Kniha Daewoo Matiz-Jak na to
Moderátor: Blue Lanos
Proč bych nepomohl. Když jsem Matíze kupoval, nic takového ke koupi nebylo a také jsem čerpal rady z tohoto a i starého fóra. Velkou oporou tehdy byl Ondráš a Vojta, jak angličtina tak i polština mi moc neříká a tehdy byl pouze manuál v angličtině a Ondráš moc radil a dával návody. Škoda že již má jiné zájmy a na tomto fóru se objeví jen občas.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
Víš Vazoune já jsem se kdysi opravami aut i živil a snad jsem byl i dobrý mechanik, ale dnes již na to nemám. Ubývají síly, rozum, občas něco popletu a tak i když si své auto opravuji sám ( teda zatím jsem toho moc nepotřeboval kromě klasické údržby - Matíz mi jezdí bez poruch - ťukám na dřevo). Ale poradit a pomoc se snažím vždy, teda pokud vím a někdo o naše rady stojí. Oni dnes mají mladí (syn a dcera) jiné, modernější názory a je to nakonec i správné - já to toleruji , i když občas v duchu nesouhlasím.
A sakra nějak jsem se rozkecal - končím
A sakra nějak jsem se rozkecal - končím
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Re: Jsi pašák
-------------------------------Vazoun píše:V.Brousek píše:já mu to klidně i nafotím
[img]http://ukazto.com/i
mg_small/DSC02068-aaq1.jpg[/img]
Jsi pašák " Václave " a pak si tu stěžují že není ochota pomáhat a radit vid´?
Zdraví Vazoun [/quote
čau vazoune a dík za přivítání ale k té knize něco jiného je pomoct a něco jiného strávit 2 hod skenováním a další hodiny posláním to bych raději tu knihu koupil a dal mu ji ona ta kniha není až tak drahá a hlavně se již dá koupit což je duležité sám ji mám.A navíc co si budem povídat tištěná je tištěná ta el podoba není ono.Jinak stejnej dotaz je o pár řádek dole odpovídal na to docent a plně se s ním stotožnuji.
Ano, to ja som sa pytal,
len ma nastval ten "ton". Ja som sa pytal iba na to, ci niekto nepozna link, kde tu knihu stiahnut v el. podobe .... nejde o to, ze by som si nemohol kupit cely sklad tych knih. Len som chcel proste vediet, ci existuje, nakolko napr. na forach Lanos, Nexia je k stiahnutiu v sekcii "Download"...mohlo by to napomocne napr. "novacikom/zaciatocnikom"
Diki
Rado77
len ma nastval ten "ton". Ja som sa pytal iba na to, ci niekto nepozna link, kde tu knihu stiahnut v el. podobe .... nejde o to, ze by som si nemohol kupit cely sklad tych knih. Len som chcel proste vediet, ci existuje, nakolko napr. na forach Lanos, Nexia je k stiahnutiu v sekcii "Download"...mohlo by to napomocne napr. "novacikom/zaciatocnikom"
Diki
Rado77
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak by si mohol ju dať tu do fora.Len ju treba nasnímať ak máš ako.Pomôžeš aj iným čo ti na oplátku tiež môžu pomôcť.Happy píše:Ahoj lidi.Já si knihu koupil v Krči a myslím že se mi ty čtyři stovky co jsem za ni dal,rychle vrátí.Je to tam vše napsáno a nakresleno polopatě,takže i jako laik nemusím s každým bebínkem k doktorovi (do servisu).Čau Happy
nejsu s těch co by nepomohl ale opravdu nemáš ty 400 sta si ji koupit nebo jsi ještě nikdá neskenoval tak objemnou knihu osobně bych ti ji raděj koupil pokud bych ji musel skenovatdedo.miki píše:Tak by si mohol ju dať tu do fora.Len ju treba nasnímať ak máš ako.Pomôžeš aj iným čo ti na oplátku tiež môžu pomôcť.Happy píše:Ahoj lidi.Já si knihu koupil v Krči a myslím že se mi ty čtyři stovky co jsem za ni dal,rychle vrátí.Je to tam vše napsáno a nakresleno polopatě,takže i jako laik nemusím s každým bebínkem k doktorovi (do servisu).Čau Happy
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja ju osobne nepotrebujem a ja tu dávam bežne veci čo som naskenoval .Môžeš pozrieť http://dedo.miki.szm.com//schemy.htm a ty si myslíš ,že som nepresedel u počítača dosť hodín aby som pomohol.Takto to funguje a ak si budeme všetci pomáhať tak nám tie opravy pôjdu lahšie a tie hodiny čo sme tu presedeli sa vrátia.
Naposledy upravil(a) dedo.miki dne pon dub 23, 2007 20:46, celkem upraveno 1 x.
Chlape, ty seš fakt srandista... Beru pomoc radou, rukama,... Ještě bych pochopil, kdyby šlo o knížku, která je dávno rozebraná, nedá se sehnat... Ale skenovat knížku v ceně jedné slušnější večeře a dávat ji na web, aby si ji ostatní mohli stáhnout? Do háje, kdy už začnete rozlišovat mezi tím, že někdo dá dohromady takovouhle knížku a tím, že někdo před 20 lety nahýkal nějakou písničku?dedo.miki píše:Tak by si mohol ju dať tu do fora.Len ju treba nasnímať ak máš ako.Pomôžeš aj iným čo ti na oplátku tiež môžu pomôcť.
ale ono je opravdu rozdíl pomoct než sedět mnoho hodin u skeneru pokud to jde za pár korun běžně koupit to není pomoc ale blbostdedo.miki píše:Tak ja ju osobne nepotrebujem a ja tu dávam bežne veci čo som naskenoval .Môžeš pozrieť http://dedo.miki.szm.com//schemy.htm a ty si myslíš ,že som nepresedel u počítača dosť hodín aby som pomohol.Takto to funguje a ak si budeme všetci pomáhať tak nám tie oravy pôjdu lahšie a tie hodiny čo sme tu presedeli sa vrátia.
Tu knihu som si sice nedavno kupil, ako som tu niekde pisal (719 SKK), ale nesplnila celkom moje ocakavania. Je tam sice dost obrazkov, ale samotnej "novej" omacky tam moc nieje.
Dokonca som sa viac dozvedel z tohoto fora + precitania Service Manual-u. No a ked som zacal kukat sem-tam aj pod kapotu, clovek sa nauci.
Dokonca som sa viac dozvedel z tohoto fora + precitania Service Manual-u. No a ked som zacal kukat sem-tam aj pod kapotu, clovek sa nauci.
Takze konecne v .PDF verzii kniha "JAK NA TO - KOPP CZ", sorry za kvalitu, fotene mobilom:
http://cid-2f24ce918a0d0c29.skydrive.li ... oo%20Matiz
http://cid-2f24ce918a0d0c29.skydrive.li ... oo%20Matiz