Vzduchový filter
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tusim ze me stal ten konus Green neco kolem 2tis. Kc! takze to na Sk tak nejak asi vychazipiterko píše:ludia ešte jedna taka vec.kolko vas to cele vyšlo??lebo čo som obehal obchody tak všade chcu len za filter 3-5 tisic a to sa mi zda celkom dosť.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem myslel ze to mas mensi prumer pokud si to dobre pamatuji, tak mam 12cm...P3RF3KT píše:no ja mam v planu kupovat vetsi prumer jeste sem se k tomu nedostal...koli kprumer ma ta tvoje?tohle je jenom 10ka no...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já měl kónus a vyměnil jsem ho za vložku, ten zvuk na mě byl moc. Výkonově mezi nimi nepozoruji rozdíl. proti běžnému filtru to jede lépe odspodu. Pak je ještě rozdíl v instalaci, vložku jen vyměníš, na kónus musíš udělat hrdlo a zadělat do něj čidlo.piterko píše:noo tak to je super.dnes ešte skusim jeden obchod a potom dam vediet.inak čo je lepšie šiška alebo klasicka vložka?alebo je tu jedno???
Už bez Matesa
filtr
...to zabijec souhlas se vším z vložkou lepší přechod - a není tak velký zásah do vyladění...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
filtr
...to piterko K a N jsou nejlepší, ostaní je licence ( osobně mám v nessii J a R licenční francie ) a nezapomeň si koupit čistící tekutinu a impregnační sprey bavlňáky se neperou v benzínu - i po roce impregnace je stále filtr " vlhký " tedy naolejovaný ( nevím co to je, připomíná mi to olej, složení neznám )....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
nooo tak bol som v jednom obchode ktory ma pobočku aj u vas v ČR.odporučili mi vložku green (do 2000 SK) ale ten chlapik ma obsluhoval mi hovoril aj,že je dobre ked sa s tym filtrom menia sviečky.odporučil mi nejake značku si sice nepamätam ale su to nejake s platinovou špičkou (1 ks 750 sk).hovoril,že to zatial uplne najlepšie sviečky čo sa vôbec na svete vyrabaju.kecal niečo aj o tom čo všetko robia a ak ja pravda to,čo mi hovoril tak si ich aj kupim.mate s tym niekto skusenosti????
To som este nepocul ze treba menit s filtrom aj sviecky ..kazdopadne to bol dobry obchodnik. A myslim ze zozenes dobre sviecky aj ovela lacnejsie....jedine ak maju nejaku dlhsiu zivotnost oproti standartnym sa mozno oplatia. Ja mam Denso Iridium uz 40tkm a chodia jak nove zatial. Myslim ze maju doporucenu zivotnost 90tkm. Asi na tom iridiu nieco bude
A Green vlozku mam aj ja zatail 30tkm a spokojnost..raz za rok ju vyperem v tych roztokoch co na to su aj naolejcekujem a zas jej je fajn
A Green vlozku mam aj ja zatail 30tkm a spokojnost..raz za rok ju vyperem v tych roztokoch co na to su aj naolejcekujem a zas jej je fajn
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
hej hej maju garantovanu životnosť 120 000 km.nehovoril,že ich treba vymenit ale povedal len,že s kombinaciou s tymi sviečka a filtrom,to ide omnoho lepšie a že je to pre ten motor aj trošku prijemnejšia jazda ako pri normalnych sviečkach.noo obchodnik to bol dobry.ked som došiel do predajne tak som zistil,že tam robi jeden môj velmi dobry znami a ten ma aj obsluhoval.takže predpokladam,že by ma neklamal
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..PITERKO..
jako ked zhanash sportovy filter ..tak planujesh aj nejako upravovat vyfuk ..??
...moj nazor je totizto taky, ze dat KN vlozku do "original airboxu" neni o "tunigu" a zvisovani vykonu motoru,
ale o tom ze filter nemenish, ale vyperiesh..a mash ho "naveky"...furt jeden a ten isty..
..ak dash "hrusku"..tak tam uz su nutne aj upravy na sacom potruby..toto aj mierne ozivy motor..
..ale je to takmer bez efektu bez naslednej upravy vyfuku..
no a k svieckam...
hmm..Iridium ,,...chodish (alebo planujesh chodit) na sprinty, zavody a pod ..??
..prip. mash nejako nachipovanu ECU jednotku..??
(vies aby to nebola zbytocnost)..
ja mam "obycajne" NGK co maju predpisanu zivotnost 30tkm, a uz mam 20tkm nabehanee..
...a nepocitujem, ze by neako boli naprd..ziadne trhanie, cukanie,dusenie,zle starty..
nic podobnee.. (cca 120,-Sk kus)
jako ked zhanash sportovy filter ..tak planujesh aj nejako upravovat vyfuk ..??
...moj nazor je totizto taky, ze dat KN vlozku do "original airboxu" neni o "tunigu" a zvisovani vykonu motoru,
ale o tom ze filter nemenish, ale vyperiesh..a mash ho "naveky"...furt jeden a ten isty..
..ak dash "hrusku"..tak tam uz su nutne aj upravy na sacom potruby..toto aj mierne ozivy motor..
..ale je to takmer bez efektu bez naslednej upravy vyfuku..
no a k svieckam...
hmm..Iridium ,,...chodish (alebo planujesh chodit) na sprinty, zavody a pod ..??
..prip. mash nejako nachipovanu ECU jednotku..??
(vies aby to nebola zbytocnost)..
ja mam "obycajne" NGK co maju predpisanu zivotnost 30tkm, a uz mam 20tkm nabehanee..
...a nepocitujem, ze by neako boli naprd..ziadne trhanie, cukanie,dusenie,zle starty..
nic podobnee.. (cca 120,-Sk kus)
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov