no tak s tym by mal petrm pri jeho vyske aso problempalikx píše: .....nechci nijak vycnivat.....
Palikxova kara
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Jo to by mel a naopak ja problem s vycnivanim moc nemam
a jeste k tomu semisi ono je to soucast vybavy (mimo kuze je to to co tam bylo nejlepsi)tak proto sem to tam napsal.
Jinak mozna udelam jeste najake aktualni fotky s samolepkou daewooklubu a po umyti.
jo a jestli se mi podari sehnat aspon 6 tisic tak zkusim sehnat nejaky hezky (nebo originalni )elektrony-nebo jestli nekdo vite o necem-pouze 15" roztec 108 et 15-18
a jeste k tomu semisi ono je to soucast vybavy (mimo kuze je to to co tam bylo nejlepsi)tak proto sem to tam napsal.
Jinak mozna udelam jeste najake aktualni fotky s samolepkou daewooklubu a po umyti.
jo a jestli se mi podari sehnat aspon 6 tisic tak zkusim sehnat nejaky hezky (nebo originalni )elektrony-nebo jestli nekdo vite o necem-pouze 15" roztec 108 et 15-18
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Kamaráde vím o čem mluvíšpalikx píše:Akri ty si fakt neskutecnej
slavku ono ani nejde o radu ale potrebuju rozchodit airbagy a zadna diagnostika nechce komunikovat s moji R.J.a ja sem potreboval schema obvodu airbagu abych se podival kudy vede kabel od diag.zasuvky.a nikdo neporadil ani nenapsal.ja uz zjistil ze v diag.zas.je to pin 13 a po promereni s R.J.je spojeny asi se 3 piny nejakym prapodivnym odporem.tak jsem zas v konci.
Ted to řeším u laguny, oficiálně se se to připojuje přes nějakej krám, prý si s tím jakštakš povídá ještě bosch diagnostika, uživatelé na renault foru, taky pokusují-někteří s větším či menším úspěchem, zatím tomu nechávám čas než koupím obd převodník za 3 litry...
Prostě frantíci
jo jo renault je na tohle uplne nejhorsi.ale mam kamarada kterej to ma(dela v renaultu a muze si can sondu pujcit)program ma svuj.
peu staci bosch ale ja mam zacarovanou jednotku a tak mam smulu.
jinak zatim novy foto nemam nejak neni cas. ale budou
peu staci bosch ale ja mam zacarovanou jednotku a tak mam smulu.
jinak zatim novy foto nemam nejak neni cas. ale budou
Simson s 51
Simson s 51
tak po dlooooouhe dobe se tu opet vyskytuji dovolene skoncily .mel jsem trosku stesti a mam konecne elektrony original z p 406.auto je umyte jen nemam jeste ty fotky ale vsecko jiz brzy aktualizuji.jinak s diagnostikou jsem pokrocil jen o malo.mam kabel a vw program a uz mi to i funguje.jen ten peu porad nic.
Simson s 51
Simson s 51
kára
pěkná kára, to jsi leštil s elektrickým kotoučem? líbí se mi ( hlavně minimální provozní náklady - vzhled: francouzský káry mají něco do sebe - asi takové lidské charisma - jednička je dle mě Pažout 407 SW - to je prostě sympatický žralok ). A propo, abych moc nechválil - ještě ti dře pravá přední guma?
Nicméně zachovej nám přízeň, stějně jste oba ( s Petrmem ) ze starýho cechu mechaniků ( a už vůbec nezáleží na věku, jaksi na - rukou a hlavně - hlavě ), úzkej profil pro servisy ( v podstatě nedostupný při současné nabídce mezd - odměn ).
Měj se fajn.
Nicméně zachovej nám přízeň, stějně jste oba ( s Petrmem ) ze starýho cechu mechaniků ( a už vůbec nezáleží na věku, jaksi na - rukou a hlavně - hlavě ), úzkej profil pro servisy ( v podstatě nedostupný při současné nabídce mezd - odměn ).
