zatmavovací fólie

Moderátor: Blue Lanos

jakub

Re: Svatá pravda

Příspěvek od jakub »

P3RF3KT píše:c oto je za folie ze sou porad tak drahy u nas maj 200x50cm za 250,-
no takhle z hlavy me napada nekolik duvodu
- homologace
- prace s aplikaci folie - tzn. odmastit vsechna skla a dusledne vycistit - dusledne vysusit ... doladit cisteni a opet susit ...

pak je nutny to nalepit, oriznout , etc. ... cili tri hodiny prace jsou v tom pri profi pristupu zcela urcite - 3*700 coz je profi cena ;) ... + material

;)
Reklama

jakub

Příspěvek od jakub »

PAMA píše:Ja mam folie stali ma 2500.Problem som zatial nemal.Iba sa horsie cuva v noci pokial nevies cuvat podla spatnych zrkadiel. :lol:
ja mel na M1 folie nehomologovane (60%) a dozadu jsem na zpatecku normalne videl - cili budto to mas opravdu fest tmave, nebo bych si dal tu praci a umyl zadni sklo, pripadne i vymenil zarovku ve zpatecce :lol:
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

no takhle z hlavy me napada nekolik duvodu
- homologace
- prace s aplikaci folie - tzn. odmastit vsechna skla a dusledne vycistit - dusledne vysusit ... doladit cisteni a opet susit ...

pak je nutny to nalepit, oriznout , etc. ... cili tri hodiny prace jsou v tom pri profi pristupu zcela urcite - 3*700 coz je profi cena ;) ... + material

;)[/quote]

No tak ja mam kdyz uz v planu si ty folie samozrejme lepit sam kamos to lepil uz jednomu klukovi a dopadlo to vyborne ale rikal ze se s tim zabejvaly 5 hodin no ale tak zadny prachy servisu platit nemuseli...
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
jakub

Příspěvek od jakub »

P3RF3KT píše:No tak ja mam kdyz uz v planu si ty folie samozrejme lepit sam kamos to lepil uz jednomu klukovi a dopadlo to vyborne ale rikal ze se s tim zabejvaly 5 hodin no ale tak zadny prachy servisu platit nemuseli...
tak se neptej, proc "je to tak drahy" ... az si to pohnojis, tak se leda muzes vzteknout, zatimco tu praci u servisu muzes reklamovat ... - nejcitlivejsi je prave to zadni okno, kde jsou topici pasky ...

jinak za sebe bych vrele doporucil to doma nedelat ;) ta veta "kamos uz to lepil a dopadlo to vyborne" je tak typicky ceska

kazdopadne drzim palce ....
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

[quote="P3RF3KT"]c oto je za folie ze sou porad tak drahy u nas maj 200x50cm za 250,-[/quote
-----------------------
Ty folie o který Ty mluvíš " PERFEKTE ",tak ty právě nemají ten atest,nejsou
oděru odolné ale nějaký ten čas svou funkci také splní :lol: zdraví " Vazoun "
Damek

Příspěvek od Damek »

Nedá mi nezapojiť sa. :? Bez toho, aby som polemizoval o kvalite fólií za pár korún k tomu chcem dodať asi toto: Pokiaľ si dáš neschválené fólie bez príslušných dokladov, tak sa pekne obmedzíš v používaní. V Čechách je to zatiaľ až podozrivo tolerované, čo nechápem. Každopádne to ale nepotrvá večne. Zo správnej stk by Ťa mali vyraziť a nepočítaj s tým, že inam ako do Poľska Ťa pustia cez hranice. Rakušáci, ak Ťa hneď neotočia, to pokutujú ako sviňa a u nás to je tiež za 2000sk. Takže pri tých problémoch by som radšej tie dve tisícky priplatil rovno a mal to bez stresov :lol:
mino

Příspěvek od mino »

Ja som za Kalosa platil 2000.-Sk. Na Matiza ma to stálo 1800.- Sk. Tu nieje o čom. Tie folie za 250.- vyblednu strašne rýchlo a sú citlivejšie na poškrabanie. Mal som ich na predku a pri sťahovaní okna po pol roku boli celé šmuhavé. Mam tie najtmavšie a značka tušim SUN GARD predtým na Matize 3M. Za tie peniaze by som sa s tým doma naozaj nes.al. Maš na to kartičku s certifikátom a NO PROBLEMA.
Škoda Roomster TSI
jakub

Příspěvek od jakub »

Ciernygepard píše:Nedá mi nezapojiť sa. :? Bez toho, aby som polemizoval o kvalite fólií za pár korún k tomu chcem dodať asi toto: Pokiaľ si dáš neschválené fólie bez príslušných dokladov, tak sa pekne obmedzíš v používaní. V Čechách je to zatiaľ až podozrivo tolerované, čo nechápem. Každopádne to ale nepotrvá večne. Zo správnej stk by Ťa mali vyraziť a nepočítaj s tým, že inam ako do Poľska Ťa pustia cez hranice. Rakušáci, ak Ťa hneď neotočia, to pokutujú ako sviňa a u nás to je tiež za 2000sk. Takže pri tých problémoch by som radšej tie dve tisícky priplatil rovno a mal to bez stresov :lol:
ja si prave taky rikam - na to, ze tady uz fici obcas prudi i s rychlosti +5 nad limit, tak tohle celkem divne prechazi - pak se toho jednou nekdo chyti, udela na to akci a to bude fakt rachot ...

k tem rakusakum - kamos mel na evo8 zatmaveny vse, snad i neco na celnim skle - nikdy nebyl problem, ale jestli oni neodchyti spis ůna prvni pohled tunera", nevim ...

kazdopadne pokuta v rakousku - to fakt ne-e ... :lol:
PAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAMA »

jakub píše:
PAMA píše:Ja mam folie stali ma 2500.Problem som zatial nemal.Iba sa horsie cuva v noci pokial nevies cuvat podla spatnych zrkadiel. :lol:
ja mel na M1 folie nehomologovane (60%) a dozadu jsem na zpatecku normalne videl - cili budto to mas opravdu fest tmave, nebo bych si dal tu praci a umyl zadni sklo, pripadne i vymenil zarovku ve zpatecce :lol:
Dal som si tam najtmavsie ake môzu byt aj ked na zadne sklo je to zakazane. :twisted:
jakub

Příspěvek od jakub »

PAMA píše:
jakub píše:
Dal som si tam najtmavsie ake môzu byt aj ked na zadne sklo je to zakazane. :twisted:
hmmm, co ja vim, tak misto zadniho skla muzes mit snad i plech ... resi se predni bocni skla a na prednim celnim nesmi byt nic ... ;)
mino

Příspěvek od mino »

Presne tak je to aj tu. Na zadnom skle možej mať aj plagaty z detských čias :lol:
Škoda Roomster TSI
PAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAMA »

mino píše:Presne tak je to aj tu. Na zadnom skle možej mať aj plagaty z detských čias :lol:
No ten manik co mi to tam daval povedal ze do zadu môzu ist maximalne 07.
A ja tam mam 08.Ze vraj to tak nariaduje vyhlaska na slovensku.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

PAMA píše: No ten manik co mi to tam daval povedal ze do zadu môzu ist maximalne 07.
A ja tam mam 08.Ze vraj to tak nariaduje vyhlaska na slovensku.
Nevím jak na Slovensku, ale u nás není nikde ani slovo o zadním okně. Tam skutečně může být třeba plech. Proto jsou povinná dvě vnější zpětná zrcátka.
Damek

Příspěvek od Damek »

Pokiaľ sa to nenovelizovalo, tak na zadnom a zadných dverách možeš mať tie najtmavšie, čo sú povolené. Predné dvere vychádzajú s transparentnosťov len na tónovanie. A čelné musí byť bez všetkého.

Ale plech, či plagáty si dať nemožeš...V legislatíve je presne určené, aká transparentnosť je povolená... Aj keď niektorí Ti sú schopný vydať kartičku k svetlejším fóliám a dať tam tmavšie. Ale pri tak čiernych oknách sa nedá cúvať, o prívesoch nehovoriac :evil:
Serpico

folie

Příspěvek od Serpico »

...no vážení oficialně - legaslativně povoleno pro výrobce automobilu do omezení propustnosti 25% v případě předních bočních oken - nexie má toto právě z výroby - u nás se kupodivu přehlíží a zatím nejsou žádné postihy - můj názor je třeba komunikovat s ostatními účastníky provozu a to jaksi nejde..

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“