Prasklé okno

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Je pravda, že ta prasklina opravdu vznikla mezi tím, co jsem v pátek odešel a v sobotu se k autu vrátil, ale nějakým přetlakem... :?: Počasí žádný extrém, kamínek taky nic (i když to, co lítá teďka z kamiónů za kusy ledu...:o( ).Snad špatně lepený a nebo chybyčka v materiálu...
Každopádně zítra vezu Nubi k autosklodoktorovi a dostane novou plastiku z připojištění a ještě páníčkovi bylo slíbeno, že si může vybrat ze 100 modelů hodinek Timex, tak uvidím zítra. :lol:
Nubira 1,6 Wagon, 98
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Mě vychází na Moravu služba :-( se psem bych asi nejel, ale na klobásky to mám připravený celoročně, nějak jsem letos neuklidil :-(
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Richard píše:Mě vychází na Moravu služba :-( se psem bych asi nejel, ale na klobásky to mám připravený celoročně, nějak jsem letos neuklidil :-(
uz mame u brachy objednany, a na sraz budou asi i danci ;)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Jak můžeš nechat čtyřnohou princeznu doma? :roll: Já, i když se mnou nejede, tak jí tam mám aspoň půl kila v chlupech. :D
Nubira 1,6 Wagon, 98
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

No mate tady pekne hypotezy a vetsina jich je pravdiva.me taky prasklo okno bez kamenu v zime.rano skrabu okno a najednou koukam :shock: :roll: a myslel sem ze me klepne.(ale auto bylo po rane a asi se to projevilo )po vymene okna mi vydrzelo cele 2 roky a loni v lete mi protijedouci nakladak udelal efektniho pavouka :roll: a ted cekam na teplo abych okno vymenil.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
SKUBI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SKUBI »

Tak okno je nový, připojištění to celý zamázlo a ještě jako bonus hodinky Timex. :lol: Asi do tohohle servisu budu jezdit častěji. :D :D :D
A našla se tam ťupka od kamínku, takže ne únava ani třískání s dveřma. :lol: :lol: :lol:
Kdyby jste někdo potřeboval hodinky a měl prasklý okno, tak dám kontakt. Je to v Praze 8. :D
Nubira 1,6 Wagon, 98
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Brainman píše:No vetsina modernich aut ma na to specialni odfuky, Nubira kombi je ma umistene pod zadnim naraznikem. Jsou to takove jednostrane gumove klapky prave na to aby nedoslo k natlakovani kabiny ( taky by se nedoviraly dvere). Ale mas pravdu ze kdyz mam otevrene dvere, tak se ty zadni (5) zaviraji daleko lehceji :D :D
NOOO TO JSOU TY CO MI PLÁCAJ KDYŽ MI HRAJE MUZIKA :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
ŘEZNÍK
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Nejzajimavejsi pripad prasknuti okna, co sem slysel, zazil chlapik, co k nam jezdi opravovat tiskarny. Rano prisel k autu (nekdy kdyz byly ty sileny mrazy), nastartoval, pustil vyhrivani zadniho okna a sel skrabat predni. Najednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Najednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
To se opravdu stává a není to důsledek nárazu jde o nějaký přechoďák v topení okna palikxovi takhle bouchlo taky za jízdy po tom co opravil kontakt připojení drátu někdy se to stává i u čelních když pustíte teplý vzduch přímo na zmrzlé okno zadní sem viděl už na Fáčku Lanosech Peugeotu :lol: :lol:
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

petrm píše:
Najednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
To se opravdu stává a není to důsledek nárazu jde o nějaký přechoďák v topení okna palikxovi takhle bouchlo taky za jízdy po tom co opravil kontakt připojení drátu někdy se to stává i u čelních když pustíte teplý vzduch přímo na zmrzlé okno zadní sem viděl už na Fáčku Lanosech Peugeotu :lol: :lol:
Lidi nestrašte. V zimě to většinou taky "vohulím" přímo na okno. Zatím teda v pohodě. -i
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak vzhledem k tomu že si tu spousta lidí stěžuje na to že jim to moc netopí :lol: tak neměj strach je to extrém to se nestává běžně ;)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Tak to je dobře.

Co se týká topení, tak mám naprosto opačnou zkušenost. Kombi se vytopí během chviličky a za další chvilku (v zimě) tam můžu být jen v trenkách a tričku jaký je tam vedro. Topí jako vzteklá. Za celých 6 let s topením problém nebyl a topí pořád stejně (bez jakéhokoliv zásahu nebo vylepšení, vše je originál).
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“