Super! Ivane, rezervujeme si teda K.Slavek píše:Mipo pokud mas jeste v chatce misto tak se pridam k tobe ja :D co takle K v prvni lajne??
Daewoo sraz Baldovec - rezervace ubytování a cena za sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
dik ivane tak nas daj ja[miso29] + oco a chatka je jedno ktora k niekomu nas prirad ved sme len dvaja dikiIvan píše:Jasně, tak jestli jste jen dva, tak Vás šoupnu taky k nějaké dvojici a bude to Do srazu času dost, peníze pošli klidně až příští týden, ale zase kdo dřív přijde, ten dřív mele, tak aby na Vás zůstalo místo, že jo...
A k té otázce, že tam budete jen jeden den - v tom případě samozřejmě neplatíte za ubytování, ale budu po Vás chtít těch 70 Kč/os za ty provozní náklady, jak jsem to vznešeně nazval
Naposledy upravil(a) Miso29 dne pon bře 19, 2007 16:16, celkem upraveno 1 x.
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Beru celou chatku , obsadím ji čtyřmi - já , manželka , dvě děti - ty už ale spí na posteli , ne v kočárku . Kterou , to nechám na tobě ....., ale nepochopil jsem , mám poslat 300 / osoba , nebo 330 / osoba ? Nějak mi to není jasné , jednou píšeš 330 za sraz a osobu a pak píšeš , že máme poslat 300 za osobu ....
( to bylo hlavně pro Ivana )
Tomáš
( to bylo hlavně pro Ivana )
Tomáš
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za chybu, je to 330 Kč za osobu, už jsem to opravil...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, blbě jsem to napsal, moje chyba. Zbytek doplatíš na srazu.-peha- píše:Ivko poslal som len 2x 300 takže zbytek doplatím na míste pokud múžu díky
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ale pokud chcete 2 lidi celou chatku pro sebe, potom stačí poslat 1050 Kč za chatku a 2x100 Kč, tedy celkem 1250 Kč. Na sraze Ti tedy vrátím 140 Kč.pekrtek píše:Poslal jsem Ti:
1050 celá chatka, dvě osoby= 2x70 plus 2x100, celkem 1390 Kč.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Může být, ale už teďka v tom začínám mít pěknej guláš... asi si to začnu někam psát...Vojta píše:Ivane, poslal jsem 1200,- za čtyři osoby, zbytek doplatím na místě. Může být? Stejně zatím nevím, jak to bude s Poláky. V každém případě tu chatku celou.
Díky.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: aaa
Jasná páka.simone píše:môžem dať odkaz na maďarske forum chevroleťakov???
Nexia² project
Odkaz muzeme dat i k Polakum, jako kazdy rok, nebo i Rusum, dorazi cerne aveo jako vloni
Ivane dik za rezervaci, snad nam bude stacit 1 spacak, pred rokem jsem byl rad ze jsem trefil kde je chatka
Jinak apeluji na to aby se nejak vymyslelo parkovani a nedopadlo to jako ten chaos minule, ale to bylo asi taky diky tomu hnusnemu pocasi, tak snad uz letos bude lepsi slunecno
Ivane dik za rezervaci, snad nam bude stacit 1 spacak, pred rokem jsem byl rad ze jsem trefil kde je chatka
Jinak apeluji na to aby se nejak vymyslelo parkovani a nedopadlo to jako ten chaos minule, ale to bylo asi taky diky tomu hnusnemu pocasi, tak snad uz letos bude lepsi slunecno
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet