Díky za ochotu, kdyby to nešlo, dám vedět.Akri píše:ja vim, ale zajimalo by me, jestli vygeneruje ten samej dle serioveho cisla, nicmene jestli nechces, mne to nevadi
Poraďte prosím s original zablokovaným rádiem
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem to nezkoušel, vyzkouším to zítra. A dám vědět 1.1., protože jedu na Silvestr pryč...
Petře, na muziku kašlu, to je pro mladý Ne, vážně, nikdy mě dunící hudba v autě nefascinovala, vlastně žádná hudba... Nehledě na to, že v mém autě přebíjet hluk z výfuku hlasitou hudbou je jako vytloukat klín klínem, že ...
Petře, na muziku kašlu, to je pro mladý Ne, vážně, nikdy mě dunící hudba v autě nefascinovala, vlastně žádná hudba... Nehledě na to, že v mém autě přebíjet hluk z výfuku hlasitou hudbou je jako vytloukat klín klínem, že ...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám, dejte tomu mému kousku ještě poslední šanci... a Tobě mockrát díky.-peha- píše:Jak říkám já mám jeden originál tady při nohách tak jestli ho chceš tak je tvoje Je mi líto ho jenom tak vyhodit a když se nekomu zíde tak není co řešit
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, alespoň něco původního na tom autě zůstat musíPetr Soukup píše:Koukám,že pro Ivana je origo rádio srdeční záležitost.
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Ivane no kod je "vybrať a vymeniť" mne sa osvedčil stare origo som bol rad že som ho mal komu aspon "darovať za flašku" bolo to veeelmi slabe radio po všetkých strankach ak beriem čo sa ponuka za 3tis Sk v obchodoch
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, jestli byste měli někdo to original radio a bylo Vám vysloveně k ničemu, mohli byste mi ho prosím poslat? Já jsem to svoje nerozchodil... Díky
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc Tobě i kolegovi JRD.-peha- píše:Ivanko preboha veď som Ti ho už nabízel tak pošli ss s adresou kam ho mám poslať je v perfektnom stave aj s kódom a máš ho u mňa ako darček
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to -peha- čoveče, tak to rádio, co jsi mi poslalal má jiné úchyty, ale to by nebyl až takový problém, ale hlavně má vzadu jiný konektor pro připojení Což je obrovská smůla, nečekal jsem, že Nubira a Nexia budou mít jiné konektory
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: