standard kola 185/65 R14, povolené rozměry pak 195/55 R15 a 175/70 R14.. Tak snad dala, taky o tom uvažuju. Ale i 15 vypadají dost maláPavelZ píše:Zimni kola, k tomu sem se chtel zeptat, jestli i tenhle Lacik ma v technicaku povoleny kola 185/65 R14, jestli by se na to daly dat na zimu takovyhle gumy a plechace.Dan píše: Jo a pak zimní kola s disky, ale to až na zimu. Koukal jsem, že nový Roomster má stejný rozměr kol 195/55/R15, třeba budou pak k dostání levnějc.
Lacetti SW - první dojmy po necelých 400 km
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
- Reklama
Dík, zrovna jsem se díval, myslím, že si určitě vyberu. A možná i rakev, přece jen některé nestojí tak mocTomáš píše:K těm držákům a rakvím a všemu co se týká střešních nosičů se mrkni na stránky NEUMANN . Je to český výrobce , ale z těch kvalitních....
To je fajn, že jsi s nima spokojenej, ale bojím se jich. Nejsou přišroubované a přece jen si říkám, co kdyby náhodou.. Fakt.orgi píše:...ale pouzivam take magneticke drziaky...
Byl jsem se podívat v autosalonu Škoda na nový Roomster. Přece jen jsem na začátku o něm, sice spíš teoreticky, uvažoval. No vypadá jak vypadá, design je věc vkusu a názoru každého, ale.. Je vevnitř balelitový, i když na interier budou určitě pět oslavné ódy, na šířku úzký, snad jen kufr se jim na tak malé auto docela povedl..
Vešel jsem, slušně pozdravil a dovolil se, zda se můžu kouknout, posadil se dopředu, dozadu, koukl do kufru a odcházel s pocitem, že jezdím autem
Vešel jsem, slušně pozdravil a dovolil se, zda se můžu kouknout, posadil se dopředu, dozadu, koukl do kufru a odcházel s pocitem, že jezdím autem
pohodicka, to je vec nazoru ja len, ze ked to pouzivam, tak je bezne s tym ist 130-140kmh a s tymi drziakmi som najazdil naozaj tisice km.. (boli sme s tym zo slovenska v talianskych dolomitoch aj) a nema sa co stat ale to je taka nasa povaha - co nie je retazami priviazane, tomu clovek neveri - aj jasom sa na zaciatku balDan píše:Dík, zrovna jsem se díval, myslím, že si určitě vyberu. A možná i rakev, přece jen některé nestojí tak mocTomáš píše:K těm držákům a rakvím a všemu co se týká střešních nosičů se mrkni na stránky NEUMANN . Je to český výrobce , ale z těch kvalitních....
To je fajn, že jsi s nima spokojenej, ale bojím se jich. Nejsou přišroubované a přece jen si říkám, co kdyby náhodou.. Fakt.orgi píše:...ale pouzivam take magneticke drziaky...
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že se Dan nebude zlobit, že mu lezu do jeho tématu...ale nechce se mi zakládat další se stejným názvem
Táta si taky koupil Lacetti SW a dneska jsem měl možnost se s tím svézt...sice jenom 30 km tam a 30 km zpátky, ale to stačí na to, abych zjistil, že to auto je prostě BOŽÍ Jednak je to nejvýkonnější auto, které jsem kdy řídil, takže jsem nadšený z toho, že když při 80 km/h na pětku šlápnu na plyn, tak ručička rychlosti se valí dopředu jako nic, což jsem ještě neviděl...navíc je to opravdu těžkotonážní vozidlo...
Jediné co mě zarazilo jsou neskutečně lehké převody...při 130 to hrne skoro 4000 otáček...a taky omezený výhled, ale to je věc zvyku...
Prostě naprosto sqělej kočár...mimochodem nekupte to, když je to předváděčka s 3000 km na tachecu za 385.000 Kč s tou obrovskou výbavou
Táta si taky koupil Lacetti SW a dneska jsem měl možnost se s tím svézt...sice jenom 30 km tam a 30 km zpátky, ale to stačí na to, abych zjistil, že to auto je prostě BOŽÍ Jednak je to nejvýkonnější auto, které jsem kdy řídil, takže jsem nadšený z toho, že když při 80 km/h na pětku šlápnu na plyn, tak ručička rychlosti se valí dopředu jako nic, což jsem ještě neviděl...navíc je to opravdu těžkotonážní vozidlo...
Jediné co mě zarazilo jsou neskutečně lehké převody...při 130 to hrne skoro 4000 otáček...a taky omezený výhled, ale to je věc zvyku...
Prostě naprosto sqělej kočár...mimochodem nekupte to, když je to předváděčka s 3000 km na tachecu za 385.000 Kč s tou obrovskou výbavou
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
stym obmedzenim vyhladom ma problem aj lanos. takze to asi navrhoval ten isty clovek, co ma asi ine videnie
treba si dat nato pozor. nestaci len kuknut doprava raz, treba aspon 2-3x kratko. alebo teda raz dlho
KESSLER: nezabudni ale ze tazsie auto ma aj dlhsiu brzdnu drahu
treba si dat nato pozor. nestaci len kuknut doprava raz, treba aspon 2-3x kratko. alebo teda raz dlho
KESSLER: nezabudni ale ze tazsie auto ma aj dlhsiu brzdnu drahu
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Neboj...dával jsem si bacha...už jenom ta představa, že bych to tátovi odřel nebo nedejbože nabořil, mě plní posvátnou hrůzoupeco píše:KESSLER: nezabudni ale ze tazsie auto ma aj dlhsiu brzdnu drahu
Spíš jde o ten dobrý pocit, že má člověk okolo sebe spoustu plechu...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ahoj, asi 1400 +-. Moc teď nejezdím, není kdy, i když by bylo kam. Chci zas něco sepsat, ale až bude trocha času, nestíhám vůbec nicPavelZ píše:Ahoj Dane, tak jak jezdi? Kolik uz mas najeto?
Akorát jsem dneska zjistil, že mám asi v autě, nebo spíš pod kapotou, nájemníka. Objevil jsem potrhanou a vyškubanou odhlučňovací vrstvu zespoda kapoty Odkdy to je nevím, kapotu nezvedám, ale dost těžko bych si něčeho takového mohl při přebírání nevšimnout..
- Blue Lanos
To iste hovorim ja o 5dv modely mojom favoritovKessler píše:Táta si taky koupil Lacetti SW a dneska jsem měl možnost se s tím svézt...sice jenom 30 km tam a 30 km zpátky, ale to stačí na to, abych zjistil, že to auto je prostě BOŽÍ
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Myši asi jo, nebo i něco většího. Parkuju venku, do motoru je zespoda přístup a určitě tam bude i teplejc, takže se tam může něco schovávat. Včera jsem tu díru přelepil, přes noc auto stálo před barákem přítelkyně a ráno tam byla díra zas. Teď chci jen zjistit, jestli aspoň doma na zahradě to nic nežere..djpsx píše:No jestli máš auto v garáži, tak mě napadají myši
Ale co s tím udělat?
Mě okousaly prý veverky izolaci u kabeláže v motoru. Dělají to prý i potkani. V servisu mi poradil chlap dát do síťky mýdlo a umístit v motorovém prostoru. Od té doby mám klid (zaťukávám).Dan píše:Myši asi jo, nebo i něco většího. Parkuju venku, do motoru je zespoda přístup a určitě tam bude i teplejc, takže se tam může něco schovávat. Včera jsem tu díru přelepil, přes noc auto stálo před barákem přítelkyně a ráno tam byla díra zas. Teď chci jen zjistit, jestli aspoň doma na zahradě to nic nežere..djpsx píše:No jestli máš auto v garáži, tak mě napadají myši
Ale co s tím udělat?