z hluku na prášky!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Me prisel hlucnej i pri nizkych, jel jsem s combi rv. 99, ale jinak je to peknej kocar, skoda ze to nezere tak kolem 6L, to by byl jasnej favorit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Já můžu doporučit Sava. Sice mi (tuším) Tomáš říkal, že jsou nekvalitní, ale podle pár známých z pneuservisu je to právě naopak. Sava spadá pod Good Year a gumy dělají ze svých (GY) směsí, takže paráda a z vlastní zkušenosti vím, že zimní gumy (Sava) jsou naprosto v pohodě a navíc perfektně vedou.Dan píše:Pánové, myslíte, že bych si měl nechat vyměnit, až můj Lacík konečně dorazí, originální gumy, předpodládám Hankook, za nějaké jiné? Máte příp. tip na nějaké hodně hodně tiché?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Blue Lanos
Je to aj gumama mam to odskusane. Ja mam tichsie zimne ako letne 195/50 Uniroyal (hucaky) pisal som uz o tom dost treba pohladat Samozrejme aj konstrukcia auta a hlavne podvozku je veeelmi dolezita ale pouzite gumy hraju dost velky rolu
Musim suhlasit, ze ten sound od kolies ma poraza uz 3 rok co mam tie 195ky. Povodne boli na aute hankook ale tie boli tichucke
Musim suhlasit, ze ten sound od kolies ma poraza uz 3 rok co mam tie 195ky. Povodne boli na aute hankook ale tie boli tichucke
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
2lt do 90 neni na 5 vubec slyset, a to myslim vazne. Zvuk se zesiluje umerne rychlosti ale na dalnici jsem jeste radio nezesiloval, jde o takovy sportovni zvukmilosh píše:Me prisel hlucnej i pri nizkych, jel jsem s combi rv. 99, ale jinak je to peknej kocar, skoda ze to nezere tak kolem 6L, to by byl jasnej favorit
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
já teď rajtuju NOKIANy ještě tak tuhle sezonu a pak zkusím něco z Inetu. Kámo koupil Poláky, tuším Kormorany nebo tak, to je licence Michelinu na zimu a dostal se úplně všude a koupil 4 za 3500, tak se rozhodl i pro letňáky z Netu. Tak se napodobím, Ale půjdu do značek a ne protektory nebo Nonamy. Ať nám nehučí!!!
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Tak dej pak vědět, jak se to povedlo.Pavel Beneš píše:tak jsem to prolezl.
Odmontuju veškeré zadní plast. díly v kufru. A přes všechny Deadenery hodím další tlum hmotu, nevím ty stěny mají dost velký mezery, tak jsem přemýšlel něco jako polystyren (aby to bylo lehké a tlumilo) od 0,5-1cm, místo na to je všude. a nalepit to., hlavně podběhy a stěny. V interiéru sundat koberec a sedadla a všude, kde to půjde, dám tlum. hmoty.
Ze spodu dám pořádnou vrstvu bodyny i pod kryty s tím, že si dám fakt práci a vše sundám a pak nandám.... A jestli na příštím srazu, na kterej fakt pojedu, jestli ještě Nubu budu mít, nebudu mít tu nejtišší ..... tak ... tak .... tak nevím, ale rozmyslím se...
Spodek si také nechám nastříkat i pod poběhy - již podruhé.
Jak jsem psal víše, v mé Nubiře je hluk od kol. Při vysokých rychlostech i od motoru. Poměrně příjemná je ještě rychlost do 150, pak už vypínám rádio, takže po Německu svištívám bez muziky
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
mate jezdit 130 a je po problemu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
anebo 90 jako ja a taky nic neslisim, ale ono mi to stejne vic nejede takze takovy problemy se mi nestavaj.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
-
Jendo: Ty sis to stříkal sám nebo si byl někde v dílně? Když jsem procházel Chodov, tak od Daliborky nahoru k přejezdu a pak doleva těma uličkama mají dílnu, kde to dělaj.... máš na ně nějakou recenzi, jsou dobrý? Já si to udělám sám, ale až nebude chcát furt a kámoš na to chvátá a je z Chodova, tak jsem mu řekl že se poptám....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Nechal jsem si stříkat od jednoho chlápka v Nové Roli, letos mám domluveného jednoho kutila ve Vintířově. Porovnám a uvidím. Spodek auta před tím nebyl stříkán nikdy, vypadal zachovale, loňský nástřik se mi líbí, ale našel jsem pár míst, kde se nedostal, tak chci vyzkoušet někoho s jinou pistolí a přístupem. Kdybych měl vybavení, tak bych si s tím vyhrál sám.
Osobně žádnou dobrou dílnu ani kutila v Chodově neznám, snad jedině autodílnu Hladík, ale ten má pořád plno a nástřiky spodků nedělá, proto všechno s autem řeším v Nové Roli (Vintířově).
Osobně žádnou dobrou dílnu ani kutila v Chodově neznám, snad jedině autodílnu Hladík, ale ten má pořád plno a nástřiky spodků nedělá, proto všechno s autem řeším v Nové Roli (Vintířově).
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Re: z hluku na prášky!!!
[quote="Pavel Beneš"]Už jsem fakt hotovej. Jak snížit hluk jedoucí nubiry Wágna?
Vím že je to korea, ale je to děs. Už jsem udělal komplet odhlučnění motoru a super, je slyšet dost až při vysokých otáčkách, to snesu, ale:
Prosím tě, nemohl by jsi alespoň náznakum popsat to odhlučnění ??? Materiály , kam upevnit apod. Děkuji.
Vím že je to korea, ale je to děs. Už jsem udělal komplet odhlučnění motoru a super, je slyšet dost až při vysokých otáčkách, to snesu, ale:
Prosím tě, nemohl by jsi alespoň náznakum popsat to odhlučnění ??? Materiály , kam upevnit apod. Děkuji.
Čenda
No ja Nubi porad musim srovnavat s Astrou G caravan a kdyz to tak ctu, daewoo asi nebude moje dalsi auto, vysoka spotreba, hlucnej motor, leda to ze to je velky, ale bydlim na sidlisti tak se mi mensi kombik bude hodit vic, no leda to ze je levnejsi
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Nenech se zmást. Už jsem to psal tady někde....naše Nubiry skoro neslyším, Sedana vůbec (fakt) a Kombi trochu to jen aerodinamický hluk když jsou otevřená okýnka, trochu od pneumatik (otevřená okna, velikost gum je nadstandartní,hih) a laďák (otevřená okna), jinak v pohodě.milosh píše:No ja Nubi porad musim srovnavat s Astrou G caravan a kdyz to tak ctu, daewoo asi nebude moje dalsi auto, vysoka spotreba, hlucnej motor, leda to ze to je velky, ale bydlim na sidlisti tak se mi mensi kombik bude hodit vic, no leda to ze je levnejsi
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony