nubira vládne světu!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, děláte si srandu??? Kufr "možná jakš takš, ale na Nubiru nemá"??? Octávka Combi má oprati Nubiře Combi kufr větší v základu o 148 litrů a při sklopených sedadlech o 102 litrů...Jestli chcete mermomocí pomlouvat Octavii, tak si budete muset vybrat něco jinačího než objem kufru
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Reklama
-
taky bych o kufru oktávky pochyboval... ona má přeci největší ve třídě a nubi zas tak velkej nemá....možná dvě mrtvoly, ale rozhodně ne napříč
Oktávka jasně válcuje i o třídu výš kufráky i kombi se neztratí.... a jízdní vlastnosti má také o třídu výše než Nubi, která není tak jistá v zatáčkach....ale to je asi z hanění vše.... ať mi někdo ukáže oktávku v plný kalbě jako Nubi, stejnýho data za stejnou cenu..... a tady jsme doma my!!!!
Oktávka jasně válcuje i o třídu výš kufráky i kombi se neztratí.... a jízdní vlastnosti má také o třídu výše než Nubi, která není tak jistá v zatáčkach....ale to je asi z hanění vše.... ať mi někdo ukáže oktávku v plný kalbě jako Nubi, stejnýho data za stejnou cenu..... a tady jsme doma my!!!!
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Hmm no spotreba asi taky trosku vede u skodarnyPavel Beneš píše:taky bych o kufru oktávky pochyboval... ona má přeci největší ve třídě a nubi zas tak velkej nemá....možná dvě mrtvoly, ale rozhodně ne napříč
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
no to s tym kufrom je fakt... uz na oct. sedan je kufor dlhy ako tyzden pred vyplatou, ale pritom si skuste sadnut na zadne sedadlo za priemerne vysokeho sofera - uz po 5 minutach budete rozmyslat co s nohami a nedajboze tak ist na dlhu cestu... myslim, ze mohli trocha z toho kufra ubrat a dopriat pohodlie aj cestujucim, nielen batozine...
v tomto nad oktavkou vyhrava aj espero...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
S tím místem je problém...nafasovali podvozek ze čtyřkovýho golfa, takže se s tím nedalo moc co dělat...akorát v roce 99 se vybraly opěradla předních sedadel a od modelového roku 2001 se předělaly zadní opěradla a celá zadní sedadla se posunula ždibec dozadu...není to žádná sláva, ale pomohlo to...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Naprostý souhlas. Mám 187 cm a do Oktávky se na zadní sedadla nemůžu vejít, měl jsem problém jet 5 km, déle už bych asi nevydržel. Kdo chce mít velký kufr a odvést řidiče a max. dva spolujezdce, ať si koupí Tranzitapeter NR píše:no to s tym kufrom je fakt... uz na oct. sedan je kufor dlhy ako tyzden pred vyplatou, ale pritom si skuste sadnut na zadne sedadlo za priemerne vysokeho sofera - uz po 5 minutach budete rozmyslat co s nohami a nedajboze tak ist na dlhu cestu... myslim, ze mohli trocha z toho kufra ubrat a dopriat pohodlie aj cestujucim, nielen batozine...
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Velikost kufru soudím podle věcí, které jsem se pokoušel do ní dát. Možná je chyba ve "tvarování" kufru, možná ve mě, ale do Nubči jsem toho dal prostě víc.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
papirove ochcavka a i lip resenej..nubca ho ma blbe vytvarovanej,ale neni potreba se hadat .. obe auta pohody..trosku uz vypadaj ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Oktávka ho má líp řešenej?...No dobře, nebudem se hádat.DREAM píše:papirove ochcavka a i lip resenej..nubca ho ma blbe vytvarovanej,ale neni potreba se hadat .. obe auta pohody..trosku uz vypadaj ..
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony