Pozor v České Lípě (střed města a blízké okolí)je také zóna parkování a mimo označené parkování je to botička nebo odtahová služba.A městká policie si dává záležet na dodržování.Vojta píše:Já byl v pátek na jednání v Pardubicích. V ulici Sladkovského, kde jsem měl jednání, jsem narazil na parkoviště. Pár aut tam bylo. Tak jsem tam zajel a zaparkoval. Po příchodu zpět jsem měl za stěračem od Městských strážníků vzkaz (Dopravní přestupek - vyhrazené parkoviště). Neměl jsem čas někam jezdit a hledat v Pardubicích Městskou policii. Vyfotil jsem si celé parkoviště, prázdný stojan od dopravní značky a jel jsem domů. Poslal jsem jim fotky mailem s tím, že jsem se žádného přestupku nedopustil - parkoviště není označené. Obratem jsem dostal e-mail, abych se dostavil na služebnu do Pardubic, protože jsem přestupek spáchal - někde na začátku ulice prý je značka, že celá oblast je zóna placeného parkování. No, nikam nepojedu a uvidím, co s tím budou dělat. Zkoušel jsem tam volat, ale odpovědný pracovník prý není přítomen. Přece nepojedu 150km tam a 150 zpátky.
Krtek zase ušetřil :-(((
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit
jinak si myslim ze sou to policajti ti co dela co chtej
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
V pase mas mit na Ukrajine 10 dolaru, copak to nevis?Slavek píše:CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ale jemu se to stalo tady, takze vlozit tak 20euro a bude to tady jak na UkrayneAkri píše:V pase mas mit na Ukrajine 10 dolaru, copak to nevis?Slavek píše:CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
aha,ja uz to mam pomotanyBrainman píše:Ale jemu se to stalo tady, takze vlozit tak 20euro a bude to tady jak na UkrayneAkri píše:V pase mas mit na Ukrajine 10 dolaru, copak to nevis?Slavek píše:CHlapci ja sem zacaloval pokutu 2000, doplatil sem na to ze sem z Ukrajiny,projel sem na krizovatce na oranzovou, a kdyz videli muj pas ze sem cizynec tak semnou nechteli ani mluvit, paradoks je ze za mnou projelo jeste jedno auto a to uz urcite jelo na cervenou, ale na krizovatce odbocilo v levo a ja jel rovne, policajti jeli v protismeru, tak se otocili zaply majacek a muselsem zastavit, a kdyz sem se je zeptal jestli videli to auto ktery projelo na cervenou, tak mi rekli ze videli, nasledovala otazka proc teda nezastavili to auto co projelo na cervenou a zastavili me kdyz sem projizdel na oranzovou, kdyz mi jeden z nich odpovedel tak sem nevydrzel a zasmal sem se, odpovedel mi "zastavili me protoze sem byl bliz, a prece si tu nebudu delat co chci" potom mi bez zadnych dalsich debat napsal blocek na 2 tis. srcili mi to doruky, a rekli ze az budu mit tak at to potom zaplatim, coz sem i do nedavna delal, prece sem nemel na pokutu za 2 litry, a mozna by mi i vysla promlceci lhuta kdyby mi neprislo zamitnuti z ministerstva vnitra na obcanstvi, ze prej mam vudci ceske republice dluh a ten musi byt uhrazen jinak mi nedaj obcanstvi. Tak mi nic jinyho nezbylo a musel sem to zaplatit
ale u nas taky prislusnici nepohrdnou
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o tom slyšelDocent píše:Myslím, že třebas v Německu by ses za pokus o něco podobnýho ocitnul hodně rychle v chládku... Alespoň mně tam Germáni vykládali, že u nich je něco takovýho nepředstavitelný.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt. Kolega tam nnaboural a dostal pokutu. Po nějakym čase (pár měsíců) mu přišly z německa nějaký peníze že prej mu dali podle sazebníku tu pokutu omylem větší.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tak v rusku by se todle nestalo tam by mu jeste prisla slozenka ze zaplatil malo, ze byli na ustredne tri a museli se rozdelitKrtek píše:To je fakt. Kolega tam nnaboural a dostal pokutu. Po nějakym čase (pár měsíců) mu přišly z německa nějaký peníze že prej mu dali podle sazebníku tu pokutu omylem větší.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči