Podobných sviniarov je stále velmi vela... Neviem ci to robia zo závisti alebo co ich k tomu vedie...
Mne najprv ukradli krytky z elektrónov /jedna stoji 980 sk/, potom sa mi niekto pokusal ukradnut koleso, este ze tam je bezpecnostny kluc, asi pred tyzdnom mi niekto potiahol klucom medzi napisom espero a stredovym znakom, tak tam mam teraz cca 30 cm dlhy hlboky skrabanec a pred par dnami mi odkrutili cervene ciapocky z ventoliv, lebo mam fukane gumy pneumixom. Neviem komu to tam "vadilo"
Keby som niekoho takého chytil tak mu dolámem ruky aj nohy.....
Ukradli mi zadný znak
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
chalani esteze nemate mercedesa...
400 sk za znak.. hm napadla ma veta za znacku sa plati.... keby neboli znaky na aute tak to zratame hned je o 10 000 dole.. ( pocitam kolesa, disky, volant, predny zadny znak, atd kde je daewoo znak.. .
nabuduce pytat bez znakov v obchode..
s tym medakom on je drahy ako kalos len tie znaky su drahsie.. takze preto stoji milion
400 sk za znak.. hm napadla ma veta za znacku sa plati.... keby neboli znaky na aute tak to zratame hned je o 10 000 dole.. ( pocitam kolesa, disky, volant, predny zadny znak, atd kde je daewoo znak.. .
nabuduce pytat bez znakov v obchode..
s tym medakom on je drahy ako kalos len tie znaky su drahsie.. takze preto stoji milion