To bude tím rozsvíceným Checkem jde o to co to způsobilo je možné že to omezilo výkon auta já dneska jel taky 1.4 a docela to šlo i když Lanos to nebylzabijec píše:Tak jsem se svezl Kalosem, protože tatík si chce něco koupit. V Táboře v autosalonu, stříbrná předváděčka 1,2. Po na startování nezhasnul check a auto při přidání plynu cukalo. Že prý málo benzínu, tak se dotankovalo. Cukání přestalo, ale check svítil nadále. Nevím jestli to mělo tak velký vliv na jízdu, ale to auto nemělo téměř žádnou sílu. Troufám si říci že můj Matiz je mnohem svižnější. Přidání na pětku při 90km/h se projevilo akorát zvýšenou hlučností. Ten den jsem se svezl ještě C3 a Getzem. Motor Kalosu jednoznačně nejhorší i když papírově by měl být nejsilnější.
Také mi probleskuje! Potvora!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No doufám , že ti tam nechali žárovičku!karstn píše:Ja uz jsem s tim byl par krat v servisu. naposledy pred tydnem (7 pracovnich dnu sem byl odkazany na vlasni nohy a mestskou dopravu). cistili mi palivove vedeni, brousili hlavy, mam 3 bodove trysky (misto 1bodovek), silenbloky.... Zatim je klid tak sem zvedav. A silne doufam ze uz seta zluta mrcha nerozsviti pri jizde
Jeste mi prosim rekni, u Kalose se u zadnich sedacek da sklopit jen operadlo nebo i sedak?schomi píše:no ja nevim kdyz sem prechazel z feliny 1,3 47kw na kalose pripadalo mi to auto taky trochu lenijsi ale hned po zábehu proste zabijak o proti felde, asi nema tak velkej odypich a malinko linejsi do kopcu ale jinak zadny problem ok v poho! osobne sem taky parkrat ridil Getz mno a rekl bych ze sem se rozhodlo spravne
Už bez Matesa
Na autosalolonu mi tvrdili opak, ale zezadu byla takova plastova oka. No nevim tak se ptam.mipo píše:Mal by saq dať aj sedák, niekto to tu písal. Nikdy som to nepotreboval, tak som si neni istý.zabijec píše:Jeste mi prosim rekni, u Kalose se u zadnich sedacek da sklopit jen operadlo nebo i sedak?
Už bez Matesa
Dobré podmračené ráno Sraz za 37 venku drobně poletuje sníh
Už jsem to tady taky psal.Samozřejmě sedačky 2nebo 1 a sedák jde i s opěradlama celý.Zrovna dneska to budu muset udělat.Já mám Kolouška i na práci.Mám i tažné a už jsem vezl např.plaťák 3,5m na něm 125m2 poliesteru tl 5cm nebo pět terasových stupńů jeden 80kg.To znamená že i s vozíkem jsem měl v zádu pomalu 800kg A stím jsem jezdil po Praze.Nerudovka,kolem hradu,Strahov na plzeńskou a potom městem na hajdrichijádu a na sever!Jako malý vozejk s vercajkem je normál.No Espace to není ale je to dobrý!
Ať nám jezdí a nezlobí
Už jsem to tady taky psal.Samozřejmě sedačky 2nebo 1 a sedák jde i s opěradlama celý.Zrovna dneska to budu muset udělat.Já mám Kolouška i na práci.Mám i tažné a už jsem vezl např.plaťák 3,5m na něm 125m2 poliesteru tl 5cm nebo pět terasových stupńů jeden 80kg.To znamená že i s vozíkem jsem měl v zádu pomalu 800kg A stím jsem jezdil po Praze.Nerudovka,kolem hradu,Strahov na plzeńskou a potom městem na hajdrichijádu a na sever!Jako malý vozejk s vercajkem je normál.No Espace to není ale je to dobrý!
Ať nám jezdí a nezlobí
tu tam nechali ale vcera jsem si vsimnul ze asi pri oprave jim utekl z klimy plyn a nefacha. nevim jak se jim to povedlo ale radost nemamHynek píše:No doufám , že ti tam nechali žárovičku!karstn píše:Ja uz jsem s tim byl par krat v servisu. naposledy pred tydnem (7 pracovnich dnu sem byl odkazany na vlasni nohy a mestskou dopravu). cistili mi palivove vedeni, brousili hlavy, mam 3 bodove trysky (misto 1bodovek), silenbloky.... Zatim je klid tak sem zvedav. A silne doufam ze uz seta zluta mrcha nerozsviti pri jizde
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8