pristrojovka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no neni to tak slozite pokud nemas 16V motor.a pokud sezenes dily asi to zvladnete.ale chtelo by to hlavu srovnat je to dobre udelat.
Jo na babete?to je sila.ja bych na simsona ted nesednul.bylo mi zima i v lete kdyz bylo 15 stupnu
Jo na babete?to je sila.ja bych na simsona ted nesednul.bylo mi zima i v lete kdyz bylo 15 stupnu
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
takto tú hlavu nezarovnáš, to musíš na frézovačke...
a ten manuál v poľskom jazyku tu:
http://www.espero.daewooclub.com/download.php
a ten manuál v poľskom jazyku tu:
http://www.espero.daewooclub.com/download.php
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ak máš totálne rovné pravítko (kovové napr. uhlomer)môžeš skontrolovať aj či nie je krivá.eier píše:dakujem za manual a tu hlavu teda necham zatial tak ako je pokial tam nebude nieco ocividne poskodene, alebo doryhovane.
idem spat, zajtra ma caka tazky den. dakujem este raz za rady a urcite sa zajtra zasa ozvem s novinkami. cauko
dotahovaci momenty jsou priblizne 25 nm a pak 2krat 90 stupnu.ve vysledku je to neco malo pres 90 nm.tak dotahuju hlavy ja.
tesneni hlavy stoji na 1,5 dohc 550 kc.1,8 1200 kc,2,0 cca 880kc, olej vana cca 1700(coz nejak nechapu ale v cenniku mi to tak vyslo)tesneni vika na 1,5dohc asi 450,a 1,8-2,0 jednovacka cca 200.
urcite prekontroluj rovinnost hlavy jak pise dedo.miki.cimkoli rovnym a delsim nez je hlava
tesneni hlavy stoji na 1,5 dohc 550 kc.1,8 1200 kc,2,0 cca 880kc, olej vana cca 1700(coz nejak nechapu ale v cenniku mi to tak vyslo)tesneni vika na 1,5dohc asi 450,a 1,8-2,0 jednovacka cca 200.
urcite prekontroluj rovinnost hlavy jak pise dedo.miki.cimkoli rovnym a delsim nez je hlava
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51