Moravsko-Slezský minisraz HRABYNĚ 5.7.2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ach ty silnice
To by ste měli vidět ty silnice na Šluknovsku - to jsou přímo krátery!!!
Srazu hodně zdaru přeje " Vazoun "
Srazu hodně zdaru přeje " Vazoun "
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se bohužel mýlil, něco nám do toho o dovolené vlezlo a bohužel se tohoto srazu nezúčastníme
Užijte si to a určitě někdy příště!!!
Užijte si to a určitě někdy příště!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Pěkný večer Venku +19Miso29 píše:Skoda ze je to tak daleko rad bi som prisiel ale ta vzdialenost
Až zase taková hrůza to není teď jsem si to hodil na navigaci a máš to /nejkratší/ asi 196 km.I když kus cesty to je to je pravda.Hodil jsem si to to od nás a já to mám do Ostravy nejkratší 341km.Ale nepojedu to se nemusíte bát teď mám hodně práce a nemám čas! A to jsem si myslel jak budu v důchodu odpočívat!!! Jinak si to užijte a ať vyjde počasí aby jste neměli omrzliny jak na Baldovci
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak zase byl MIPO rychlejší - měl to nejdál a nejdřív se ozval včetně fotek.
Sjelo se nás do Hrabyně celkem 10 aut. Počasí nám přálo. Asi po hodince na parkovišti, kde jsme okukovali jednotlivé vozy (Ivetina Nexie je fakt pěkná, stejně jako muzika Wrobela ml.) a zřejmě naposled i Ondrášova Matýska, jsme se přesunuli k místní restauraci - autíčka na parkoviště pod terasu, my na terasu pod slunečníky. Pěkně jsme poklábosili, MIPO stáhl z foťáků fotky do notebooku, lehce jsme se občerstvili a kolem půl šesté jsme se rozjeli k domovům. Krátce řečeno - velmi příjemně strávený den. Už se těším na nějakou další akci.
Sjelo se nás do Hrabyně celkem 10 aut. Počasí nám přálo. Asi po hodince na parkovišti, kde jsme okukovali jednotlivé vozy (Ivetina Nexie je fakt pěkná, stejně jako muzika Wrobela ml.) a zřejmě naposled i Ondrášova Matýska, jsme se přesunuli k místní restauraci - autíčka na parkoviště pod terasu, my na terasu pod slunečníky. Pěkně jsme poklábosili, MIPO stáhl z foťáků fotky do notebooku, lehce jsme se občerstvili a kolem půl šesté jsme se rozjeli k domovům. Krátce řečeno - velmi příjemně strávený den. Už se těším na nějakou další akci.
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
ako to citam tak vam tam bolo superVojta píše:Tak zase byl MIPO rychlejší - měl to nejdál a nejdřív se ozval včetně fotek.
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
super fotkymipo píše:Všetky fotky z mini zrazu v Hrabyni
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný, škoda, že takovéhle počasí nebylo na Baldovci....příští rok ale určitě bude....jinak fotky moc povedený.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tak sem hodil odkaz na fotky i na nexiaclub
pekne vam vyslo pocasko i ucast celkem dobra
pekne vam vyslo pocasko i ucast celkem dobra
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet