Stránka 2 z 3
Napsal: čtv lis 23, 2006 16:21
od Krtek
My máme Pressovač OK elektro. Pšnu to umí tak šlehat z toho mlíka ale na pressu neni. Akorát taková ta pseudopěna zrzavá co plave na hladině. Já teda ještě pěnu na pressu nikdy neviděl ani v pizzerce.
Napsal: čtv lis 23, 2006 20:10
od -peha-
Napsal: čtv lis 23, 2006 21:07
od Akri
tak to se Krtku zastav u nas v cukrarne, tam pres tu penu ani neuvidis
Napsal: čtv lis 23, 2006 21:13
od -peha-
aaa
Napsal: čtv lis 23, 2006 22:06
od simone
Peha moj človek čo vie taka kava??? ved keby bola taka super tak sa neobjavý pivo nie???
Napsal: čtv lis 23, 2006 22:12
od -peha-
Napsal: čtv lis 23, 2006 22:48
od Vojta
Napsal: čtv lis 23, 2006 22:55
od -peha-
Napsal: čtv lis 23, 2006 23:03
od Akri
U nas na vychode se to bezne dela
Napsal: pát lis 24, 2006 00:22
od Docent
Akri píše:U nas na vychode se to bezne dela
O vašem východě mi vůbec nehovoř, barbare, bouráte tam kasárna, kde jsem v roce 1984 nasazoval celý jeden měsíc život při obraně socialistické vlasti
. A zvláště rád vzpomínám na situaci, kdy se mne odpoledne na buzerplace zeptal čerstvý furťák (patrně mu vadila moje košile bez 3 knoflíků) "to by mne zajímalo, za co jste dostal toho četaře" a já mu odpověděl "Za výsledky na vojenské katedře, soudruhu poručíku...". Nikdy před tím ani potom jsem neviděl 23letýho maníka tak blízko infarktu
.
Napsal: pát lis 24, 2006 06:19
od Akri
Mohl sis ty budovy za korunu koupit, nikdo je nechtel, tak sly dolu, tak tady nenarikej
peha
Napsal: pát lis 24, 2006 23:13
od simone
TO PEHA tu treštiku v Moldave treba vyskúšať!!! stretneme sa tam??? taký malý cuc z cenníka Origo BOLKOVICA 50 ka 35SK, pivo zubr 20SK steak origo krvavý 250Sk 250g a ta obsluha
a k teme samozrejme super kava s penou
Napsal: čtv lis 30, 2006 08:32
od Blue Lanos
Ja mam tiez take jednoduche presso co ma packu ale ako pisal Dede veeelmi zalezi od kavy ja pouzivam zasadne ARABICU Lavazza Espresso (cierna doza) + dobre natlacit do toho drziaciku. Co sa tyka teploty a casu to neovplyvnis teda ja ne pac si to vodu ohreje samo a vody si pustas tolko kolko chces mat v hrnku. Teda ako som videl v nesej firme v italii tak taliani ked nejde uz cierna voda bud vypinaju presso alebo vytiahnu poharik a dolievaju!!! len cistou vodou teda teplou - zevraj uz s toho posledneho ide len bordel a preto je lepsia cista voda. Co sa tyka napenovaca tak ak ma tu moznost Richard tvoj kaovar tak daj na dno salky mliko a prepni kavovar na napenovanie a tu dyzu strc do mlieka a pusti tlak-dolezite je nie moc dlho lebo ta pena klesne!!!
Ale aj tak by som chces raz presso kvalit ako toto
http://www.elektroexpert.sk/espressa/ae ... to-cp-2200
Inak som pestovatelom kavy arabica v kvetinaci
Napsal: čtv lis 30, 2006 16:10
od -peha-
Napsal: čtv lis 30, 2006 17:12
od Blue Lanos
Jasne, ze kafe ja nekúrim (nefajcim)