Mlhovky na Matize

Moderátor: Blue Lanos

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tak kde mám nějaké buď čiré nebo ty malé čočky sehnat? A co ten plast okolo, kde ho sehnat?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Badger píše:Tak kde mám nějaké buď čiré nebo ty malé čočky sehnat? A co ten plast okolo, kde ho sehnat?
mlhovky - Kdekoli v tunig shopu nebo prodejně s autodoplňky.

plast okolo - buďto nedávat nic, nebo použít původní záslepky a vyřezat, nebo objednat něco podobného na www.laplast.cz (bohužel tam nemají fotky, ale na dotaz mailem určitě rádi pošlou.)
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

Badger píše:Tak kde mám nějaké buď čiré nebo ty malé čočky sehnat? A co ten plast okolo, kde ho sehnat?
kde sehnat - jak pise ondras - kdekoliv - tuning shopy, prodejny dilu - mas to jedno

ten plast - opet jak pise ondras - vyrezal bych to v puvodnim a kdyztak kolem zatmelil.

ja mel stigro, ze mi ti skodovacky temer presne sedly do diry a kolem je tmel - na cerny kastli to neni videt, mit to v jiny barve tak nevim,nevim ...
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Hodil jsem do galerie tři fotky Matýsků s mlhovkami (foceno na srazu v Hlinsku).
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

jakub píše: ja mel stigro, ze mi ti skodovacky temer presne sedly do diry a kolem je tmel - na cerny kastli to neni videt, mit to v jiny barve tak nevim,nevim ...
Takže tam máš ty čiré mlhovky z novější Felicie?
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vojta píše:Hodil jsem do galerie tři fotky Matýsků s mlhovkami (foceno na srazu v Hlinsku).
Díky, fotky mi hodně pomohli :P
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Teď jsem byl v prodejně autodílů a ptal jsem se na mlhovky průměru 90mm. Šéf mi donesl ukázat vyběhlý škodovácký - mám dojem, že to jsou ty jak má Jakub. Dohodl jsem se s ním, že po neděli si je vypůjčím a vyzkouším, jak by tam pasovaly a jak by to bylo s uchycením. Cena by byla (po domluvě) taky slušná (350,-Kč/ks).
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Tady jsou ty z nové Felicie:
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=102132633
a dokonce tam mají na ně i rámeček, který by se dal upravit aby to vypadalo dobře:
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=102132540

Naši mají Felcku, tak to zkusím oměřit, jestli by to tam šlo i s tím rámečkem a uchycení by se pak nějak domyslelo :lol:
Naposledy upravil(a) Badger dne čtv kvě 18, 2006 20:34, celkem upraveno 1 x.
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

jakub píše: ja mel stigro, ze mi ti skodovacky temer presne sedly do diry a kolem je tmel - na cerny kastli to neni videt, mit to v jiny barve tak nevim,nevim ...
Takže tam máš ty čiré mlhovky z novější Felicie? Měl jsi k nim i kabeláž nebo sis ji vyráběl, koupil zvlášť? A provedl jsi zapojení do origo kabeláže v autě nebo úplně zvlášť?
Díky moc :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Už budu asi sprostej - pokaždý, když chci dát fotku do galerie, tak to zmrším. Zase se mi posunuly fotky od titulků, takže: Černej Matíz Jakub, červenej Ondráš, zlatej Miloš(?)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vojta píše:Už budu asi sprostej - pokaždý, když chci dát fotku do galerie, tak to zmrším. Zase se mi posunuly fotky od titulků, takže: Černej Matíz Jakub, červenej Ondráš, zlatej Miloš(?)

...červenej Ondráš ???? hnědooranžová ( někde se uvádí skořicová) metalíza .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Tomáš píše:...červenej Ondráš ???? hnědooranžová ( někde se uvádí skořicová) metalíza .
Houbelec, moje auto je prostě rezavé! :lol:
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Uvádím na pravou míru: Hnědočervenooranžovorezavej Matíz je Ondrášův (jo a místama je tam černá a stříbrná, vevnitř bílá) :lol: :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Aby jste se s těma barvama nezbláznili, stejně každej ví čí je jaký auto :lol: :lol: :lol:
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jo a jak psal Jakub, tak jsem byl měřit čiré mlhovky na novější Felicii a jsou opravdu nějakých 8cm a díra v Matizovi I je něco podobného max. 9cm.
Takže jsem si objednal páčku s přepínačem na mlhovky z Krče a zřejmě objednám přes net i ty mlhovky 300,-Kč/ks a bude to nejlepší a nejjednodušší :lol:
Prosím ještě Kubu o info, jak to měl s uchycením a zapojením???
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“