na vlastnom aute som to nikdy nemala, ale viezla som sa v takom, kde boli.... netvrdím, že to nebolo lepšie, ale zatvorenému okienku sa to nevyrovnalopetrm píše:No právě ten deflektor ti odstraní ten nepříjemný zvuk já ho taky nemám rád
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
na vlastnom aute som to nikdy nemala, ale viezla som sa v takom, kde boli.... netvrdím, že to nebolo lepšie, ale zatvorenému okienku sa to nevyrovnalopetrm píše:No právě ten deflektor ti odstraní ten nepříjemný zvuk já ho taky nemám rád
Topol píše:Dobré nad ránemSraz za 54 venku tma a -5
![]()
Já je teda mám ale chápu že se každýmu líbit nemusí.Jak říkám:"Někdo má rád holky a někdo zase vdolky a někdo oboje."![]()
Ať nám jezdí a nezlobí
Zabehni do ZA a môžeš si to vyskúšať:-)Qtinka píše:Paraaaaada, ešte raz ďakujem za vaše postrehy, zatiaľ som neuvažovala nad tým že deflektor by ešte trochu mohol sťažiť výhľad cez - aj tak dosť neprehľadné - predné stĺpiky... Keby sa to tak dalo vyskúšať :?
Kdysi jsem vyzkoušel na zrcátko navléct kus dámských punčocháčů a byl klid. U starýho auta, kde ještě nebylo vnitřní "noční" zrcátko, jsem to dával i na ně. Pomohlo to proti oslnění.ppp píše:Ono clovek ako zaregistruje aj cez tie deflektory ze tam nieco ide ale po ich odstraneni som mal nejaky lepsi pocit pri vedeni auta. Ale mozno to bolo tym, ze boli tonovane.
Ozaj nevyraba niekto nieco take co by sa dalo v noci dat na bocne sklo pred zrkadlo tak aby auta zozadu menej oslnovali tak ako menej oslnuju ked si prepnem vnutorne zrkadlo na "nocny rezim" ? Proste aby to bolo volitenle a cez den mi to vo vyhlade nezavadzalo ale v noci som to mohol vyuzit, vtedy aj tak v spatakoch okrem svetiel nic nevidim.
Hmm, ZA je mi trošku od ruky z BA, ale ďakujem za ponukumipo píše:Zabehni do ZA a môžeš si to vyskúšať:-)Qtinka píše:Paraaaaada, ešte raz ďakujem za vaše postrehy, zatiaľ som neuvažovala nad tým že deflektor by ešte trochu mohol sťažiť výhľad cez - aj tak dosť neprehľadné - predné stĺpiky... Keby sa to tak dalo vyskúšať
Osobne sa mi nezdá, že by sa výhľad zhrošiť. Iba v zime si ich musíš "odhrabať" a za dažďa pred cestou otrieť.
Samozrejme, že vidíme ....je to super vec ...svetlá je pekne vidieť a pritom neoslňujú...akurát z tých bočnýchpeco píše:inak potom v tom "nocnom rezime" aj nieco vidite?
osobne jazdim po tme vacsinou dlhe trate po dialnici, a ja vtomto rezime nevidim nic, iba strechu svojho auta. co mi na dialnici pride dost nebezpecne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |