Svatba
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
no tak dik, ale ja bych je jen snedl, jinak je osobne pouzivate nebuduVít, Jiří píše:kdybys tak náhodouměl cestu kolem más tak tu máš svatební dar .
no co bys asi moh o de mne dostat než -KLOBÁSY -mozná že by se mohly hodit ne jen na svatbu ale i po ní
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A co Tva nexia ? Vejde se do ni alespon nejakej ten kocarek ? Nebudes nahodou potrebovat neco vetsiho ? Ten 3dv. je tak pro svobodny mladence At Vam to klape
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
no investice do novyho auta letos asi nebude, takze bude muset muj studentsky povoz jeste chvili stacit, precejen stale neni nikdo komu bych prenechal nexiaclubconpet píše:A co Tva nexia ? Vejde se do ni alespon nejakej ten kocarek ? Nebudes nahodou potrebovat neco vetsiho ? Ten 3dv. je tak pro svobodny mladence At Vam to klape
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vítej v klubu , a nemyslím daewoo club
Hodně štěstí a pohody , a nedej na ty řeči co se okolo manželství plácaj , jaký si to uděláš , takový to máš , ale většinou je to stejně pravda.
Výhodu máš v tom , že už můžeš i když se ti nechce
Hodně štěstí a pohody , a nedej na ty řeči co se okolo manželství plácaj , jaký si to uděláš , takový to máš , ale většinou je to stejně pravda.
Výhodu máš v tom , že už můžeš i když se ti nechce
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Jo na to se tesim nejvic
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Tak vsetko najlepsie, vitaj v klube. Prajem ti peknu svatbu, este krajsiu svadobnu noc, poslusnu manzelku a potomka inteligentneho po manzelke a pekneho po tebe, aspon ja to mam tak (esteze manzelka necita toto forum )
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Tak tohle podle mě není zase takovej problém mám to na vlastním autě vyzkoušený s Palikxovim prckem . Několikrát sme jeli a měl sem normální velkej kočár v kufru docela dost věcí se tam ještě vešlo a podle mého názoru když kurtuješ dítě do sedačky je k němu přes odklopenopu přední sedačku lepší přístup než bočníma dveřma v klasickým autě nehledě na velkou díru z boku . Jediný problém vidím jen v šířce dveří když si někdo stoupne těsně vedle .milosh píše:no investice do novyho auta letos asi nebude, takze bude muset muj studentsky povoz jeste chvili stacit, precejen stale neni nikdo komu bych prenechal nexiaclubconpet píše:A co Tva nexia ? Vejde se do ni alespon nejakej ten kocarek ? Nebudes nahodou potrebovat neco vetsiho ? Ten 3dv. je tak pro svobodny mladence At Vam to klape
Tak vidim ze sem snad posledni kdo ti milosi preje at se Vam vsem v dalsim spolecnem zivote dari a mate se moc radi.a at to male roste jako z vody at mas komu predat ten nexia klub
3 dver je na neco dobrej to je pravda a kocar se tam vejde.jen ze zacatku kdyz bude mlada jezdit s prckem vzadu tak to bude dost narocny nalozit korbu s prckem na zadni sedadlo.
3 dver je na neco dobrej to je pravda a kocar se tam vejde.jen ze zacatku kdyz bude mlada jezdit s prckem vzadu tak to bude dost narocny nalozit korbu s prckem na zadni sedadlo.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil