Zimný Daewrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ak je pre vás 100km na zraz ďaleko, nečítajte ďalej!
Vyriešiť sa to dá dvomi spôsobmi:
- súčasne zraz v ČR a SR alebo
- spoločný, ktorý by bol relatívne v strede (napr. Brno, Uherské Hradiště).
Samozrejme oboje vyžaduje, aby niekto aspoň zarezervoval pár miest v nejakej reštaurácii.
Osobne mi to je jedno. Ak budú dva, idem na český.
Ako termín navrhujem sobotu alebo nedeľu 16.-17. 12. Víkedn pred tým, sa mi zdá priskoro, aby si to vedel každý zariadiť.
Vyjadrite sa čo najskôr.
Keďže som pokazil anketu, tak do nej nehlasujte, kým tu nebude správna týkajúca sa vyššie uvedených možností:-) Hlasovanie dám na 5 dní.
Vyriešiť sa to dá dvomi spôsobmi:
- súčasne zraz v ČR a SR alebo
- spoločný, ktorý by bol relatívne v strede (napr. Brno, Uherské Hradiště).
Samozrejme oboje vyžaduje, aby niekto aspoň zarezervoval pár miest v nejakej reštaurácii.
Osobne mi to je jedno. Ak budú dva, idem na český.
Ako termín navrhujem sobotu alebo nedeľu 16.-17. 12. Víkedn pred tým, sa mi zdá priskoro, aby si to vedel každý zariadiť.
Vyjadrite sa čo najskôr.
Keďže som pokazil anketu, tak do nej nehlasujte, kým tu nebude správna týkajúca sa vyššie uvedených možností:-) Hlasovanie dám na 5 dní.
- Reklama
-
Ahojte všetci ! Ja tiež súhlasím a som za zraz. Naozaj by to bolo perfektné aspoň sa pred koncom roka stretnúť a porozprávať sa. Jeden víkend by určite nikoho nebolel. Ja som za zlatý stred.
Keď už hovoríme o zraze. Prešiel som na nete do Daewoo clubu v Maďarsku. Oni majú za sebou koncoročné spoločné stretnutie . Mali ho 18.11.2006. Prečo by sme mali byť pozadu ?
Keď už hovoríme o zraze. Prešiel som na nete do Daewoo clubu v Maďarsku. Oni majú za sebou koncoročné spoločné stretnutie . Mali ho 18.11.2006. Prečo by sme mali byť pozadu ?
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
jsem pro Č+S společný. Ať je větší parta
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, nevím, ale dělat sraz v zimě mi připadne krajně nevhodné z několika důvodů.
Bude-li zájem, jsem ochotný na jaře opět zorganizovat druhý česko-slovenský daewoo sraz, ale na tom zimním s mojí účastí nepočítejte.
Bude-li zájem, jsem ochotný na jaře opět zorganizovat druhý česko-slovenský daewoo sraz, ale na tom zimním s mojí účastí nepočítejte.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Bude-li zájem, jsem ochotný na jaře opět zorganizovat druhý česko-slovenský daewoo sraz, ale na tom zimním s mojí účastí nepočítejte.[/quote]
Toto je perfektný nápad lebo aj ja si myslím že zjara je to lepšie,nehovorým lebo keď bude aj teraz a budu moci dojet tak prijedu ale s tým janým alebo letným počítam na 100% Bo som jeste na žiadnom nebyyl,bo som Daewák iba kráááátko
Toto je perfektný nápad lebo aj ja si myslím že zjara je to lepšie,nehovorým lebo keď bude aj teraz a budu moci dojet tak prijedu ale s tým janým alebo letným počítam na 100% Bo som jeste na žiadnom nebyyl,bo som Daewák iba kráááátko
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
sija..
som za zraz, vsak sa nestretávame často, stretnúť, pokvákať a dobre sa najesť (nie je podmienka), a kde to bude je mi jedno, afto odvezie...
a mimochodom, hlasoval som za "československý" a neprihodilo môj hlas do hlasovania...
adios
som za zraz, vsak sa nestretávame často, stretnúť, pokvákať a dobre sa najesť (nie je podmienka), a kde to bude je mi jedno, afto odvezie...
a mimochodom, hlasoval som za "československý" a neprihodilo môj hlas do hlasovania...
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
tak to urcite bude zmanipulovane hlasovanie ,nechapem aj ja som dal hlas pre ceskoslovensky zraz ,takze nie len v parlamente manipuluju z hlasmi ale aj tu ,to su mi veciPeterMT píše:sija..
adios
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ma napadlo že vraj zimný zraz...no nie že to dopadne tak že sa tu zrazia dvaja tam další lebo v zime je šmyklavo
Hele taky jeden zimný..poznáte ho
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=910
Hele taky jeden zimný..poznáte ho
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=910
Pěkný večer
Hlasoval jsem taky pro česko-slovenský a ono manipulace
I když UH nejrychlejší je jedna cesta 390km a nejkratší 318km
Je jasný když by byly kalamity tak bych nejel.Jinak jen benzin asi 1580kč
+ tatara aspoň pět topinek a jsem na 2000kč A ještě bych to viděl s noclehem takže bych to měl k vánocům Takže zatím na těch 80-90%!
Jo a každý kdo to bude mít do stovky tak by to měl mít poviný
Ať nám jezdí a nezlobí
Jó peha nestraš!!! Když nebudeš nikam jezdit tak se sice nevybouráš ale jak budeš v posteli tak na tebe spadne obraz a máš to taky zasebou
Hlasoval jsem taky pro česko-slovenský a ono manipulace
I když UH nejrychlejší je jedna cesta 390km a nejkratší 318km
Je jasný když by byly kalamity tak bych nejel.Jinak jen benzin asi 1580kč
+ tatara aspoň pět topinek a jsem na 2000kč A ještě bych to viděl s noclehem takže bych to měl k vánocům Takže zatím na těch 80-90%!
Jo a každý kdo to bude mít do stovky tak by to měl mít poviný
Ať nám jezdí a nezlobí
Jó peha nestraš!!! Když nebudeš nikam jezdit tak se sice nevybouráš ale jak budeš v posteli tak na tebe spadne obraz a máš to taky zasebou
Naposledy upravil(a) Topol dne pát lis 24, 2006 23:04, celkem upraveno 1 x.