Pri kúpe Lanosa nevadí r.v. ´97?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Viktor píše:Ja mam na blatniku, urvany kus farby, je tam hola karoseria.
1. vyzera ako pozinkovana :)
2. keby nebola, davno to bude hrdzave jak svina :lol:
(frka na to voda a sajrajt, lebo je to rovno nad kolesom, po obrube blatnika)
No nemusi to byt zinok..
ale volaju to ze karoseria bola "namorena"..
..je to neaky taky "sajrajt".. nieco podobne co ja teraz licim skodovku odrezovacom...
.."zdravy plech" chyti na povrchu taky "mednaty povlak"..to potom tomu nevadi ani HCLka..
..
ale Lanos v kazdom pripade osetreny..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Reklama

Dede

Příspěvek od Dede »

Krtek píše:Nechci vám brát iluze ale do dneška mi žádenjě prodejce spolehlivě neodpověděl, jestli je Lacetti vůbec pozinkovaný ! Nejbližší skoro uspokojivá odpověď byla že neni ale maj to ošetřený jinak :shock: Tak u Lanose bych o tom vůbec neuvažoval.
Predavacka Chevy u nas mi tvrdila ze lacík ma jednostranne pozinkovanie, tak asi iba ostava sa na to spolahnut. myslim ze jediným novým nepozinkovaným vozidlom je Logan :o)
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

mrk píše:http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=125901
skoda ze ma vela km
Nema AC a hafo km ako pises :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mil

Příspěvek od mil »

Ďakujem všetkým za Vaše príspevky. Pomohli ste mi zorientovať sa. Dnes som sa zobudil s tým, že by ma asi lákalo aj Espero. Pripadá mi, že má zaujímavejší dizajn ako Lanos. Má oveľa výraznejšie črty, svoju tvár. Kdežto Lanos je len taká neutrálna gulička. Ovšem Espero je staršie, nemotornejšie. Asi aj hrdzavie, možno sú už problémy s náhradnými dielmi. Technicky asi tiež zaostáva za Lanosom, určite má vyššiu spotrebu atď. Má však pre mňa väčšie čaro a to mi spôsobuje v hlave ťažký konflikt. Čo si o tom myslíte?
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

nebudem tu vyvolavat flamewar, ale moj lanosik by som nikdy za taku kockatu obludu akou je espero nikdy nevymenil :lol: (velmi som sa krotil, aj tak dufam, ze som nikoho neurazil :lol: :lol: )
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
mil

Příspěvek od mil »

Ahoj Viktor,
mne sa to Espero páči viac asi kvôli tomu, že inklinujem k historikom. Najradšej by som si kúpil zo desať krásnych veteránov. Napríklad taká stará Volga so žraločím ksichtom ma privádza do vytrženia. Doma mám slušnú zbierku historických modelov. Jeden krajší ako druhý. Jazda na starom auto má svoje čaro. Na tom si aj "zašoféruješ". Nové auto ide aj samé. Ani nevieš že "karuješ".
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

Aj ked viem priblizne o com hovoris, nesuhlasim :D
Akurat som sa cez weekend vozil na novom golfovi, povodne som si myslel, ze sa mi tak zapaci, ze sa nebudem chciet vratit k lanosu, ale iba som hundral :lol: ten posilovac, isiel tak lahko, ze som nemal ani poriadny pocit z jazdy, nevedel som si nan zvyknut, paka bola taka vselijaka :) keby som s nou narabal tak rychlo ako v lanosovi, tak ju urvem, ale nadchli ma pasy, isli tak super lahucko :D proste nevedel som na tom soferovat :) nakoniec som bol rad, ze opat sedim vo svojom lanosiku :lol:
Blue Lanos

:shock: ak ma espero krajsi design ako lanos tak fakt nerozumiem :roll: Ale je to na tebe mozno zajtra zistis ze inkliminujes k receru :lol: :lol: a budes sa pytat ci je lepsi rocnik 90 alebo 91 pak ti bude muset poradit uz len Kessler :D Ale najprv si dobre zvaz co vlastne chces a potrebujes aby si potom nebol sklamany - tot nasa rada :D
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

No tak v tvojom pripade Blue, porovnavat tvojho lanosa s esperom, to je uz fakt urazka :lol: (co sa dizajnu tyka)
Blue Lanos

nahodou aj tvoj aspon na foto vyzera pekne ;)
Obrázek
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

... A JA SI KUPIM NUBIRU KOMBI A BASTA ... :!:
:mrgreen:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Dede

Příspěvek od Dede »

to ALL : to bude tými tropickými teplotami :o)

Mil nech ti JRD preda svoju nexiu :o)
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
mil

Příspěvek od mil »

Videl som viacero upravených Nexií sedan, ktoré vyzerali vynikajúco. Pripomínajú mi Imprezu. Len sa to s tým tuningom nesmie prehnať. Hlavne neznášam tzv. mračítka. Inak si myslím, že Nexia je správnou surovinou pre pekný tuning.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Blue Lanos píše:Ale je to na tebe mozno zajtra zistis ze inkliminujes k receru :lol: :lol: a budes sa pytat ci je lepsi rocnik 90 alebo 91 pak ti bude muset poradit uz len Kessler :D
Muhehe :D Nejlepší Racer je GSi ročník 94 nebo 95 8) ...a největší kouzlo má v sobě ročník 89 s karburátorem...achjo, škoda že už se mi rozpadl...

mil: Jinak teda já myslím, že sis odpověděl sám...Espero je starší, víc rezne, víc žere, technicky je zaostalejší, na druhou stranu je větší a ...(další výhoda Espera už mně nenapadá :D )...

...být tebou tak si nejdřív rozmyslím na co to auto vlastně chceš a kolik chceš prostoru...na základě toho bych se rozhodl, jestli Lanosa, nebo Espero, nebo dokonce Nubču...

...já osobně bych šel radši do Lanosa hlavně kvůli tomu že je mladší a nerezne...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Blue Lanos

:) tak tak ale od toho sme tu aby sme mu poradili :) ale take zvasty ze rano som sa zobudil s tym, ze asi chcem espero to je nanjvis divne :lol: :lol:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“