Pojišťovny
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pojištění
...to Topol souhlas ČP mě navíc nepřipsali 5% prý jsem se přihlásil v létě, to není pravda převáděl jsem ze staré pojistky, ale je to neprůstřelné.....jen tak mimochodem ČP vlastní již ze 60% PPF a to jsou řekneme "šikulové" ( velmi slušný výraz )....omylem jsem taky napsal top-pojisteni je to přehledné a výmluvné, je dobré si všimnout pojištění skla přední a skel... ( viz doctor - matiz 4tis. boční )....myslím, že majoritní postavení na trhu pojištění brzy pro ČP končí.....to určí pojištěnci ( taky jsem patřil mezi pohodlnější a konservativní )...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
pojištěná
.....to Soukup najdi si www.top-pojisteni.cz zadej nacionále a pak uvidíš že ČP patří mezi nejdražší.....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Sice na slovensku su ceny inak porozdelovane ale ja som so skodovkou uz 5rokov u kooperativy a s esperom 1.3 roka kvoli bonusom. Tento rok som chcel u nich skoncit pretoze cenu pre 1.5l vykopli az dvojnasobne oproti niektorym inym poistovniam. Ale ked som im tam provokativne prisiel vypisovat papier o odhlaseni hned ze kukneme sa na to ak suhlasite a vykukali cenu rovnaku ako u konkurencie (snad len alianz mala nizsiu pretoze novym davali plne bonusy). Kedze tam maju bordel ako v kazdej velkej firme, prisiel potom sek na skodovku na povodnu sumu. Po reklamacii bordel zafungoval druhy raz a sumu znizili o nejake fiktivne bonusy aby sa dostali na dohodnutu cenu a 5rocny bonus zo skodovky mozno umyslene mozno omylom pripisali esperu takze cena na seku nakoniec bola este o 2.5tSk menej nez bolo dohodnute. Blby je len ten tanec pocas dvoch tyzdnoch medzi zverejnenim cennikov a konca moznosti prehlasenia, kedy sa tvarim ze idem od nich het a tym tlacim na cenu :/. Jednak tym zabijam cas a takisto otravujem aj agentov z inych poistovni. Ale keby s cenami nehybali maximalne pripisovali/skrtali bonusy tak by to nemuselo byt.
JA som s cenou nemal nejako problem. Mal som poistku 1rok v K...´ poslali mi sek, s tym som zasiel na pobocku a teraz mam poistku za 4700 na espero 1,5.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Já mám pojištění u Kooperativy, havarijní na kalose 1,2 včetně předního skla a pojištění sedaček mám za Kč 8.936, spoluúčast 5%, bonusy za 36 měsíců. Kolegyně měla auto u Český pojišťovny, clio za 280.000 a platila havarijní a zákonný dohromady přes 16 tisíc, v tom bonusy asi za 5 let. V říjnu jí ho ukradli a do dneška nemá peníze. A taky za škodní událost v důsledku vandalismu se odečítaj bonusy, ale u kooperativy za 1. takovou škodní událost ne. Jinak bonusy ČP zohledňuje až při výročí smlouvy, kooperativa podle frekvence plateb.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Včera jsem uzavřel zákoné pojištění u Triglavu, platím za Nubi 2,0 3317,- při splátce 1x ročně. Mám nejvyšší bonus a doteď jsem platil u Kooperativy cca 6300,- . Jinak mám Nubi pojištěnou i proti krádeži, na živel a čelní sklo (ne havarii) a to u České poj. ročně za to platím asi 3500,-
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
pojištění
...jo Richard Triglav je nejlevnější....topol jsem dal dobrou adresu....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
pojištění
....no tak jsem překonal svou v rozenou lenost a tu je nabídka od www.wuestenrotpojistovna.cz - Povinné pojištění: připojištění předního skla - úrazové pojištění přepravovaných osob - pojištění nadstandartních asistenčních služeb - dosavadní beznehodový průběh víc jak 240 měsíců - spočítáno u nexie 1,5 ( kategorie 55KW - 81KW ) na 1 818 Kč / ročně!!!! - tedy není co dodávat.....Nevolil jsem TRIGLAV to se zdálo podezřelé a nakonec mi nabídli ( wuestenrot ) ještě nižší cenu...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pojištění
Když jsme u toho pojištění - povinné ručení u ČSOB jsem platil 5 let se
zápočtem bonusu kolem 2.500.-Kč ročně. Po ukončení Leasingu, jsem se
vrátil k pojištovně Allianz kde jsem zaplatil pro rok 2008 se zápočtem bonusu
87 měsíců - 1.713.-Kč to přeci je pro penzistu přijatelná cena?Co vy na to?
Jedná se sice o základní povinné ručení 18/36mil. ale mě to vyhovuje.
Zdravím Vás všechny na foru a přeji hezký den " Vazoun "
zápočtem bonusu kolem 2.500.-Kč ročně. Po ukončení Leasingu, jsem se
vrátil k pojištovně Allianz kde jsem zaplatil pro rok 2008 se zápočtem bonusu
87 měsíců - 1.713.-Kč to přeci je pro penzistu přijatelná cena?Co vy na to?
Jedná se sice o základní povinné ručení 18/36mil. ale mě to vyhovuje.
Zdravím Vás všechny na foru a přeji hezký den " Vazoun "
Oživím toto skoro aktuální téma:
V pátek mi přišla složenka od ČPP (Podnikatelská pojišťovna) na zaplacení povinného ručení na r.2008 na 1502 Kč. No není to nádherná částka.
..................................................................................
V pátek mi přišla složenka od ČPP (Podnikatelská pojišťovna) na zaplacení povinného ručení na r.2008 na 1502 Kč. No není to nádherná částka.
..................................................................................
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
A jak to delas? Mne od nich chodi kazdy rok slozenka na vyrazne vyssi castku nez rok predtim (jakoby mi ten bonus pricitali, misto odecitali)! A podle vsech testu maji ted tusim snad nejdrazsi pojisteni v CR vubec...V.Brousek píše:Oživím toto skoro aktuální téma:
PS: Co presne musim udelat pro zmenu pojistovny? Mam pockat, az mi prijde slozenka letos a pak jim ji hodit pod nohy nebo mam jednat uz ted (tu slozenku by prece meli poslat vcas - zmenit pojistovnu lze 6 tydnu pred skoncenim pojistneho obdobi - abych se mohl rozhodnout, ne?)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Kontaktovat uživatele:
dobrá sumička no já som teraz bez pojistky lebo minulý rok so mnou vydžubali bo som 1.10. zaplatil 8200 sk a po mesiaci zrobili akciu a cena padla na 6400 sk takže som teraz částence odstavil Legynu a počkám čo zasa pojistovne vymyslia a potom to pojistím to je jako v obchode treba behať kde majú čosi lacnejšie
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Peha čiastočne odstavil to akože ked spíš tak s nou nejazdíš!!! Inak ak to maš tak tak aj ja som čiastočne odstavil a čakám
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500