Že bych hodil do Nubiry potahy ze staré šády se škodováckým znakem?Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool Asi je tam nechám...
Abena Autopotahy
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A pak ještě ty plechové poklice z embéčka a máš nejoriginálnější Nubiru na světěOněgin píše:Že bych hodil do Nubiry potahy ze staré šády se škodováckým znakem?Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool Asi je tam nechám...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne? Ale pozor, ty moje jsou kvalitní, home made a bez znaku...a řekni kdo má dneska potahy z ovčí vlny? Dneska všichni seděj na nějakým trapným molitanuOněgin píše:Že bych hodil do Nubiry potahy ze staré šády se škodováckým znakem?Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool Asi je tam nechám...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme konečně obdrželi potahy. Vypadaj bezvadně, akorát se musí pořádně vyšponovat. Až se dostanu k foťáku, hodím sem pár fotek.
P.S. Za dvoje potahy (Sport a Elegance) na Sedana a Kombi jsme dali cca 6000 Kč i s dopravou domů. Ta firma je korektní a spolehlivá.
P.S. Za dvoje potahy (Sport a Elegance) na Sedana a Kombi jsme dali cca 6000 Kč i s dopravou domů. Ta firma je korektní a spolehlivá.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Jak jsi to vyšponoval? BTW v návodu mají skvělý doporučení přichytit dodávané háčky k drátům na sedadlech, ale mám takový dojem, že poslední auto s dráty na sedadlech, které jsem vlastnil, byla Škoda 100... Matýzek tam má poctivý plech .
Naposledy upravil(a) Docent dne čtv čer 08, 2006 14:03, celkem upraveno 1 x.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Ve spodu předních sedadel (teda u Nubiry) jsou otvory v plechu (je tam vidět ten molitan či co to je...), tak tam jsem to zaháknul a v zadu jsem se dospod sedáků nedostal....nejde mi to vyháknout (nevím jak a urvat to nechci) a za opěradli jsem to zaháknul navzájem (protáhnul jsem všechny oka navzájem a nakonec zaháknul za očko v zadu v kufru).
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo zkušenosti s těmito potahy v Matízkovi?
Mám zlat. met. a tak se mi líbí sport. s logem Daewoo černo zlaté
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Mno, takže kdybych byl býval viděl nejdřív ten jejich návod k montáži, tak bych je nikdy neobjednal. Už to, že tam radí "upevněte potah k pružinám a drátům v spodní části sedadla" ukazuje, že Matize viděli akorát z rychlíku.Badger píše:Máte někdo zkušenosti s těmito potahy v Matízkovi?
A potah "na míru" bych si představoval úplně jinak. S takovými "drobnostmi", jako jsou zámky zadního opěradla a čudlíky na jejich ovládání, nebo páčka na sklápění opěradla předního sedadla, nebo díry na opěrky hlavy, se prostě vůbec nepočítá . Sedák a opěradlo na zadních sedačkách (tj. prostřední pruhy) nesedí proti sobě, jsou posunuté cca o 3 cm a srovnat nejdou, ať dělám co dělám (pokud proti sobě dostanu ty pruhy, tak to nesedí na bocích).
Takže výsledek: v podstatě notně předražený univerzální autopotah, který lze jinde sehnat tak za 900,- Kč .
Ja som zatial s nimi velice spokojny...je pravda ze som sa chvilu trapil kym som ich poriadne ponatahoval a povystrihoval, ale nelutujem teda.
a sport by som nebral....od nich ma odhovarala aj pani co ich vystavovala na autosalone v BA....zevraj sa tazie cistia a nevyzerali tak dobre ako tie classic
A teraz po dlhsej dobe sa pekne vytvarovali a presne kopiruju linie sedaniek
tot moja skusenost zatial
a sport by som nebral....od nich ma odhovarala aj pani co ich vystavovala na autosalone v BA....zevraj sa tazie cistia a nevyzerali tak dobre ako tie classic
A teraz po dlhsej dobe sa pekne vytvarovali a presne kopiruju linie sedaniek
tot moja skusenost zatial
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje