NEXIA NA PREDAJ...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Kľudne môžeš prijsť, povoziť sa, ukážem ti všetky podklady a potom nieco toc o tom, kolko ma mat najazdených, je v prevádzke od augusta 97, takže sa na nej jazdi 9,5 roka, a to auto sa nebralo do spotreby, lebo vždy bolo poruke druhe, firemne, ktore sa dralo....nio píše:elektrony nech preda osobitne, viac sa mu to oplati... nik mu neda za nexiu 80 tis, hoci by ta nexia mala elektrony dookola celeho auta.Je to uz 11rocne auto a je dost podozrive, ze 11rocna nexia ma najazdenych len 113 tis km... v reale moze mat tak o 100tis viac...Snowmannn píše:ale zas ked si tam zapocitas tie dvoje elektrony tak myslim ze za 60 by to daval pod cenunio píše:60 tis...+ dohoda..
Richi, nechcel som urazit teba ani tvoje auto, ale robim s autami a ak mi niekto bude tvrdit ze ma "10 rocne" auto so 100tis km, tak je to dost podozrive... ja netvrdim ze je to nemozne, skor je to neuveritelne...
Ja sam mam nexiu sedan, ktora bola uvedena do prevadzky 31.12.1997 a kupil som ju po starom panovi architektovi, ale aj ten stary pan najazdil na nej do aprila 2005(vtedy som ju kupil) 138tis km....
vela zdaru a trpezlivosti pri predaji...
Ja sam mam nexiu sedan, ktora bola uvedena do prevadzky 31.12.1997 a kupil som ju po starom panovi architektovi, ale aj ten stary pan najazdil na nej do aprila 2005(vtedy som ju kupil) 138tis km....
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Diki, neurazil si ma ani auto len som chcel povedať asi tolko, že som mal možnosť sa zviezť vo viacerych nexiach (niektore mali aj menej km), ale keď som si to porovnal s mojou, tá bola ako keby si ju práve kúpil. Preto som dal aj taku cenu.nio píše:Richi, nechcel som urazit teba ani tvoje auto, ale robim s autami a ak mi niekto bude tvrdit ze ma "10 rocne" auto so 100tis km, tak je to dost podozrive... ja netvrdim ze je to nemozne, skor je to neuveritelne...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje Nexie má kupříkladu přesně 63.000 kmnio píše:Richi, nechcel som urazit teba ani tvoje auto, ale robim s autami a ak mi niekto bude tvrdit ze ma "10 rocne" auto so 100tis km, tak je to dost podozrive... ja netvrdim ze je to nemozne, skor je to neuveritelne...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Re: NEXIA NA PREDAJ...
Zdravím všechny. Nevím, zda se tento můj příspěvek hodí právě sem, ale týká se také prodeje Nexie. Tak tedy, věci se měly tak. V poslední době se poohlížím po novém, modernějším a spolelivém vozítku za rozumný peníz. Mám Nexii sedan a v jednom vyhlášeném středočeském autobazaru jsem ji chtěl nechat na protiúčet. Nabídli mi za ni 15 tis. Kč. Výkupní cena mne nijak nepřekvapila, vracel jsem se domů s vidinou, že se stanu majitelem zánovní Fábinky kombi 1,2 HTP. Nexii vlastním 6 let, je garážovaná, vzhledově i mechanicky zachovalá, má najeto 169tis. km bez závažnějších závad a hlavně bez nehody. Auto nás nikde nenechalo, statečně vydrželo cesty do Chorvatska, k Balatonu, atd. Až jednou - respektive před týdnem při návratu z toho autobazaru, nevím, zda se jednalo o souhru náhod, nebo nějaké znamení shůry... A totiž - mrkalo na mě hladové očko a prosilo mě o trochu benzinu. Tak jo, povídám, nerad jezdím nadoraz, říkám si. Zastavím u nejbližší benzinky a tankuji trochu benzinu, zaplatím a pak to přišlo. Otočím klíčkem a nic, nevěřím svým smyslům a proto otáčím podruhé a zase nic. Potřetí to už nezkouším, protože vím, že je to k ničemu a zmrtvené baterce nepomůže ani svěcená voda. Auto tedy tlačím na parkoviště. Baterku oživuji startovacími kabely, ještě že je stále vozím, vejdou se krásně pod rezervu a nikde nepřekáží. No a pak upaluji nejkratší cestou domů. Baterka si s nabíječkou nerozumí, už nedrží a ztrácí kapacitu. Veškeré pokusy o zprovoznění Nexie jsou marné, rozmrzelý jdu spát. Druhý den jsem samozřejmě pro Fabču do bazaru nejel a jelikož jsem nezaplatil rezervační zálohu, rezervace "per huba" byla do 12 hod. Ptáte se, jak to všechno dopadlo? Asi si řeknete, že jsem pozbyl rozumu, když jsem Nexii odpustil, (alespoň na nějaký čas ). Už mám v garáži novou baterku a zítra ji namontuji. A co je s Fábkou? Tak s tou už se prohání nový majitel, tak at' mu jezdí a nezlobí.
Nexia GL, r.v. 97, sedan, zelená met., v zimě nejezdí.
Ja by som určite nemenil nexiu za fabiu.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli vybité autobaterii měnit auto?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
fabka ma jedno velke plus a jedno velke minu oproti nexii. Plus je predsa len o nieco pevnejsia kasna, hlavne pri naraze spredu. A minus je priestor. Neviem ako v nexii (mam espero s o 7cm dlhsim razvorom) ale vo fabke nie je vzadu vela miesta na nohy (aj ked lepsie ako v oktavii alebo nebodaj v oktavii 2, kde je vraj miesta viac, len netusim kde, ja som sa do nej nevedel bezbolestne nasukat za toho isteho cloveka ako v oktavii 1) ale hlaven fabka je vo vnutri o 10cm uzsia. Poviete si co je to 10cm. Nuz tocit v takom uzkom priestore svihadlom, ked sa chcete nadychat cerstveho vzduchu a otlaceny laket a sofer stuchajuci sa so spolujazdcom, to uz je takmer ako v matizkovi (matizkari dufam prepacia ale musia uznat, ze dvaja rozmerovo vyraznejsi v matize vpredu maju cestou vela nechcenych "kontaktov" ). Takze ak ste daka vyzla alebo stihla zena, potom fabka preco nie, ale inak by som ju obisiel oblukom. A s HTP na lpg kolega na ceste do smokovca radil za 2 .
- Laclosak
Nj HTP = hovno to pojede, promiňte vulgaritu .Když už do fábky tak jednině do 1.9 TDI.
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
Je to mazel
PPP mas nieco proti uzkym autam?
A mate nieco proti 1,2?
A mate nieco proti 1,2?
CHEVY SPARK 1,2LT biely
- Laclosak
Jo VrakáčPeterF píše: A mate nieco proti 1,2?
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel
Je to mazel
No v sobotu som mal birmovkua hostia tu boli na fabii htp a zabudli vypnúť svetla. A ked chceli o 19:00 odísť tak som musel vybrať batériu a za 2 hodiny ju oživiť. Ale to som sa čudoval že sa nevyply samé alebo mohla aspoň pipat jak to robí skoro každé auto. No tak sa potvrdilo že hádam to pôjde (htp) hádam to nešlo.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk