Podzimni sraz v Milovicich - Opel/Daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Slavku, asi pojedu autem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no to vim ze ne letadlem , myslim kudy pojedes???milosh píše:Slavku, asi pojedu autem
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To by jsme mohli a ještě by se k nám mohl přidat OldaVít, Jiří píše:Seber sebou i badgera a můžete dělat kolonu z Pardubicdjpsx píše:Sakriš to je dost lákavý....jestli budu mít volno, dorazím, je to od nás 75 km
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
UL, Lovosice, Praha, Milovice, prevazne po dalnici, jeste asi pojedu s par lidma s Astrama, ale cim vic aut tim lipSlavek píše:no to vim ze ne letadlem , myslim kudy pojedes???milosh píše:Slavku, asi pojedu autem
Ale neslibuju nic
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja to vezmu na Roudnice, Mělnik, nechce se mi davat za znamku, vyslo by me to takle draž
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
no ja ji ted taky nemam, uvidim, v LT mam rodice, aspon bych se stavil na pokec. prip. vysadil manzelku s VerunkouSlavek píše:ja to vezmu na Roudnice, Mělnik, nechce se mi davat za znamku, vyslo by me to takle draž
Rezniku dekuji, vemu si od manzelky par korun, jiste si taky doma da tvoji klobasu
No , snad se ukážu , zase řeším problém čím....... Do Milovic asi nepotáhnu celou rodinu , přece jenom je to tam dost bez zázemí pro děti , tak asi jen se starší dcerkou a Matizem ... ?? ....... , ale zase sprint s Nubirou .... ??? .. no ještě nevím........................
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak jak to vypada zustalo to na toho 23.9 ??? pokud jo tak bych asi taky jel
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
vypada to dobre, sledujte diskusi na foru kadetaku
Tome vem Nubiru ať milda vidí o co přišel když si koupil opla /ne že bych proti té značce něco měl /ale takoví jsme my šikmoocí kluciTomáš píše:No , snad se ukážu , zase řeším problém čím....... Do Milovic asi nepotáhnu celou rodinu , přece jenom je to tam dost bez zázemí pro děti , tak asi jen se starší dcerkou a Matizem ... ?? ....... , ale zase sprint s Nubirou .... ??? .. no ještě nevím........................
ŘEZNÍK