Abena Autopotahy

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool 8) Asi je tam nechám...
Že bych hodil do Nubiry potahy ze staré šády se škodováckým znakem? :lol:
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Oněgin píše:
Kessler píše:Dneska jsem v garáži našel staré (kupodivu ne zas tak moc prosezené) potahy z ovčí vlny, které měl děda kdysi v Žigulovi...šila je babička...tak jsem je nahodil a vypadají docela cool 8) Asi je tam nechám...
A pak ještě ty plechové poklice z embéčka :lol: a máš nejoriginálnější Nubiru na světě :lol:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Ne, ne. Místo poklic přímo lité "otvíráky" nebo "kopretiny" :D Přece nebudu jezdit na plecháčích...
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Oněgin píše:
Proč ne? :lol: Ale pozor, ty moje jsou kvalitní, home made a bez znaku...a řekni kdo má dneska potahy z ovčí vlny? Dneska všichni seděj na nějakým trapným molitanu ;) :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Tak jsme konečně obdrželi potahy. Vypadaj bezvadně, akorát se musí pořádně vyšponovat. Až se dostanu k foťáku, hodím sem pár fotek.

P.S. Za dvoje potahy (Sport a Elegance) na Sedana a Kombi jsme dali cca 6000 Kč i s dopravou domů. Ta firma je korektní a spolehlivá.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Docent

Příspěvek od Docent »

Jak jsi to vyšponoval? BTW v návodu mají skvělý doporučení přichytit dodávané háčky k drátům na sedadlech, ale mám takový dojem, že poslední auto s dráty na sedadlech, které jsem vlastnil, byla Škoda 100... Matýzek tam má poctivý plech :roll: .
Naposledy upravil(a) Docent dne čtv čer 08, 2006 14:03, celkem upraveno 1 x.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Ve spodu předních sedadel (teda u Nubiry) jsou otvory v plechu (je tam vidět ten molitan či co to je...), tak tam jsem to zaháknul a v zadu jsem se dospod sedáků nedostal....nejde mi to vyháknout (nevím jak a urvat to nechci) a za opěradli jsem to zaháknul navzájem (protáhnul jsem všechny oka navzájem a nakonec zaháknul za očko v zadu v kufru).
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Jo ja jsem zapomel zminit, mam je taky. Uz na Strahove jsem je mel. Jen mam bohuzel diry pro operky na zadnich sedadlech a nemam kapsu u spolujezdce ( objednal jsem si ji). Jinak kvalita slusna, i usite je to dobre. Nandavani bez problemu
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Máte někdo zkušenosti s těmito potahy v Matízkovi? :roll:
Mám zlat. met. a tak se mi líbí sport. s logem Daewoo černo zlaté :D
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Docent

Příspěvek od Docent »

Předevčírem mně přišly a zatím moc nadšenej nejsem, objednával jsem s opěrkama hlavy a nejsou na nich díry na tyčky, podle návodu se má vystříhnout otvor 0,5 cm :-(. Zatím jsem stačil nandat jen 1 přední sedadlo a už se mně utrhly 2 tkaničky, a to jsem za to rozhodně moc nerval :-(.
Docent

Příspěvek od Docent »

Brainman píše:Jen mam bohuzel diry pro operky na zadnich sedadlech a nemam kapsu u spolujezdce ( objednal jsem si ji). Jinak kvalita slusna, i usite je to dobre. Nandavani bez problemu
Hm, tak to já zase dírky nemám, i když jsem je objednával s opěrkami, kapsy mám...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak to vypadá, že k těm dírám a kapsám přistupujou podobně jako Daewoo k výbavě aut...někde je a někde neni a nikdo neví proč...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Docent

Příspěvek od Docent »

Badger píše:Máte někdo zkušenosti s těmito potahy v Matízkovi? :roll:
Mám zlat. met. a tak se mi líbí sport. s logem Daewoo černo zlaté :D
Mno, takže kdybych byl býval viděl nejdřív ten jejich návod k montáži, tak bych je nikdy neobjednal. Už to, že tam radí "upevněte potah k pružinám a drátům v spodní části sedadla" ukazuje, že Matize viděli akorát z rychlíku.
A potah "na míru" bych si představoval úplně jinak. S takovými "drobnostmi", jako jsou zámky zadního opěradla a čudlíky na jejich ovládání, nebo páčka na sklápění opěradla předního sedadla, nebo díry na opěrky hlavy, se prostě vůbec nepočítá :evil: . Sedák a opěradlo na zadních sedačkách (tj. prostřední pruhy) nesedí proti sobě, jsou posunuté cca o 3 cm a srovnat nejdou, ať dělám co dělám (pokud proti sobě dostanu ty pruhy, tak to nesedí na bocích).
Takže výsledek: v podstatě notně předražený univerzální autopotah, který lze jinde sehnat tak za 900,- Kč :evil: .
Rado

Příspěvek od Rado »

Ja som zatial s nimi velice spokojny...je pravda ze som sa chvilu trapil kym som ich poriadne ponatahoval a povystrihoval, ale nelutujem teda.
a sport by som nebral....od nich ma odhovarala aj pani co ich vystavovala na autosalone v BA....zevraj sa tazie cistia a nevyzerali tak dobre ako tie classic
A teraz po dlhsej dobe sa pekne vytvarovali a presne kopiruju linie sedaniek
tot moja skusenost zatial
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

ja si az na zadni diry fakt nemuzu stezovat, vse sedi jak ma. I otvory na sklapeni zadnich tam jsou
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“