Taky sem na ni zvedavej, ale doufam, ze to bude lepsi. Zatim sem nasel jen ocekavanou cenu v Anglii a tam by to melo byt kolem £16000 (za zaklad) takze by to vzhledem k tomu, co tam stoji Lacetti SW nemuselo byt tak hrozny.Dan píše: Jo, Captivu bych si taky nechal líbit. Jen se bojím, že v porovnáním s Lacetti bude o takových 300 výše , a to už bych nedal, ani kdybych na to měl.
Tak jsem objednal Lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: Re
- Reklama
Střešní okno asi ne, s těmi zrcátky nevím. Ve výbavě Platinum jsem neseděl, těžko zatím říct. Každopádně se ozvu, až mi bude stát na dvoře. To pak ověřím všechno, ale asi to nebude dřív než v půlce května. Včera mi volal prodejce, že auto je vyrobené a zatím prý čeká na místo na lodi, za jak dlouho se dostane do Evropy, těžko říct.PavelZ píše:Koukam, ze mas (budes mit) Lacetti ve vybave Platinum. Zajimalo by me, jestli to v tyhle vybave opravdu ma stresni okno? A ma to elektricky sklapeny vnejsi zrcatka? Vybavu totiz udava kazdy dealer (a oficialni stranky Chevrolet), trochu jinak. Dik.
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993
Pokud nebude mit stresni okno, tak podle meho nazoru jenom dobre. Ja jen, ze se nasel, ze by ve vybave Platinum melo byt elektricky stresni okno v zakladu. Ale dost me zchladila ta cekaci doba . To je docela nemile.Dan píše: Střešní okno asi ne, s těmi zrcátky nevím. Ve výbavě Platinum jsem neseděl, těžko zatím říct. Každopádně se ozvu, až mi bude stát na dvoře. To pak ověřím všechno, ale asi to nebude dřív než v půlce května. Včera mi volal prodejce, že auto je vyrobené a zatím prý čeká na místo na lodi, za jak dlouho se dostane do Evropy, těžko říct.
Pokud nebude mit stresni okno, tak podle meho nazoru jenom dobre. Ja jen, ze se nasel, ze by ve vybave Platinum melo byt elektricky stresni okno v zakladu. Ale dost me zchladila ta cekaci doba . To je docela nemile.[/quote]
Přesně tak, u Racera mi jím po čase začalo zatékat. Je to docela nepříjemné, když přijdeš ráno do auta a na sedačkách jsou louže..
O víkendu jsem se díval na výbavy jednotlivých verzí na chevrolet.cz. Podle mě to tam mají pěkně zmaštěné, polovina výbavy u nejvyšších verzí chybí a je naopak u nejlevnějších. Jsem docela zvědavej, co mi nakonec přivezou, jen aby to nebyl nějaký hybrid..
Ta čekací doba je daná jen tím, že auto není na skladě a musí se dopravit do Evropy z Korei. Jen tak pro zajímavost, v Toyotě mi řekli, že bych na auto čekal 4 měsíce. Tak si vyber..
Přesně tak, u Racera mi jím po čase začalo zatékat. Je to docela nepříjemné, když přijdeš ráno do auta a na sedačkách jsou louže..
O víkendu jsem se díval na výbavy jednotlivých verzí na chevrolet.cz. Podle mě to tam mají pěkně zmaštěné, polovina výbavy u nejvyšších verzí chybí a je naopak u nejlevnějších. Jsem docela zvědavej, co mi nakonec přivezou, jen aby to nebyl nějaký hybrid..
Ta čekací doba je daná jen tím, že auto není na skladě a musí se dopravit do Evropy z Korei. Jen tak pro zajímavost, v Toyotě mi řekli, že bych na auto čekal 4 měsíce. Tak si vyber..
Lacetti 1.8 SW světle zelená metalíza 35U, předtím Racer 1.5 GSi 8V 1993