Daewaci, zdravim primo ze Soulu, Jizni Koree
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Druhy dil zde - https://www.nexiaclub.com/hlaseni-z-koree-c-02/
Jinak Jirko, co tam presne delas, resp. v jakem oboru dela tvuj chlebodarce?
Jinak Jirko, co tam presne delas, resp. v jakem oboru dela tvuj chlebodarce?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No - nas projekt (v Praze) dela pro LG - starame se o reklamace mobilnich telefonu v Evrope.milosh píše:... Jinak Jirko, co tam presne delas, resp. v jakem oboru dela tvuj chlebodarce?
No a ted bylo rozhodnuto ze se projekt presouva (z Prazske pobocky) do Soulu ... tak je to tu jeden tyden zaucuju a druhej budu dohlizet jak jim to jde
No a co bude se mnou kdyz nas projekt konci? V cervenci dovolena a pak jednoduse jdu na jinej projekt - Jsem zvadav co to bude
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
taketo podobne zamyslanie mavam aj ja v Italii ked rozmyslam co budem robit na hoteli cestou v taxiku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Tak uz to mas psatBlue Lanos píše: taketo podobne zamyslanie mavam aj ja v Italii ked rozmyslam co budem robit na hoteli cestou v taxiku
- Blue Lanos
ja to tak neumim ale bradkaj to pise famosne sa mi to paci
ja mam naky podobny cestopis kdyz jsme byli ve statech v roce 2001. kdyby byl zajemBlue Lanos píše: ja to tak neumim ale bradkaj to pise famosne sa mi to paci
Zitra bude hlaseni cislo 4, asi nejvetsi mazec !!! a libova fotka
- Blue Lanos
JASNE ze by bol zajemmilosh píše:ja mam naky podobny cestopis kdyz jsme byli ve statech v roce 2001. kdyby byl zajem
No teda lidi... dekuju za chvalu Uprimne jsem to necekal. Z diktatu jsem mel vzdy petky (ale to jste si asi vsimli ) a slohovky za mne psala mama .
Ale kdyz jsem se dostal az takhle daleko nedalo mi o tom napsat kamaradum. Hlaseni c.4? Dal jsem si zalezet .
No a ted v sobotu v 23:51 sedim na hotelu, uplne grogy! Celej den jsem lital po meste, po pamatkach atd.... takze???
BUDOU FOTKY!!!
Jen to dam trochu do kupy a poslu Miloshovi (diik Miloshi). Mejte se.
Korejec Jirka
Ale kdyz jsem se dostal az takhle daleko nedalo mi o tom napsat kamaradum. Hlaseni c.4? Dal jsem si zalezet .
No a ted v sobotu v 23:51 sedim na hotelu, uplne grogy! Celej den jsem lital po meste, po pamatkach atd.... takze???
BUDOU FOTKY!!!
Jen to dam trochu do kupy a poslu Miloshovi (diik Miloshi). Mejte se.
Korejec Jirka
- Blue Lanos
Jirko co tam vlastne delas v tej Korei myslim zameranie vasej firmy v CZ? Nejaka korejska firma ma pobocku v CZ?
Viz vyse, ale OK - ted to vemu podrobne (i s nazvama firem).Blue Lanos píše:..Jirko co tam vlastne delas v tej Korei...
Delam v Praze pro Accenture Services. Americka firma co se zivy poradentsvim atd a outsourcingem. Co to je? To ze se dela cast prace za jionu firmu (pr. Kazda firma Dela svoji praci ale k tomu ma Ucetnictvi, Osobni oddeleni... atd). No a mi jednu tuto vec delame za ni (lepe a levneji ).
Takze: Nas projekt dela pro LG Mobilni telefony-reklamace v Evrope. To znam: Kdyz si koupis LG telefon, je kaput, v zaruce opraven, tak to ten opravar chce mit od LG proplacene... no a mi o tom rozhodujem
= LG se nestara, usetri CAS a stoji ho to mene nez kdyby si to delal sam.
No a tento projekt konci u nas v Praze (bude pokracovat v Soulu) tak jsem je to jel zaucit
P.S. Mam dojem ze VSEM korejcum chybi neco cemu se rika prirozena inteligence. Ach jo.
P.S. Mam dojem ze VSEM korejcum chybi neco cemu se rika prirozena inteligence. Ach jo.[/quote]
Pěkný den Venku azuro bude krásný den
Dík za reportáž!Jseš dobrej!
Jinak k té inteligenci to je něco co se tvoří v člověku už během dětství.U nás si dřív každý musel udělat pomalu všechno.To člověk získaval široký přehled.U nich ale i v ostatních průmyslových zemích dochazí k úzké specializaci.Nedávno byl v pořadu Na plovárně český vědec v oboru molekulární mechaniky a chemie.Dělají už takhle mrňavý" motorky"kde rotují molekuly jak potřebují! Pracuje už dlouho v USA a posílá z Ameriky studenty k nám aby se naučili improvizovat.
Přeji pěkný den do Koreje
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den Venku azuro bude krásný den
Dík za reportáž!Jseš dobrej!
Jinak k té inteligenci to je něco co se tvoří v člověku už během dětství.U nás si dřív každý musel udělat pomalu všechno.To člověk získaval široký přehled.U nich ale i v ostatních průmyslových zemích dochazí k úzké specializaci.Nedávno byl v pořadu Na plovárně český vědec v oboru molekulární mechaniky a chemie.Dělají už takhle mrňavý" motorky"kde rotují molekuly jak potřebují! Pracuje už dlouho v USA a posílá z Ameriky studenty k nám aby se naučili improvizovat.
Přeji pěkný den do Koreje
Ať nám jezdí a nezlobí