Ahoj Romane, strefil ses. Taky si pamatuju jména.
Máme vlastně měsíc na to, nějak to vymyslet, aby ta jízda na Baldovec dopadla good.
to Hanzy: Moc si nefandi. Fajn jsme si pokecali, byla sranda a v nejlepším jsme skončili. Tak se to dělá.
Tak jsem naštvaný jak svina,já i pritelkine nemuzem mame oba dva dny pracovni to me stve tak moc jsem chtel jet a ted z toho je prd snad jeste neco podniknem u nas alespon.
ahojki Iveto,Romane Kamile a všici ostatní tak to vypada že by jsme tam taky jeli
ale asi jen na jeden den tak mám DOTAZ kdy tam chcete jet? taky by jsme se zapojili už z novým Avikem
příští sobotu je NÁÁÁÁŠ
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě člen AVEO FANKLUBU
Ahoj Jarmile ( doufám že si dobře pamatuji tvé jméno), ptáš se kdy pojedeme na Baldovec ? No musíme si ještě upřesnit v kolik hodin a kde se scuknem. Pozdravuj ty svoje dva roztomilé rošťáky a taky druhou polovičku.
bob a bobek píše:Tak jsem naštvaný jak svina,já i pritelkine nemuzem mame oba dva dny pracovni to me stve tak moc jsem chtel jet a ted z toho je prd snad jeste neco podniknem u nas alespon.
To je pech.. Nejde to nějak vymyslet, abyste mohli? Nějak přehodit směny nebo tak?
SkylineGTR píše:to Bandolik: To je skvělé, že pojedete taky. Jasně, že se domluvíme a pojedem společně. Naložíte kluky a bude sranda.. Snad nám budete stačit?
snad jo budem se snažit
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě člen AVEO FANKLUBU
ahoj tak v kolik se a kde se sejdeme na ten baldovec. Podle planovace tras cesta vychazi asi na 2hodiny a zacatek srazu je v11. A po ceste vyzvednem Ivetku a Marse2 a samozrejme i ostatni kdo bude chtit s nama. No a hlavne kudy pojedem?