AirBag !!! DULEŽITE!!!
Moderátor: Blue Lanos
Ta cívka převádí signál od jednotky do volantu a když se přeruší napíše to chybu a když cívku vyměníš za dobrou tak tam chyba není a tím pádem se nerozsvítí samozřejmě když se stane něco jiného tak chyba sama nezhasne to je častý problém když máš špatnou baterii tak ti při startu poklesne napětí a jednotka to vyhodnotí jako chybu nízkého napětí a nezmizí dokud ji nevymažeš diagnostikou jiné chyby se nestávají
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
baterku mam novou, pul roku stara. Tou to nebude, a civka se mi taky zda fit, jak sem ji dal do hromady tak sem ji jeste jednou promeril a vsechno good, mam to nafoceny, predtim jeden drat neukazoval. v ty civce nic neni je to jenom smotany drat dokolecka, zkusim tam jeste hodit zkusebne civku z nexie, uvidim co to udela.
TO: petrm jestli chces tak ti poslu na mejl fotky ty civky. Je mozny ze by to porad vyhodnocuvalo chybu kvuli vecimu odporu.
Jo a zacal se mi hrat jeden kabel co je na pacce blinkru je bilej s hnedym pruhem pin 56B, do konce se mi uz parkrat z nej i hulilo, mel sem sundanej horni kryt tak kdyz mam rosviceny svetla tak cela ta prepinacka je horka, a obzvlast ten kabel, neda se na nem udrzet ruku, kdyz mam zhasnuto nic se ne hreje, nechce se mi verit ze to nejak souvisi, ale zacalo mi to nejak priblizne po sraze.
TO: petrm jestli chces tak ti poslu na mejl fotky ty civky. Je mozny ze by to porad vyhodnocuvalo chybu kvuli vecimu odporu.
Jo a zacal se mi hrat jeden kabel co je na pacce blinkru je bilej s hnedym pruhem pin 56B, do konce se mi uz parkrat z nej i hulilo, mel sem sundanej horni kryt tak kdyz mam rosviceny svetla tak cela ta prepinacka je horka, a obzvlast ten kabel, neda se na nem udrzet ruku, kdyz mam zhasnuto nic se ne hreje, nechce se mi verit ze to nejak souvisi, ale zacalo mi to nejak priblizne po sraze.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
fotky neposílej to je zbytečný z těch nic nepoznám ale mohlo se ti stát jak si dělal na autě tak ti třeba sítilo stropní světýlko a nebo si pořád zapínal zapalování nebo něco podobnýho a vibyl si baterku a ona i když normálně nastartovala ale právě došlo k tomu poklesu napětí pod určitou honotu chtělo by to zase na diagnostiku jestliže máš cívku proměřenou tak to bude asi něco jinýho . To zahřívání kabelů je častý problém nexií a esper možná to dělá spínací skřínka (ta elektrická část ) a mohlo se ti to stát protože si tím jak si se hrabal do toho airbagu pohnul kabelama pod volantem a možná se někde tím jak jsou ty kabely starý stane nějakej přechoďák k tomu ti nemůžu říct nic víc ale spoustu lidí to tu už taky zažilo
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no to zahrivani bych mozna tipoval na alarm, mozna se mi nekde uvolnil drat a ted se to hreje, musim se tam na to kouknout ale az bude cas, ted to mam reseny tak ze mam sundanej kryt a nasmerovanej vetrak na ty draty a tim je chladim, prez den nesvitim pokud je to mozny, mohlo to byt tim ze sem mel odpojenou baterku???? kdyz sem to rozebiral poprve tak sem odpojil pro jistotu baterku myslim ten Airbag
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nooooooooooooo kdyz sme to meli rozebrane s palixem na srazu tak baterku sem neodpojoval, dam tam jinou z nexie a kdyz to nezhasne tak jedine computer
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči