Klicek zapalovani + bouchani zadni napravy + popelnik

Moderátor: Blue Lanos

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

OOOO diky velky blue to jsem presne myslel.Nemusi se sundavat guma.a je mozne ze nastves zlodeje.ale v tom ti nepomuzu.kdyz to ze jsou pridelane nebude videt treba se nenastve.a nebo je rozlomi vejpul.je to opravdu tezky
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

palikx píše:OOOO diky velky blue to jsem presne myslel.Nemusi se sundavat guma.a je mozne ze nastves zlodeje.ale v tom ti nepomuzu.kdyz to ze jsou pridelane nebude videt treba se nenastve.a nebo je rozlomi vejpul.je to opravdu tezky
Nemas zac bracho :lol:

Inak tie buchoty po nerovnosiach od zadu pocuvam aj uz ani neviem kolko rokov a ani neviem kedy to zacalo :oops: Ale je to presne s tou kládou :)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

Blue Lanos píše:Pasky su toto :D
Jo ahaaa, takovy prece pouzivam v PC na stahovani kabelu (mam bily i cerny)... :P Akorat si nejsem jistej, jestli jejich nasazeni neni casove narocnejsi, nez jejich prekonani, ale risknu to a zkusim aplikovat na me druhe v poradi poklice... Uz aby bylo jaro a ja tam vratil letni gumy na orig. litakach, ty snad nikdo tak lehce neslohne... ;)

Blue Lanos píše:Inak tie buchoty po nerovnosiach od zadu pocuvam aj uz ani neviem kolko rokov a ani neviem kedy to zacalo :oops: Ale je to presne s tou kládou :)
No to mi nejrikej, ze je to bezny Daewoo ukaz a vadi to tu jedine mne?! :shock: Vzdyt to je hrozny randal... :oops:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Ne klepani zadni napravy u leganzy neni normalni.pasky je urcite tezssi nandat nez sendat. :cry:
Simson s 51
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

jo jestli ti to bouchá takhle hodně tak si se měl okamžitě vrátit a ukázat jim to a dohodnout se na dalším postupu ;) Leganza opravdu netrpí na rány z podvozku ani moc z interiéru se toho neozývá a ve většině aut je to ještě takové někde něco lehce slyším. To se těžko hledá ale jestliže jsou tam jasné zvuky musí je najít ;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jo vcera jsem menil tlumice na leganze mate nekdo zajem videt postup?mam to nafocene muzu to sem poslat.
Simson s 51
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Koukam ze ohlasy nic moc tak to asi nebudem resit.
Simson s 51
Habron

Příspěvek od Habron »

dej to do nového tématu, já osobně se moc rád podívám ;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Ok neco vyrobim ale za zitra.
Simson s 51
Habron

Příspěvek od Habron »

v pohodě, asi hned tak nebudu na leganze dělat tlumiče, ale jen mě moc zajímá, jak se to dělá.
Mění se patrona, nebo celá vzpěra?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

meni se celej tlumic jako treba na felicii.
Simson s 51
Habron

Příspěvek od Habron »

Na felicii jsem tlumiče nikdy neměnil, měl jsem ji jen dva roky :-) Ale na citrónovi ksaře je to taky tak a tam jsme to dělali nedávno ;)
Nešlo to povolit, tak jsem s tím jel za známým (bráchovým kamarádem), co má autodílnu, ať to nahřeje autogenem a povolí. Měl radost, bylo to v neděli a říkal mi, že je dobře, že jsem přijel, že by jinak musel ležet na gauči a koukat na bednu :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

petrm píše:jo jestli ti to bouchá takhle hodně tak si se měl okamžitě vrátit a ukázat jim to a dohodnout se na dalším postupu ;) Leganza opravdu netrpí na rány z podvozku ani moc z interiéru se toho neozývá a ve většině aut je to ještě takové někde něco lehce slyším. To se těžko hledá ale jestliže jsou tam jasné zvuky musí je najít ;)
Tak po case ozivuji tento thread, nebot jsem po dalsi navsteve servisu... Byly vymeny tycky stabilizatoru... a opet zadna zmena k lepsimu! Coz mi v servisu sami rekli, pricemz do tretice vidi zavadu v ulozeni tech tycek, ulozeni zadni napravy a v loziskach tlumicu, ze pry je to vsechno (vcetne brzd) zarezly a pak to dela takovy zvuky. Takze az prijdou z Madarska potrebne komponenty, musim znovu nastoupit...

Taky jsem byl decentne upozornen na snizenou funkcionalitu tlumicu, ale ze se to pry projevi jen horsim sjizdenim pneumatik, na hluk ze to vliv nema a bylo mi doporuceno to neresit, nebot podle servisu (i me!) je 14 tisic za jeden tlumic opravdu palka! :shock:

Aspon ze uz mam vzadu misto te diry novej popelnik... ;)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak to máš nějakou smůlu ta cena tlumičů je docela dost ale u toho tvého proměnného podvozku asi možná no a bouchání na nápravě chtějí řešit výměnou celé zadní nápravy nebo co ?? Jinak koukal sem se ti na to podsvícení toho ovládání sklonu konečně sem měl v dílně auto jen s ovládáním sklonu bez regulace intenzity a normálně to má v sobě tu mikro žárovku a vede do ní proud od osvětlení ( mě taky bohužel nesvítila :lol: ) takže musí svítit ;)
Slam

Příspěvek od Slam »

petrm píše:Tak to máš nějakou smůlu ta cena tlumičů je docela dost ale u toho tvého proměnného podvozku asi možná no a bouchání na nápravě chtějí řešit výměnou celé zadní nápravy nebo co ?? Jinak koukal sem se ti na to podsvícení toho ovládání sklonu konečně sem měl v dílně auto jen s ovládáním sklonu bez regulace intenzity a normálně to má v sobě tu mikro žárovku a vede do ní proud od osvětlení ( mě taky bohužel nesvítila :lol: ) takže musí svítit ;)
Dik za info o zarovicce. Co se tyce bouchani, ted, jestli si dobre pamatuju, hodlaji menit ulozeni tech (uz vymenenych) kosti stabilizatoru a ulozeni tlumicu. Dal taky neco u brzd, co prej je zarezly... :?
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“