Měj se fajn.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
diky dik a neni to vubec lesteny.proste i po 6 letech to vypada dobre.jen naraznik je od jara novy od mistra AKRIHO a ten pravej bok vlastne loni taky delanej.
Prave kolo nedrhne od doby co tam jsou ty spravne pneumatiky.
jo a dnes jsem si prohlizel 407 sw a to je opravdu fantasticky nadherny auto.ale to si bohuzel nikdy nekoupim.
Prave kolo nedrhne od doby co tam jsou ty spravne pneumatiky.
jo a dnes jsem si prohlizel 407 sw a to je opravdu fantasticky nadherny auto.ale to si bohuzel nikdy nekoupim.
Simson s 51
Simson s 51
kára
palikx kára pěkná a lak solidní, viděl jsem ve skutečnosti - jenom skrytě závidím slušnou práci lakýrníků - ještě jsou a to je dobře.
Jinak máme stejný vkus 407SW to je prostě nej nej nej - nepřekonatelný
měj se
Jinak máme stejný vkus 407SW to je prostě nej nej nej - nepřekonatelný
měj se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Kdyz uz jsme u toho lakovani - za jak dlouho po nastrikani je mozne predni naraznik slestit? Nechal jsem si opravit predni naraznik, protoze vypadal uz docela zubozene, udelali mi to IMHO docela pekne (jsem jen laik, ale kdyz neni poznat rozdil mezi zbytkem karoserie, tak to asi je OK, ne?), akorat na horni plose narazniku uprostred se jim udelal "pomeranc" - tj. ne uplne rovny povrch, coz by melo prave napravit to slesteni. Kdyz jsem to po mesici od nastrikani pristavil na slesteni, tak mi bylo receno, abych jeste pockal, ze je to jeste stale mekky a brouseni by tomu mohlo ublizit. Ted uz to jsou 2 mesice, mam je zase zkusit otravovat? Jako o nic nejde, je to videt jen pri dukladnem zkoumani zblizka, ale nechci to nechavat na zimu a taky moc oddalovat, aby mezitim nezapomneli, ze mi to slibili a ze je to v cene toho lakovani...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
lak
pokud není barevný rozdíl vidět - velmi kvalitní - zkus zajet do podzemních garáží - světla zářivek odhalí i to co teď nevidíš - pomeranč prostě někde vyskočí - sleštit nejdříve pro sichr za půl roku.
měj a bud rád, že se to povedlo u mě se to nepovedlo a ještě jsem zacáloval za kapotu a přední nárazník + jejich vinou pravý blatník
( prolomený při rovnání čela ), 18litrů.l
měj a bud rád, že se to povedlo u mě se to nepovedlo a ještě jsem zacáloval za kapotu a přední nárazník + jejich vinou pravý blatník
serpico
serpico
Re: lak
Super, diky za uzitecne informace! Jinak me to stalo o dost min (viz thread s mym autem v tehle sekci). Taky jsem to nedaval do zadne specializovane lakyrnicke firmy (to lakovani bylo vlastne muj druhotny zajem), ale do jednoho zdejsiho autobazaru (rikal jsme si, ze prece ti, kteri se snazi denne zkraslovat stare popelnice, aby je lip a rychleji prodali, tomu budou rozumet nejlip ).Serpico píše:pokud není barevný rozdíl vidět - velmi kvalitní - zkus zajet do podzemních garáží - světla zářivek odhalí i to co teď nevidíš - pomeranč prostě někde vyskočí - sleštit nejdříve pro sichr za půl roku.
Co se tyce barevneho rozdilu - predpokladam, ze u me to meli lehci v tom, ze mam cerny lak (zatim nijak nevybledly), takze se strefovali snaz...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
no na leteni by asi mel odpovedet AKRI.ja vim ze kdyz nam znamej neco zkazil tak to lestil obvykle asi 3 den dokud to nebylo uplne vytvrdly.nevim jak to ale je to tak.vzdcky to dopadlo dobre.a na prelesteni celeho auta by se melo pockat obvykle tak pul roku i kdyz si myslim ze barva je tvrda po 1-2 mesicich.
Simson s 51
Simson s 51