Leganza SX a CDX
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To jo no,uz jsem tam cetl par clanku a bohuzel i nekolik stupidnich komentaru,ale hloupi lide se najdou vsude,ja takovehle lidi ignoruju,protoze nejvic tehle bludu pisou zavistivy skodvkari,ktery maj doma stodvacu s praklym vyfukem a velkym kridlem na prdeli...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jó já už mám objednaný rozvody,vodní pumpu a tesnení pod ventylový výko No chtel sem ješte tlumiče do zadu ale asi budou muset počkat protože sem už koupil gumy a cena lidová 12 000 sk no a ty objednaný věci sou za 8 800 sk a tak co sem naškrabal je fuč Ale hlavné je že už pomalu bude Leginka v cajku(aspoň doufám)
Dva vyfuky ano,ale ne takovehle roury,jsem taky velkej tuningovej fanda ale na Leganzu nic velkyho neplanuju,jen pekny kola a mozna sportovni podvozek...koncovka vyfuku tam je od predchoziho majitele,tu jsem mel take v planu nebo do budoucna nejakej vyfuk sportovni pokud se da sehnat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...