moje kola

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

milosh

Re: kola

Příspěvek od milosh »

Lucka píše:
Ahoj,
mám na Vás všechny prosbu mám Lanose sedan r.98 1.5 benzín a chtěla bych na něj nějaké pěkné elektrony a širší pneumatiky ale nevím jaký rozměr.Podle velkého techničáku je tam nejvýše povolená 14 ale tu šířku pneumatik nevím.Dále pak kde je v Praze nějaká firma, která se specializuje na tuning Daewoo chtěla bych si to autíčko malinko vyfešákovat.Moc všem děkuji Lucka
Ahoj Lucko, na elektrony bych ti doporucil firmu www.tuning-centrum.cz ktera je sice z Usti, ale zasilaji i na dobirku a maji moc dobry e-shop se super cenama.

Na Lanosu budou jiste sluset 15" kola - sirka 6,5-7" a pneu 195x50 8)

Tuning jakehokoliv vozu daewoo je problem, neb na nas tuning firmy nemysli, ale kdyz se podivas sem, jiste neco najdes :)

http://www.tuningcars.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Lucka

kola

Příspěvek od Lucka »

Díky za odpověď ale jsou ty 15 povolené?Co když mě chytnou policajti já si nejsem jistá, že to tam můžu mít.Co myslíš? :D
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

15 nejsou pro Lanosa povolene. Pri bezne kontrole policie na nic neprijde, povolene rozmery kol nejsou zapsane v malem technicaku. Ale pokud se stane havarie, tak zapisuji rozmery gum na aute a kdyz to nesedi tak s nejvetsi pravdepodobnosti neplati pojisteni (auto neni technicky zpusobile k provozu) a clovek musi celou skodu zaplatit ze sveho.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ale casom ratam s tym, ze to pojde zapisat do TP legalne a bez okolkov ako je tomu napr. Nemecku alebo v Rakusku 8) Ale stoji to zato to ti poviem mat 15" kola :)

Pozri

Obrázek

Obrázek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Lucka

kola

Příspěvek od Lucka »

Taky by se mi to líbilo mít ty 15 ale raději do toho nepůjdu 14 mi asi stačí, nebudu to riskovat.Objednám si je asi na dobírku to se pošta zblázní :lol: Ještě bych si tam chtěla dát mlhovky a nějaké ty plastíky jsem na to zvědavá jak to bude vypadat.Dá se zvýšit i výkon???
milosh

Re: kola

Příspěvek od milosh »

Lucka píše:Taky by se mi to líbilo mít ty 15 ale raději do toho nepůjdu 14 mi asi stačí, nebudu to riskovat.Objednám si je asi na dobírku to se pošta zblázní :lol: Ještě bych si tam chtěla dát mlhovky a nějaké ty plastíky jsem na to zvědavá jak to bude vypadat.Dá se zvýšit i výkon???
vykon se zvysit da, ale ne plasty :lol:
koukni k nam na nexii, kde je rozepsany, jaky jsou mozny upravy a jak toho svyho milacka vytunit.

NEXIA TUNING

Zaklad jsou dobry kola, pak bych rekl sport. filtr, ladeny vyfuk, kdyz uz mas vetsi kola, tak poradny brzdy atd...
Lanosaci ti jiste poradi :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

to Lucka: To má Milosh pravdu! 8) Stačí se na něco zeptat nás lanosáků a my Ti poradíme. :idea:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Postup tuningu je následující: brzdy, podvozek, motor+výfuk a pak možná nějaké karosářské úpravy + plasty a spoilery.
Já před lety bohužel zvolil trošku odlišnou metodiku, ale teďka se už nedá nic dělat... ale může být i hůř :)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivane a neni dobry zacit koly? :D
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

SkylineGTR píše:to Lucka: To má Milosh pravdu! 8) Stačí se na něco zeptat nás lanosáků a my Ti poradíme. :idea:
Tomu ver, ze poradime 8) 8) 8) Nexiaci uz maju clenky Dasa, zuzu... a my dufam coskoro Lucku :) :) Lucka kazde poradne afto ma minimalne 15" kola. Aj ja som chcel najprv 14" o tom ti tu mozu kolegovia poreferovat a nakoniec sa t o zvrhlo na tieto podla mna nadherne kolecka :lol: Ja by som zatilal vykon nezvysoval dal by som teda na tvojom mieste najprv kola potom filter (na ten uz sporim) potom nejaky vyfuck ked stary odhnije a ked zvisia nejake $$$ tak podvozok a brzdy a cip az na kobiec aby si ten vykon aj bezpecne preniesla na asfalt ;) Tie mlhovka trapia aj mna je to bez nich take fadne... skratka tam chybaju :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

No, na kola jsem zapomněl - samozřejmě, jako první v mém výčtu mají být kola... díky rejpalovi za upozornění :lol:

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:No, na kola jsem zapomněl - samozřejmě, jako první v mém výčtu mají být kola... díky rejpalovi za upozornění :lol:
vole, sam bys nebyl jinej :lol:

A koukej prijet do Hradce, taky budu mit snad par novinek (treba new repro a tak) :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Óóó, mistrovy nové reproduktóry :o)

Jo, jestli budu mít všechny zkoušky za sebou, tak snad přijedu!

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

nejvetsi TUNING AKCI ROKU si prece zadny spravny tuner nemuze nechat ujit Obrázek
BoB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BoB »

Ja teda nevim, ale ve velkém techničáku mám povolené 15" alu disky, rozměr pneumatik si teď nepamatuju, nicméně 15ky tam být můžou. 8)

Mě je to stejně jedno mám 16" Allesia a 205x45 ZR16 gumy :lol: Až se někde vybourám, tak mě zavřou.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“