Kdo již přišel o body a za co ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
body
blaho - neházejme - boli by sme ukamenovanííí, nikdo nemůže říct nikdy jsem neudělal přestupek
maj sa fajn
maj sa fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
xpet píše:Když jsem psala, že jezdím předpisově, tak jsem tím myslela, že vědomě zákon neporušuju.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Myslim, ze dopravni policii bude jedno, jestli jsi jela stovkou v obci naschval nebo omylem... A vymlouvat se, zes v tu chvili byla v bezvedomi a ze pri vedomi predpisy a zakony neporusujes, asi taky neprojde...xpet píše:Když jsem psala, že jezdím předpisově, tak jsem tím myslela, že vědomě zákon neporušuju.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Mě se líbí jak se tady na foru chytáme za slovo. Takže pojem "jezdím předpisově"už nebudu nijak vysvětlovat. Já jsem jen reagovala na příspěvěk, že bodový systém ze mě neudělal nervózní ustrašenou řidičku, protože já se o své body nebojím. A když pojedu do kopce za traktorem, kde bude plná čára, tak já budu naprosto v klidu, kdežto ti za mnou to nervově nevydrží, začnou předjíždět, tím pádem porušovat předpisy, přijdou o body, pak o řidičák a nakonec tady nebudu mít s kým diskutovat
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Xpet, nic nevysvětluj a buď v pohodě. Je každého věc jak si vysvětluje pojem bodový systém, chtěl jsem jenom trošku rozproudit toto téma a vědět, jak jezdí řidiči Daewoo a jaké měli šteští či smůlu, že je policajti načapali.Já jsem na silnicích každý den, předpisy dodržovat musím, je to moje obživa pokud nechci dělat něco jiného a to teda opravdu nechci v mých letech.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nevím,jak kdo, ale já bych ten traktor rozhodně předjel.xpet píše:Mě se líbí jak se tady na foru chytáme za slovo. Takže pojem "jezdím předpisově"už nebudu nijak vysvětlovat. Já jsem jen reagovala na příspěvěk, že bodový systém ze mě neudělal nervózní ustrašenou řidičku, protože já se o své body nebojím. A když pojedu do kopce za traktorem, kde bude plná čára, tak já budu naprosto v klidu, kdežto ti za mnou to nervově nevydrží, začnou předjíždět, tím pádem porušovat předpisy, přijdou o body, pak o řidičák a nakonec tady nebudu mít s kým diskutovat
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To SkylineGTR
jasně plná čára - ti dává právo předjíždět. Co to tu meleš za nesmysl. Víš o čem jsou vůbec předpisy ? Je to právě o té ukázněnosti na silnici a nejvíc mě sere ( promiňte mi ten výraz ) že na takový přístup k pravidlům , často umírají nevinní lidé.
Kam pořád pospícháte SkylineGTR a ostatní, kteří nehodláte respektovat pravidla.
jasně plná čára - ti dává právo předjíždět. Co to tu meleš za nesmysl. Víš o čem jsou vůbec předpisy ? Je to právě o té ukázněnosti na silnici a nejvíc mě sere ( promiňte mi ten výraz ) že na takový přístup k pravidlům , často umírají nevinní lidé.
Kam pořád pospícháte SkylineGTR a ostatní, kteří nehodláte respektovat pravidla.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Od zavedení bodového systému jsem zatím neměl s policií problém. Tím ale nechci říct, že jsem žádný předpis neporušil. Ten traktor bych předjel zřejmě taky, ale záleží na místě a situaci. A rychlost? Zkuste jet 50 v koloně, která jede 60. Začne blázinec a většina těch za mnou začne blbnout a snažit se předjíždět. A to je nebezpečnější, než porušení rychlosti. Bohužel - většinou tohle dělají PROFÍCI s firemními auty a s náklaďáky. Teď v pátek mě v obci předjížděl kamion - plná čára, zákaz předjíždění, 40km/hod. Jel jsem "jen" 45, ale tomu debilovi to bylo málo. Nacpal se vedle mě a skoro mě vytlačil na chodník. PROFÍK s "U" na SPZ.
Celá republika je začárována plnou čárou
Třeba těch 100m přerušovaný čáry z kopce by umožnilo 2-3 autům ten traktor v klidu předject. Samo bych asi nepředjížděl kamion jedoucí 60:!:
To v tomhle státě ještě nikdo nepochopil, že člověk k ježdění čáry nepotřebuje Normální řidič přece předjíždí jen tam kde vidí a pouze když si je jistej, že to s rezervou vyjde No a idiotovi žádná čára stejně nepomůže
Třeba těch 100m přerušovaný čáry z kopce by umožnilo 2-3 autům ten traktor v klidu předject. Samo bych asi nepředjížděl kamion jedoucí 60:!:
To v tomhle státě ještě nikdo nepochopil, že člověk k ježdění čáry nepotřebuje Normální řidič přece předjíždí jen tam kde vidí a pouze když si je jistej, že to s rezervou vyjde No a idiotovi žádná čára stejně nepomůže
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
[
Jazdim kamionom, takze ta VOjto aj trochu chapem. No co ma vie najviac rozculit je ked mimo obce , dovolena je 90, ide predomnou nejaky pretekar na S120 a pod a ide 85, ma ide slak trafit . OBmedzovac je na nejakych 89 tazke nemozes dat nohu na podlahu a ist , lebo musis davat pozor na pretekara a ked sa rozhodnes ho predbehnut ani panovi ho nenapadne sa trochu uhnut alebo spomalit nech ho prediidem, no ak ked ho predbieham 300 m sa cuduje ze ho potom trocha vytlacim ked mi uz leti auto z protismeru...
Mimochodom aky je Vas nazor na dialnicu BA- Trnava zakaz predchadzania nakl. aut???
Jazdim kamionom, takze ta VOjto aj trochu chapem. No co ma vie najviac rozculit je ked mimo obce , dovolena je 90, ide predomnou nejaky pretekar na S120 a pod a ide 85, ma ide slak trafit . OBmedzovac je na nejakych 89 tazke nemozes dat nohu na podlahu a ist , lebo musis davat pozor na pretekara a ked sa rozhodnes ho predbehnut ani panovi ho nenapadne sa trochu uhnut alebo spomalit nech ho prediidem, no ak ked ho predbieham 300 m sa cuduje ze ho potom trocha vytlacim ked mi uz leti auto z protismeru...
Mimochodom aky je Vas nazor na dialnicu BA- Trnava zakaz predchadzania nakl. aut???
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km