leganzy. Včera jsem si koupil starší legu /1999/ a zjistil jsem,že mi nesvítí vpředu obrysové světlo.Podle návodu nejsem schopen dostat prsty do otvoru a žárovku vyměnit. Neznáte nějaký trik,jak na to?
Díky za radu
Až ted jsem objevil že mám tady konečně krajana v clubu s Legou. :P Taky tě vítám mezi náma.Všiml jsem si že máš Frýdeckou spz,odkud teda si?Mohli by jsme dát malé setkaní a podiskutovat kdybys měl zájem?Ja mám Legu něco přes rok a nalel jsem s ní 29000km v plné spokojenosti :lol: :lol: :lol:
Ahoj Hanzy,teprve dnes jsem se dostal k netu,protože měníme na paneláku okna-hrozný bordel a prach všude. Viděl, ,bych to na osobní setkání na konci měsíce kolem 29/30.4 odpoledne.Ještě to upřesníme.
Legu jsem koupil po nějakém soukromníkovi,dnes už mám 4T8xxxx. :D
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“