Prasklé okno
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Je pravda, že ta prasklina opravdu vznikla mezi tím, co jsem v pátek odešel a v sobotu se k autu vrátil, ale nějakým přetlakem... Počasí žádný extrém, kamínek taky nic (i když to, co lítá teďka z kamiónů za kusy ledu...( ).Snad špatně lepený a nebo chybyčka v materiálu...
Každopádně zítra vezu Nubi k autosklodoktorovi a dostane novou plastiku z připojištění a ještě páníčkovi bylo slíbeno, že si může vybrat ze 100 modelů hodinek Timex, tak uvidím zítra.
Každopádně zítra vezu Nubi k autosklodoktorovi a dostane novou plastiku z připojištění a ještě páníčkovi bylo slíbeno, že si může vybrat ze 100 modelů hodinek Timex, tak uvidím zítra.
Nubira 1,6 Wagon, 98
- Reklama
Mě vychází na Moravu služba se psem bych asi nejel, ale na klobásky to mám připravený celoročně, nějak jsem letos neuklidil
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No mate tady pekne hypotezy a vetsina jich je pravdiva.me taky prasklo okno bez kamenu v zime.rano skrabu okno a najednou koukam a myslel sem ze me klepne.(ale auto bylo po rane a asi se to projevilo )po vymene okna mi vydrzelo cele 2 roky a loni v lete mi protijedouci nakladak udelal efektniho pavouka a ted cekam na teplo abych okno vymenil.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tak okno je nový, připojištění to celý zamázlo a ještě jako bonus hodinky Timex. Asi do tohohle servisu budu jezdit častěji.
A našla se tam ťupka od kamínku, takže ne únava ani třískání s dveřma.
Kdyby jste někdo potřeboval hodinky a měl prasklý okno, tak dám kontakt. Je to v Praze 8.
A našla se tam ťupka od kamínku, takže ne únava ani třískání s dveřma.
Kdyby jste někdo potřeboval hodinky a měl prasklý okno, tak dám kontakt. Je to v Praze 8.
Nubira 1,6 Wagon, 98
NOOO TO JSOU TY CO MI PLÁCAJ KDYŽ MI HRAJE MUZIKABrainman píše:No vetsina modernich aut ma na to specialni odfuky, Nubira kombi je ma umistene pod zadnim naraznikem. Jsou to takove jednostrane gumove klapky prave na to aby nedoslo k natlakovani kabiny ( taky by se nedoviraly dvere). Ale mas pravdu ze kdyz mam otevrene dvere, tak se ty zadni (5) zaviraji daleko lehceji
ŘEZNÍK
Nejzajimavejsi pripad prasknuti okna, co sem slysel, zazil chlapik, co k nam jezdi opravovat tiskarny. Rano prisel k autu (nekdy kdyz byly ty sileny mrazy), nastartoval, pustil vyhrivani zadniho okna a sel skrabat predni. Najednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
To se opravdu stává a není to důsledek nárazu jde o nějaký přechoďák v topení okna palikxovi takhle bouchlo taky za jízdy po tom co opravil kontakt připojení drátu někdy se to stává i u čelních když pustíte teplý vzduch přímo na zmrzlé okno zadní sem viděl už na Fáčku Lanosech PeugeotuNajednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Lidi nestrašte. V zimě to většinou taky "vohulím" přímo na okno. Zatím teda v pohodě.petrm píše:To se opravdu stává a není to důsledek nárazu jde o nějaký přechoďák v topení okna palikxovi takhle bouchlo taky za jízdy po tom co opravil kontakt připojení drátu někdy se to stává i u čelních když pustíte teplý vzduch přímo na zmrzlé okno zadní sem viděl už na Fáčku Lanosech PeugeotuNajednou prej rana zezadu, tak se tam sel podivat a zadni okno uz nebylo. Ale rikal, ze ho nekdo pred tim lehce bouchnul zezadu, takze to to asi nacalo a pak to teplotni pnuti...
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobře.
Co se týká topení, tak mám naprosto opačnou zkušenost. Kombi se vytopí během chviličky a za další chvilku (v zimě) tam můžu být jen v trenkách a tričku jaký je tam vedro. Topí jako vzteklá. Za celých 6 let s topením problém nebyl a topí pořád stejně (bez jakéhokoliv zásahu nebo vylepšení, vše je originál).
Co se týká topení, tak mám naprosto opačnou zkušenost. Kombi se vytopí během chviličky a za další chvilku (v zimě) tam můžu být jen v trenkách a tričku jaký je tam vedro. Topí jako vzteklá. Za celých 6 let s topením problém nebyl a topí pořád stejně (bez jakéhokoliv zásahu nebo vylepšení, vše je originál).
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony