![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
----------------------------Serpico píše:....to Vazoune nemáš náhodou filosofickou fakultu...jak krásně jsi mi poslal do pr.... ( netahej sem politiku ) a to krásné a ještě z lásky...to pozadí je hezké - navíc to na mě působí smysuplně, jenom že já už teď nedokážu nikoho ani poslat do pr.... , páč i s ní to může být hezké...a jsme u jádra problému fyziologické označení nadávek je diskutabilní ( a vlastně přízemní, hloupé, primitivní )...děkuji za uvedení na pravou míru a na oplátku, zůstáváme u vody viz foto...
mějte se fajn
------------------------Serpico píše:...to Vazoune nezlobím se, nemám proč - naopak bylo to decentní - politika je, byla a bude svinstvo, to už říkali naši dědové a věděli proč,
no nakonec na světě je krásně a žijeme jenom jednou....a ve slušné společnosti ( a to náš servr taky je ) se o politice nemluví....opravdu to bylo decentní a slušné upozornění....nemám více co dodat....
mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |