zadní repro u sedana
Moderátor: Blue Lanos
Ludia,čo píšu ak,že nechcú mať 4x1000 alebo 200Wattov-nedajbože 20ks repro v aute a pod.,tak by som ich chcel vyviesť z omylu!!!-watty nehrajú prím vo zvuku!!!!!-alebo je niekto iného názoru???
Naposledy upravil(a) Muco dne ned pro 09, 2007 15:20, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Nie je potrebné veľké drahé HI-FI.Dá sa urobiť aj za lacnejší peniaz pekný zvuk,no treba mať na to čas,nervy a treba tak trochu aj do toho rozumieť
Éto vsjo.... A ešte toto: ak pri tom -ako hovoríš-nepočuješ nič iné,než tie watty?? o tom sú práve tie uši,ktoré ak nevedia počúvať,tak im a ich majiteľovi je úplne jedno,čo tam má... hlavne,že to bude drahé a budú toho majiteľa iní chváliť,aký zázrak si kúpil...A tomu sa aj hovorí-kto je aký "náročný"poslucháč.
Éto vsjo.... A ešte toto: ak pri tom -ako hovoríš-nepočuješ nič iné,než tie watty?? o tom sú práve tie uši,ktoré ak nevedia počúvať,tak im a ich majiteľovi je úplne jedno,čo tam má... hlavne,že to bude drahé a budú toho majiteľa iní chváliť,aký zázrak si kúpil...A tomu sa aj hovorí-kto je aký "náročný"poslucháč.
Naposledy upravil(a) Muco dne ned pro 09, 2007 15:18, celkem upraveno 1 x.
re Muco
Muco:Ještě jednou.Jestli jsi expert na zvuk a slyšíš i to co my ne.Tak mi alespoň netvrď že neslyšíš ty všechny pazvuky když jedeš autem.To i já :lol:nahluchlej slyším spoustu rušivejch zvuků okolo a proto taky nechám svůj modrejpuntík bez nějakého vylepšování,mě připadá dost dobrej .hoj
Re: re Muco
Tie pazvuky naozaj počuť len ak je maximalne ticho v aute -tým myslím-že nikto nerozpráva a nesmie byť pustené rádio. - a neurážaj sa predsa... ako mám ja vedieť,čo ty počuješ a čo nie....veď je to každého osobná vec.nie?
Naposledy upravil(a) Muco dne ned pro 09, 2007 15:24, celkem upraveno 1 x.
Re: tak jo.
Nepíš to dva krát-škoda atramentu.Inak -ked už sme pri tom spoj.ložisku(i keď to ložiskom nebolo...).Dnes som opäť išiel do servisu-kvapka mi olej-cca 5-10kvapiek za deňl (už tam chodím ako na rohlíky)-zistili,že mám prasknutý obal prevodovky tak to idú meniť-čiže som bez auta zase(cca 2-3týždne) Ach jaj bože môj... Ale toto nie je stránka o prevodovke,takže sorry,sorry-odbočil som od tématu...
Takže-nekupujte si repráky-pokiaĺ nie ste si istý,že už nemáte do čoho vážnejšieho vrážať lóve!takže ať vám to hlavne NEZLOBÍ A JEZDÍ-nie ako mne...
Takže-nekupujte si repráky-pokiaĺ nie ste si istý,že už nemáte do čoho vážnejšieho vrážať lóve!takže ať vám to hlavne NEZLOBÍ A JEZDÍ-nie ako mne...