Ja nejsem priznivcem plynu...sice je to levnejsi,ale nejak k nemu nemam duveru a zabere to podle me zbytecne misto v kufru...ale to je zase muj nazor...-peha- píše:To je tak za dobrý se platí Já platím u nás 8 200 sk ale jízdou na plyn se to vyplatí a to pohodlí se nedá porovnat s ničím
Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To je z blata do louze...kdyz dam nadrz misto rezervi tak budu muset vozit rezervu v kufru...Jana_ píše:Místo v kufru-Dá se dát i místo rezervyGoose píše:Ja nejsem priznivcem plynu...sice je to levnejsi,ale nejak k nemu nemam duveru a zabere to podle me zbytecne misto v kufru...ale to je zase muj nazor...-peha- píše:To je tak za dobrý se platí Já platím u nás 8 200 sk ale jízdou na plyn se to vyplatí a to pohodlí se nedá porovnat s ničím
(a kam si dáš rezervu už je jiná věc)
neviem ako u vas, nasi drahi bratia, ale my mame vo vyhlaske ze namiesto rezervy moze byt aj nejaky sajrant v spreji na nejaku bezmontaznu opravu defektu. stoji to par stovak.. a hned mas postarane o miestoGoose píše:To je z blata do louze...kdyz dam nadrz misto rezervi tak budu muset vozit rezervu v kufru...Jana_ píše:Místo v kufru-Dá se dát i místo rezervyGoose píše: Ja nejsem priznivcem plynu...sice je to levnejsi,ale nejak k nemu nemam duveru a zabere to podle me zbytecne misto v kufru...ale to je zase muj nazor...
(a kam si dáš rezervu už je jiná věc)
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Lega je super auto...kufr myslim dostatecny...ale montaz LPG neplanuji...zatim...treba zmenim nazor... ...Galant je moc povedene auto...jen s tou spotrebou mam jinou zkusenost...kamos s nim jezdil jen po meste a spotreba okolo 12 litru...mimo mesto nevim kolik to zralo...-peha- píše:Lega je auto a né šmejd já v mojí vozím 16 rezervu a subwofer(tubu) a míste ješte pro dve mrtvoli Apropó teraz som bol v Galante to je asi tam a spátky domú 750 Km no a spotřeba prúmner 7,89 s plne obsazeným vozidlem tak co vždyť za takovou cenu to neujedeš ani s babetou